Страница 110 от 134 ПърваПърва ... 60100108109110111112120 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,636 до 1,650 от общо 2008
Like Tree1Одобрявам

Media Player - Western Digital (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Re:Media Player - Western Digital WD TV HD

Привет, seizova! Не разбрах защо сте се спряли точно на този модел, но това не е от значение. Действително с въпросното домашно кино не може да се декомпресира DTS от външен източник, само от дисковете, които той възпроизвежда, тъй като му липсва оптичен вход, по който да се подаде цифровия звук (защото въпросният плейър, след като не декомпресира DTS, го подава в "суров" вид на оптичния си изход - онзи с капачето и светещата отвътре червена светлина, към външен декодер). Както и да е, опитайте да смените настоящият плейър с WD TV Live (215 лв. в Плесио) + някакъв 2.5 inch външен твърд диск (спокойно може да бъде някой на WD) - далеч по - добро решение е. Иначе онова с преобразуването на DTS към AC3 не е удачно - голяма хамалогия е, а и се искат известни познания. Успех!

2.  

3. Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от kirretto
    Привет, seizova! Не разбрах защо сте се спряли точно на този модел, но това не е от значение. Действително с въпросното домашно кино не може да се декомпресира DTS от външен източник, само от дисковете, които той възпроизвежда, тъй като му липсва оптичен вход, по който да се подаде цифровия звук (защото въпросният плейър, след като не декомпресира DTS, го подава в "суров" вид на оптичния си изход - онзи с капачето и светещата отвътре червена светлина, към външен декодер). Както и да е, опитайте да смените настоящият плейър с WD TV Live (215 лв. в Плесио) + някакъв 2.5 inch външен твърд диск (спокойно може да бъде някой на WD) - далеч по - добро решение е. Иначе онова с преобразуването на DTS към AC3 не е удачно - голяма хамалогия е, а и се искат известни познания. Успех!
    Привет ,kirretto,точно се връщам от плесио и ми казаха ,че ще ми заменят плеъра с друг . Сега дилемата е дали да е този вариант,който вие предлагате или WD (TV Live Hub)който ми предложи hristobotev, дайте съвети ,моля.Идеята е да не се мъча да спестя 50 лв. и пак да си хвана белятя!!!!

4. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Ако парите нямат решаващо значение , по-добре новия модел WD Live Hub , който е почти същия като WD TV Live , но си има вграден хард диск , което си е предимство !Но проблема с звука ще си остане , домашното ви кино няма оптичен цифров вход !Но и затова си има решение , но се изсква допълнителна инвестиция !

5. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Ще ме извините, но съм малко резервиран към тези първи опити на WD да композират плейър тип "Popcorn Hour". Пък и никога не бих посъветвал който и да е да се "мята" на новоиздаден плейър, разбираемо е защо. А ако наистина не декомпресира и той DTS - е не виждам защо всъщност се препоръчва за конкретния случай, че и да се залагат бъдещи допълнителни инвестиции? Не е ли по - добре да се заложи на нещо вече утвърдено и със сигурност удовлетворяващо конкретните изисквания, пък било то и с неудобствата на външния диск?

Между другото, seizova, доста са Ви "одрусали" в Plesio, като цяло са им височки цените. Вижте там дали няма някакъв вариант направо да ви върнат парите.

6. Тук е от
    Nov 2010

Здравейте от скоро съм собственик на 3D тв и сега мисля да си закупя WESTERN DIGITAL TV LIVE HUB.
    Имам няколко въпроса към хората които са запознати с този плеър?
    1-Ще подкара ли "стереоскопични" 3Д филми клипове или др.(SBS/side-by-side/,TB/top and botton/FP/frame packing/) .Разполага с HDMI1.4(би трябвало да е достатъчно за 3Д от към гледна точка на хардуер)
    2-Защо навсякъде е 199$ а в БГ е над 400лв.
    3-Някой вече сдобил ли се е с този модел WESTERN DIGITAL TV LIVE HUB (какви са отзивите ако ДА

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ОТГОВОРИТЕ !

П.С. ТВто мие toshiba 40wl768.

7. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от kirretto
    Ще ме извините, но съм малко резервиран към тези първи опити на WD да композират плейър тип "Popcorn Hour". Пък и никога не бих посъветвал който и да е да се "мята" на новоиздаден плейър, разбираемо е защо. А ако наистина не декомпресира и той DTS - е не виждам защо всъщност се препоръчва за конкретния случай, че и да се залагат бъдещи допълнителни инвестиции? Не е ли по - добре да се заложи на нещо вече утвърдено и със сигурност удовлетворяващо конкретните изисквания, пък било то и с неудобствата на външния диск?

Колега,
    не Ви познавам познанията по техника, но подобни твърдения са смешни.
    WD е в този сегмент от 2 години и през това време са се развили доста.
    Попкорн не е пионера в HD плеърите, но Вие явно не го знаете този факт. Пионарът е Давинко и там нещата винаги са били доста изпипани от страна на дизаин , а и от страна на софтуер (все пак ъпдейти излизат на 6 месеца про тях). За сравнение да Ви припомня, че при Попкорн до преди 6 месеца основния дизаин беше "Тостеро-подобия".
    Също така не виждам да давате решение на проблева!

Приемете този ми коментар, като закачка, за да Ви предпази от бъзещи такива Генерални заключения.

ПП. seizova - Послушай civica, и започни да добавяш една нормална система от ресивър, колони и ХД плеър. Като не е задължително всичко да е скъпо.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Ами, посмейте се, "колега" и ми поразправяйте още за "пионери" и за "Давинко" - та (подозирам, само подозирам, че става въпрос за Dvico), все неща които нямат нищо общо с конкретния въпрос. Само да не стане така, че накрая seizova да поплаче, понеже е послушала "правилния" съвет. Всъщност Вие наясно ли сте какви точно са тук изискванията или ей така - демонстрираме знания (завидни при това)?

А, и действително не се познаваме, затова запазете закачките за някоя дружка.

10. Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от civica
    Ако парите нямат решаващо значение , по-добре новия модел WD Live Hub , който е почти същия като WD TV Live , но си има вграден хард диск , което си е предимство !Но проблема с звука ще си остане , домашното ви кино няма оптичен цифров вход !Но и затова си има решение , но се изсква допълнителна инвестиция !
    За съжаление,парите винаги имат значение и в момента зора е да сменя плеъра с нещо полезно,защото плесио в кеш нищо не връщат. А пък и аз не държа да изкарам непременно звука през домашното ми кино ,ще се задоволя и с телевизора.Аз клоня към WD Live Hub ,а засега ще се въздържа от нови колони и т.н

11. Тук е от
    Dec 2010

Леле ,започнахте съвсем да ме обърквате с караниците си

12. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Явно WD TV Live Hub декомпресира DTS (2.0+Digital Out). Тъй че, seizova - але - хоп и късмет!

13. Тук е от
    Jun 2009

Re:Media Player Western Digital TV™ Live HD (WDTV2)

Искам да помоля за съвет при подбора на озвучителната ми система, която ще ползвам за плейъра. Сега съм с logitech z-5500. Помещението ми е 25кв. Мисля да отделя за ресивър и тонколони до 3000лв. Искам качествен звук, както за филмите така и за слушане на музика. Благодаря предварително!

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от seizova
    Леле ,започнахте съвсем да ме обърквате с караниците си
    Напротив Кирето токущо ти написа решението на проблема. Вземаш TV Live Hub и си готов.
    Но има ли го вече в Плесио, защото в събота беше изчерпан ?

16. Тук е от
    Nov 2009

Re:Media Player Western Digital TV™ Live HD (WDTV2)

Здравейте,
    имам проблем - след като качих новия ъпдейт 1.04.10 плеера /WD TV Live/ не ми разпознава харда.Като поставя флашка няма проблем, но с харда не иска.Моля някой да помогне ако се е сблъсквал с такъв проблем.Иначе хард диска е "My Pasport" и като го тествам на компютъра всичко е ОК, дефрагментирах го, почистих го и от компютъра отваря всички файлове, а като го сложа на плеера все едно го няма???
    Много моля помагайте!!!

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Re:WESTERN DIGITAL TV LIVE HUB

По точка 2 - цена в щатите 200$ в Европа е 200 евро,а в БГ слагат още малко отгоре.Примерно Попкорн А210 също е 199$,но тук ще кацне сигурно на 460-480лв.

18. Тук е от
    Dec 2010

Ами аз вчера говорих с управителя на плесио и той каза че към края на седмицата ще го получат (само ми каза да мина днес да оставя стария плейър)

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - Western Digital (всички модели)
    От nestorbg55 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 193
    Последно: 21-04-16, 20:23
  4. Media Player - ASUS (всички модели)
    От yavor44 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 177
    Последно: 29-06-14, 19:15
  5. Купувам : Western Digital HD TV Media PLayer
    От thcrown във форум Купува
    Отговори: 2
    Последно: 15-09-09, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе