Страница 109 от 134 ПърваПърва ... 5999107108109110111119 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,621 до 1,635 от общо 2008
Like Tree1Одобрявам

Media Player - Western Digital (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Re:Media Player Western Digital TV™ Live HD (WDTV2)

колеги, я някой да пробва един релийз , не ми тръгва , това е първия филм, който не ще

Inception.2010.1080p.BluRay.DTS.x264-CtrlHD /от арената е

умува ми и нищо не се случва/ или пък уж го дава че тръгва и нищо, броячът си стои на 00.00.00

странното е, че и sample-а не тръгва,

нещо неподдържан формат ли уцелих?

съответно другия релийз на refined, който е само 11 Г а не 14 вероятно ще ми тръгне, защото семпъла му тръгна

да няма някакъв лимит на throughput тая машинка,?

другото е, че не съм си флашвал фирмуеъра, че не ми се е налагало

2.  

3. Тук е от
    Mar 2009

От скоро съм притежател на WDTVLive и около двугодишен собственик на Popcorn А-110, и двата плеяра са много добри - поне до сега не са се дънили. В Покорна съм сложил хард на който се теглят торентите - това е ГОЛЯМО удобство/екстра но за съжаление се уверих че Попкорна не се справя добре с уплода по лан в локална мрежа / могат да се гледат директно от него на WDто само XVID и 720p МКVта - 1080p засича, този проблем го няма ако 1080p се гледа на WDто от РС !!! /. Така че за мен един NAS с добър процесор и торент клиент е по-добро решение от колкото какъвто и да е мултимедиен плеар с хард за съхранение и споделяне на видео и други файлове. Плеарите са направени да възпроизвеждат видео, торент клиента и мрежата са екстри от които да се възползва самият плеар и този които ще седне пред телевизора - за NAS не са перфектни!

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Нали правиш разлика между процесора на А-110 и А-200? Също така от NAS до NAS също има разлика. Много е възможно и от някои модели да не успяваш да пуснеш 1080р на какъвто и да е плеър. Аз лично при тестовете на WDTV Live по мрежата ми насичаха повечето 1080р филми, независимо от къде ги подавам. Бавен му е процесора за целта явно, защото пак през 10/100 мрежа, А-200 няма грижи дори и със 1080р с профил High@5.1 И много reframes.

5. Тук е от
    Sep 2010

Няма да ти тръгне и при мен е така, забелязах обаче, че и лаптопа се мачи да го подкара, явно кодеците му нещо не са в ред или знам ли и аз, изтегли си някой от другите релейзи, те вървят

6. Тук е от
    Mar 2009

Едно и също MKV 1080p шернато към WDTVLive oт Попкорна насича а от PC не! един суич 100 мегабитова мрежа проверена!

7. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Цитат Първоначално публикувано от perto
    Няма да ти тръгне и при мен е така, забелязах обаче, че и лаптопа се мачи да го подкара, явно кодеците му нещо не са в ред или знам ли и аз, изтегли си някой от другите релейзи, те вървят
    проверих го с g-spot, казва unknown container, ебан е файла, другия релийз семпъла тръгна, ще гледам надявам се довечера.

мерси , че потвърди

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от niki0813
    Едно също MKV 1080p шернато към WDTVLive oт Попкорна насича а от PC не! един суич 100 мегабитова мрежа проверена!
    Да, но ти имаш А-110, а ние говорим за А-200. Процесора на втория е по-мощен от този на NAS дори.
    Стриймвам от него към Dune без проблеми и пълни BD филми.

10. Тук е от
    Dec 2010

Здравейте,
    от няколко дни имам WDTV Live HD и много му се кефя, но реших да му сложа FW на B-rad, за да ползвам торента и FTP.
    Прочетох инструкциите, опитах с последния FW, но плеъра не реагира?
    Ъпдейтнат е с последния официален FW 1.04.10 (11/22/10), а гледам последната версия на B-rad е базарана на 1.2.21.
    Възможно ли е да не иска да ъпдейтва, защото версията, с която е в момента е по-висока?
    Посъветвайте ме къде бъркам.
    Благодаря предварително.

11. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@tbby
    Редактирай файла wdtvlive.ver и сложи версия по-висока от инсталираната на плейъра ти.

12. Тук е от
    Dec 2010

Re:Media Player - Western Digital WD TV HD

Здравейте,имам нужда от помощ!!! Купих си този плейър http://plesio.bg/media-players-c-699...-p-285069.html и за съжаление разбрах ,че не чете DTS ,а повечето HD филми са този формат, а имам и това DVD http://www.sony.co.uk/product/hcs-su...ayer/dav-sb100 което има Dts,мога ли през него да пусна звука към TV и как???Между другото включих с аудио кабел плейъра към DVD то и пак нищо.

13. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

За съжаление няма как да стане това с наличната техника ! Остава варианта с подходящ софтуер да се конвертира звука от DTS в AC3 , което става лесно и сравнително бързо .

14.  

15. Тук е от
    Dec 2010

Благодаря за отговора,жалко че ме посътваха да си купя този плейър(не вярвам в плесио да ми го заменят),но хубавото е че има и друг вариант

16. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от seizova
    Здравейте,имам нужда от помощ!!! Купих си този плейър http://plesio.bg/media-players-c-699...-p-285069.html и за съжаление разбрах ,че не чете DTS ,а повечето HD филми са този формат, а имам и това DVD http://www.sony.co.uk/product/hcs-su...ayer/dav-sb100 което има Dts,мога ли през него да пусна звука към TV и как???Между другото включих с аудио кабел плейъра към DVD то и пак нищо.
    За пореден път се убеждавам, че тия в Плесио се пълни тупани!!!!
    На сайта на WD на дълго и широко е обяснено, че това е мултимедиен диск и от него не се очакват чудеса в хардуерно отношение. Дори точно модела Елемент е сложен в раздела за Хард ДИСКОВЕТЕ. ДОРИ АКО забелязваш не ти дават и HDMI кабел към него Има друг модел на WD (TV Live Hub), който е по-съкъп с 100 лева от този и е с 2.5 инчов 1 ТВ харддиск и е наследника на досега коментирания TV HD. Та този модел има всичко нужно за теб.
    Но продавачите, както винаги не знаят какво продават. Лично аз преди 4 дни си купих от тях външен хард 1.5 ТВ, и видях този Елемент, момчето упорито ме "успиваше", че разликата между Елемент и ХЪБ е само в размерите на дисковете ....... дори ми се обиди, като му казах, че е недопустимо да е толкова бос на тази тема и да спори толкова настоятелно.......
    Но, ако имаш ресивър няма да имаш проблеми. Може би това е и пътя ти за развитие на бъдещата ти система за домашно кино ?

17. Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristobotev
    За пореден път се убеждавам, че тия в Плесио се пълни тупани!!!!
    На сайта на WD на дълго и широко е обяснено, че това е мултимедиен диск и от него не се очакват чудеса в хардуерно отношение. Дори точно модела Елемент е сложен в раздела за Хард ДИСКОВЕТЕ. ДОРИ АКО забелязваш не ти дават и HDMI кабел към него Има друг модел на WD (TV Live Hub), който е по-съкъп с 100 лева от този и е с 2.5 инчов 1 ТВ харддиск и е наследника на досега коментирания TV HD. Та този модел има всичко нужно за теб.
    Но продавачите, както винаги не знаят какво продават. Лично аз преди 4 дни си купих от тях външен хард 1.5 ТВ, и видях този Елемент, момчето упорито ме "успиваше", че разликата между Елемент и ХЪБ е само в размерите на дисковете ....... дори ми се обиди, като му казах, че е недопустимо да е толкова бос на тази тема и да спори толкова настоятелно.......
    Но, ако имаш ресивър няма да имаш проблеми. Може би това е и пътя ти за развитие на бъдещата ти система за домашно кино ?
    За съжаление не само в Плесио са толкова некомпетентни продавачите,а и в Мултирама и Технополис,явно човек трябва да разбира от всичко( а аз не разбирам)!!!! В моя случай в плесио ,аз му обясних какво ми трябва и дори го попитах дали ще ми предложи нещо друго ,дори и без хард диск,но .... ,не ми се вярва и че ще искат да ми го сменят,но мисля да пробвам.До колкото всички ме посъветвахте остава ми само преконвентиране от DTS към AC3 ,но как такъв бос като мен човек ще се справи ...незнам .Благодаря ви!!!!

18. Тук е от
    Nov 2010

WD TV LIVE HUB

Здравейте от скоро съм собственик на 3D тв и сега мисля да си закупя WESTERN DIGITAL TV LIVE HUB.
    Имам няколко въпроса към хората които са запознати с този плеър?
    1-Ще подкара ли "стереоскопични" 3Д филми клипове или др.(SBS/side-by-side/,TB/top and botton/FP/frame packing/) .Разполага с HDMI1.4(би трябвало да е достатъчно за 3Д от към гледна точка на хардуер)
    2-Защо навсякъде е 199$ а в БГ е над 400лв.
    3-Някой вече сдобил ли се е с този модел WESTERN DIGITAL TV LIVE HUB (какви са отзивите ако ДА

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ОТГОВОРИТЕ !

П.С. ТВто мие toshiba 40wl768.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - Western Digital (всички модели)
    От nestorbg55 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 193
    Последно: 21-04-16, 20:23
  4. Media Player - ASUS (всички модели)
    От yavor44 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 177
    Последно: 29-06-14, 19:15
  5. Купувам : Western Digital HD TV Media PLayer
    От thcrown във форум Купува
    Отговори: 2
    Последно: 15-09-09, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе