Ще има, но стерео. То не ти и трябва друг при положение, че ще слушаш на телевизора.
Ще има, но стерео. То не ти и трябва друг при положение, че ще слушаш на телевизора.
И няма начин да изкара DTS, дори към receiver?!
Има начин и това става без проблем !
Колега Violator , за този плеър си има отделна тема !
Бях започнал да се заглеждам по плеъра, но видях тази тема: http://community.wdc.com/t5/General-...ff/td-p/104158
Не може да е толкова зле... Прегледах десетина страници и почти се отказах. Пускам link-a и тук, за всички, които в същата позиция.
На всеки може да се случи , техника е , разваля се , но и затова има гаранция ! От всяка партида може да има дефектни бройки и това се отнася не само за плеърите на WD !
Ако четеш за всички проблеми на тези плеъри по разни форуми , никога няма да си избереш плеър !
Темата не дава представа за процента калпави бройки, но повтаряемостта на проблемите и то в един съвсем кратък период след закупуването им (месец-два) ме стреснаха. Наясно съм, че ако се зачета във форумите на останалите производители, положението няма да е по-различно.
Иначе, пред мен стои дилемата за някакъв такъв плеър (най-вероятно този) и връзка посредством компютър, който обаче се нуждае от ъпгрейд - затова се загледах по тези алтернативи. Като пари ще ми излезе горе-долу едно и също...
Колега при мен излизат,изчакай да минат рекламните надписи на филма ,след това менютата стават активни.
Здравейте!!
От днес и аз съм собственик на WD live hub!!Всички видео формати които пробвах да отворя до сега вървят без проблем.Картината е супер, няма никакво насичане.Плейъра е свързан с рутер жично и файловете се свалят директно на харда му.Само не успях да се справя със суб-а!!Опитвам да копирам файла със суб на флашка и от там на плеъра,обаче ой ми показа флашката празна.Някой има ли идея къде бъркам и какво трябва да направя?
Аз имам предвид, че виждам менютата на филма. Например, "Play Movie", "Languages", "Audio" и т.н., но те стоят като картина, която след известно време се сменя с друга подобна и така докато започне самият филм, който няма субтитри. Пробвам да ги включа както чрез Options, така и със стрелките за посока, но не се показват.Първоначално публикувано от badjo E60
Между другото досега опцията "Chapter Selections" - командата, която е най-вдясно на Options, досега никога не е била активна.
При мен "Play Movie", "Languages", "Audio" са активни. Направил ли си ъпдейт ?? ако не си направи.
Badjo E60, благодаря ти за отговора. Не съм правил никаквъ ъпдейт досега. С фърмуер 1.02.21 съм.Първоначално публикувано от badjo E60
А защо ги гачваш(суб.) на флашка и от там на WD-то?. Сваляй ги директно на диска в папката със самия филм, като го преименуваш файла на субтитрите със същото име както е филма.Първоначално публикувано от rastaman80
Да не си качил zip или rar файл на флашката и за това да не ги вижда собствениците да кажат всички формати на субтитри ли подържа.
Здравейте!
Аз също притежавам това чудо на техниката,но ми създава страхотни проблеми,Блурей филмите ги накъсва субтитрите се разминават и на края спира, побъркаме Вече смених два със сходни проблеми и си мисля ,че грешката е в мен.Какви ли настройки не опитах и няма промяна.Филмите ги свалям през ритер посредством мрежов кабел директно върху диска на плеъра.Ако някой може да ми помогне ще му бъда благодарен!