Страница 115 от 134 ПърваПърва ... 65105113114115116117125 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,711 до 1,725 от общо 2008
Like Tree1Одобрявам

Media Player - Western Digital (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Re:Media Player Western Digital TV™ Live HD (WDTV2)

Трябва ми нещо което да може да пуска Блу рей филмите от инт (разбрах, че обикновенно са .m2ts) говорим за 40-50гб. Ще е хубаво да може да се ползва всичко като менюта и допълнителните матеряли. За съжаление РС ми се справя само със 720р, но реално искам и по-добрия звук от блу рeй.

Другото което искам да питам е може ли да ми подаде DTS-HD Master Audio и Dolby TrueHD Audio на ресивъра, който може да ги декодира?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Re:WD TV LIVE HUB

Форматирай диска и пробвай пак.

4. Тук е от
    Feb 2011

TV LIVE HUB

Взех си тази нова джаджа обаче на някои филми не ми тръгват субтитрите някой ако знае защо да пише.

5. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Re:Media Player - Western Digital WD TV HD

Здравейте,
    След около две години плеъра взе, че заби. Става въпрос за WD Gen.1.
    След като го резетнах от фабричното меню, се опитах да му кача последния фирм. който го имам но плеъра не го разпознава. Не може да се ъпдейтне.
    Някой ако е имал подобен проблем нека сподели.

6. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Цитат Първоначално публикувано от imarh
    Здравейте,

Чрез Windows Media Encoder успявам да правя screeen capture на целия екран и да го стримвам в 1280x720 на 8080 порт. След това с Windows Media Player от http://192.168.0.2:8080 гледам какво остава по екрана на компютъра.

Може ли да накарам WD-то да плейва този стрим, така че на тв-то да се гледа това което се случва на пц-то и ако да - как?
    Нещо? Някой?

7. CP
    CP е офлайн

Тук е от
    Oct 2005

Цитат Първоначално публикувано от FABREGAS
    Взех си тази нова джаджа обаче на някои филми не ми тръгват субтитрите някой ако знае защо да пише.
    Първо виж в настройките дали по подразбиране трябва да включва субтитрите. После, файловете със субтитри /srt или sub например/ трябва да имат същото име като видео файла /примерно avatar.avi и avatar.srt/ - тогава излизат автоматично.

8.  

9. Тук е от
    Jan 2011

Проблемът с накъсването се разреши след по внимателна настройка на реолюцията. При 1080р 60Hz образът е фантастичен.

10. Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от CP
    Първо виж в настройките дали по подразбиране трябва да включва субтитрите. После, файловете със субтитри /srt или sub например/ трябва да имат същото име като видео файла /примерно avatar.avi и avatar.srt/ - тогава излизат автоматично.
    Благодаря много,получи се.Плеара е страшен

11. Тук е от
    Jun 2009

от B - RAD очаква ли се нещо базирано на 1.04.17?
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1297965949[/time]_________________________________________________

Кой плеър ще ми прпоръчате за 3D. Ще си взимам 3D Телевизор SAMSUNG UE-55C8000

12. Тук е от
    Sep 2010

Здравейте,
    от един месец съм собственик на WD TV LIVE HUB.
    Имам проблем с възпроизвеждането на Blu-ray филми. В момента WD работи отлично само при полужение, че при възпроизвеждания Blu-ray филм е с един голям /25-30GB/ .m2ts и други много малки .m2ts. При Blu-ray с няколко на брои /2-5GB/ .m2ts, WD започва да възпроизвежда от където си иска на филма.
    Има ли възмажност този проблем да се реши?

13. Тук е от
    Dec 2004

Здравейте, току що си ъпдeйтвах firmware автоматично от Интернет през System - Update Device до версия 1.04.17_v и всичко е ОК, вече има менюта на DVD-тата, и дори ми се струва че се подобри и възпроизвеждането при по-тежки файлове, не забелязвам насичане. Така че определено си заслужава. DVD менюто се появява като стартирате първия файл от video_ts директорията - vts_01_0.vob

14.  

15. Member Аватара на TODD
    Тук е от
    Jul 2006
    Живее в
    Варна

16. Тук е от
    Sep 2010

Някой да го е пробвал как е и дали няма проблеми ?

17. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Нещо интересно ми прави впечатление. Аз все още съм с b-rad 4.2.0, който е върху 1.02.21.

Забелязвам, че в следващите фърмуъри се изчистват все повече и повече грешки, особено в последните 1-2 версии.
    И всички тези грешки и проблеми аз не съм ги забелязал да се проявяват при мен. Което означава, че се поправят грешки, които са допуснати във версия след моята, вследствие на добавена функционалност или (явно) неуспешен опит за поправка на трета грешка. Та, имайки предвид нарастващия им брой, явно това става тенденция.

Е, аз лично за себе си не мога да намеря причина да качвам постоянно нова и по-нова версия...

/не е въпрос, просто споделям/

18. Senior Member Аватара на bobivg
    Тук е от
    Feb 2010

И аз карам с b-rad по принцип, но има филми които не тръгват с него, а си вървят с оригиналния. Та си преинсталирам като пич. Чакам с нетърпение b-rad да изкарат нещо на база по-новите версии на оригиналния.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - Western Digital (всички модели)
    От nestorbg55 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 193
    Последно: 21-04-16, 20:23
  4. Media Player - ASUS (всички модели)
    От yavor44 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 177
    Последно: 29-06-14, 19:15
  5. Купувам : Western Digital HD TV Media PLayer
    От thcrown във форум Купува
    Отговори: 2
    Последно: 15-09-09, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе