Страница 117 от 134 ПърваПърва ... 67107115116117118119127 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,741 до 1,755 от общо 2008
Like Tree1Одобрявам

Media Player - Western Digital (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jun 2006

Re:Media Player Western Digital TV™ Live HD (WDTV2)

днес си поръчах един WD TV Live установих че поне за сега няма да имам нужда от Попкорн А-200 поради ред причини.
    Интересува ме само тъйкато го чакам утре да дойде тррябва ли даго ъпдейтвам с последният firmware или ще препоръчате някой от по старите версии с който се изчистват разните бъгове и няма проблеми ?
    Бях взел на скоро от приятел WD TV Live до го тествам и ми хареса но не тествах шерването по мрежа, и днес приятелчето ми каза че при шернат мкв файл устройството го вижда но не го отваря вярно ли е това ? (при шерване тръгвали само mp4 и avi)

2.  

3. Senior Member Аватара на bobivg
    Тук е от
    Feb 2010

Не е вярно, аз нямам вързан към него диск и гледам само шернати mkv-та. Препоръчвам ти последната версия на официалния фърм.

4. Member
    Тук е от
    Jun 2006

ok значи ще го ъпдейтна като го вържа към нета ако е със стара версия
    Иначе нали има начин да се направи по приятно menu-то като thumbnails и иконите на филмите да се появяват и други благинки ?

5. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2005

има с фърмуера на BRad , аз позлвам 1.03.49_V-WDLXTV-Live-0.4.7.3 и съм много доволен , поддържа торент клиент и други щуротии .... аз основно го ползвам заради NFS подръжката , благодарение на която през мрежата гледам от компютъра чрез шер BlueRay без грижи

6. Member
    Тук е от
    Jun 2006

аз се мъча да направя Movie Sheets с firmware 1.02.21 WDLXTV_LIVE-0.4.7.3 съм но нещо го няма tools menu-то като в този клип за да си го променям:
    https://www.youtube.com/watch?v=0DGrzhIqQN8#ws

Edit:
    Какво трябва да направя за шервам от ПС-то към WDTV Live ?
    вързал съм го дирекно към рутъра и нета си вирви автоматично без да барам каквито и да е било настройки!
    от диска няма програма нужна за целта май!

Edit2:
    Някой ще обясни ли как се подкарва Movie Sheets с описание на филмите след като се отвори папката ?
    Firmware ми е горепосоченият просно незнам как да стане който е запознат ще се радвам да помогне !

7. Тук е от
    Apr 2011

Re:WD TV LIVE HUB

Здравейте,

От скоро гледам плеърите на WD, решил съм да купя такъв, но имам следния въпрос, които не получава отговор в нито един магазин. Може и да е елементарен, но предпочитам някой, който вече има такъв да ме посъветва.

Искам плеъра ми да е вързан към безжичен рутер и при теглене на файлове от интернет те директно да се свалят на вградения диск на плеъра. Един вид Уиндоус да го разпознава като устройство. Има ли такъв вариант? Не искам постоянно да местя флашки или преносими дискове, плеъра да си е статичен вързан към ресийвър и към рутера.

Ако някой има впечатления, да сподели предимства недестатъци, ще съм благодарен. Смятам да го позлвам предимно за сторидж на снимки, видео, по-малко за гледане на филми, тъй като все още нямам LCD, музика ще се слуша много.

Предварително благодаря

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Може, ще виждаш плеъра като всеки друг компютър по мрежата.
    Друг е въпроса колко е добре да сваляш торенти на мрежова локация.

10. Тук е от
    Apr 2011

защо да не добре? аз искам просто да играе ролята на сторидж, от който при нужда да си гледаме архив от семейни снимки, музика, някое филмче и така.

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Защото като посочиш на компютъра да сваля на външно устройство по мрежата нещата не са стабилни. Първо скоростта ще е доста ниска /някой собственик да сподели колко е точно/, докато сваляш едва ли ще може да ползваш плеъра като плеър, много е вероятно да забива торент програмата и тн.
    По-добре търси плеър с добър вграден торент клиент и пак с вътрешен диск. Така нищо няма да местиш и копираш от компютъра.

12. Member
    Тук е от
    Jun 2006

Много доволно го направих може да се превърта не х2 и там до х16 а по чаптери като се цъкне една точка се мести а картината стои на пауза !
    айде кажете какво как се подкарв Movie Sheets ?
    С тази програма уж правя всичко необходимо ThumbGen 1.2.3.1 вече виждам в менюто на плеяра и Tools Мenu където уж пише че Sheet Mode e активиран но като отвора папката с филма вътре просто ми се появява филма във вид на jpg няма го якият изглед уж който съм направил !
    Моля помагайте

13. Тук е от
    Apr 2011

Искам да те попитам за WD TV Live Plus HD Media Player ,може ли като гледам филм на телевизора ,да преместя субтитрите на долу за да са на черния фон, а не по средата на картината,да променям големината им ,цвета.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jun 2006

Най псле с много четене нещата станаха даже Youtube HD пуснах!
    Сега остана единсвеното нещо което не съм търсил как става:
    да шервам от ПС-то към WDTV Live в файла видях сумати схеми за активация S00custom-options, но кажете кой е най добрият начин за шерване и да се активира в S00custom-options и каква програма да си сваля на ПС-то за целта ?
    Предварително ви благодаря
    устройството си заслужава определено

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не вярвам да е нужно да се инсталира и пипа каквото и да е за да видиш шернати папки от компютъра.
    Това си е основна функция на всеки плеър с мрежа. Какво ще тръгне по мрежата е друг въпрос.

17. Тук е от
    Nov 2008

Аз сложих на PC-то Twonky media server, всичко работи перфектно и се настройва много лесно!

18. Member
    Тук е от
    Jun 2006

Цитат Първоначално публикувано от stobi
    Аз сложих на PC-то Twonky media server, всичко работи перфектно и се настройва много лесно!
    Благодаря по късно ще пробвам!
    А да попитам като е пуснато Youtube HD и съм задал включени настройките от 360п до 1080п включително да разбирам ли че като пусна клип при наличието на 1080п автоматично ще ми го пусне него ?
    че само в долният десен ъгъл ми пише Youtube HD и незнам на каква резолюция пуска клиповете!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - Western Digital (всички модели)
    От nestorbg55 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 193
    Последно: 21-04-16, 20:23
  4. Media Player - ASUS (всички модели)
    От yavor44 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 177
    Последно: 29-06-14, 19:15
  5. Купувам : Western Digital HD TV Media PLayer
    От thcrown във форум Купува
    Отговори: 2
    Последно: 15-09-09, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе