Страница 120 от 134 ПърваПърва ... 70110118119120121122130 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,786 до 1,800 от общо 2008
Like Tree1Одобрявам

Media Player - Western Digital (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Media Player - Western Digital WD TV HD

Ще има, но стерео. То не ти и трябва друг при положение, че ще слушаш на телевизора.

2.  

3. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

И няма начин да изкара DTS, дори към receiver?!

4. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Има начин и това става без проблем !

Колега Violator , за този плеър си има отделна тема !

5. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

Благодаря!

6. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

Re:WD TV LIVE HUB

Бях започнал да се заглеждам по плеъра, но видях тази тема: http://community.wdc.com/t5/General-...ff/td-p/104158

Не може да е толкова зле... Прегледах десетина страници и почти се отказах. Пускам link-a и тук, за всички, които в същата позиция.

7. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

На всеки може да се случи , техника е , разваля се , но и затова има гаранция ! От всяка партида може да има дефектни бройки и това се отнася не само за плеърите на WD !
    Ако четеш за всички проблеми на тези плеъри по разни форуми , никога няма да си избереш плеър !

8.  

9. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

Темата не дава представа за процента калпави бройки, но повтаряемостта на проблемите и то в един съвсем кратък период след закупуването им (месец-два) ме стреснаха. Наясно съм, че ако се зачета във форумите на останалите производители, положението няма да е по-различно.
    Иначе, пред мен стои дилемата за някакъв такъв плеър (най-вероятно този) и връзка посредством компютър, който обаче се нуждае от ъпгрейд - затова се загледах по тези алтернативи. Като пари ще ми излезе горе-долу едно и също...

10. Тук е от
    Apr 2011

Re:Media Player Western Digital TV™ Live HD (WDTV2)

Колега при мен излизат,изчакай да минат рекламните надписи на филма ,след това менютата стават активни.

11. Тук е от
    Apr 2009

Здравейте!!
    От днес и аз съм собственик на WD live hub!!Всички видео формати които пробвах да отворя до сега вървят без проблем.Картината е супер, няма никакво насичане.Плейъра е свързан с рутер жично и файловете се свалят директно на харда му.Само не успях да се справя със суб-а!!Опитвам да копирам файла със суб на флашка и от там на плеъра,обаче ой ми показа флашката празна.Някой има ли идея къде бъркам и какво трябва да направя?

12. Тук е от
    Sep 2007

Цитат Първоначално публикувано от badjo E60
    Колега при мен излизат,изчакай да минат рекламните надписи на филма ,след това менютата стават активни.
    Аз имам предвид, че виждам менютата на филма. Например, "Play Movie", "Languages", "Audio" и т.н., но те стоят като картина, която след известно време се сменя с друга подобна и така докато започне самият филм, който няма субтитри. Пробвам да ги включа както чрез Options, така и със стрелките за посока, но не се показват.

Между другото досега опцията "Chapter Selections" - командата, която е най-вдясно на Options, досега никога не е била активна.

13. Тук е от
    Apr 2011

При мен "Play Movie", "Languages", "Audio" са активни. Направил ли си ъпдейт ?? ако не си направи.

14.  

15. Тук е от
    Sep 2007

Цитат Първоначално публикувано от badjo E60
    При мен "Play Movie", "Languages", "Audio" са активни. Направил ли си ъпдейт ?? ако не си направи.
    Badjo E60, благодаря ти за отговора. Не съм правил никаквъ ъпдейт досега. С фърмуер 1.02.21 съм.

16. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Цитат Първоначално публикувано от rastaman80
    Здравейте!!
    От днес и аз съм собственик на WD live hub!!Всички видео формати които пробвах да отворя до сега вървят без проблем.Картината е супер, няма никакво насичане.Плейъра е свързан с рутер жично и файловете се свалят директно на харда му.Само не успях да се справя със суб-а!!Опитвам да копирам файла със суб на флашка и от там на плеъра,обаче ой ми показа флашката празна.Някой има ли идея къде бъркам и какво трябва да направя?
    А защо ги гачваш(суб.) на флашка и от там на WD-то?. Сваляй ги директно на диска в папката със самия филм, като го преименуваш файла на субтитрите със същото име както е филма.

17. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Да не си качил zip или rar файл на флашката и за това да не ги вижда собствениците да кажат всички формати на субтитри ли подържа.

18. Тук е от
    Jul 2011

Здравейте!
    Аз също притежавам това чудо на техниката,но ми създава страхотни проблеми,Блурей филмите ги накъсва субтитрите се разминават и на края спира, побъркаме Вече смених два със сходни проблеми и си мисля ,че грешката е в мен.Какви ли настройки не опитах и няма промяна.Филмите ги свалям през ритер посредством мрежов кабел директно върху диска на плеъра.Ако някой може да ми помогне ще му бъда благодарен!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - Western Digital (всички модели)
    От nestorbg55 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 193
    Последно: 21-04-16, 20:23
  4. Media Player - ASUS (всички модели)
    От yavor44 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 177
    Последно: 29-06-14, 19:15
  5. Купувам : Western Digital HD TV Media PLayer
    От thcrown във форум Купува
    Отговори: 2
    Последно: 15-09-09, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе