здравейте.Имам следния проблем:когато сваля формат с резолюция 1080p който е по-голям от 30 gb не мога да го гледам.Винаги тръгва някакъв sample!!!Имате ли някакви идеи какво да направя???
здравейте.Имам следния проблем:когато сваля формат с резолюция 1080p който е по-голям от 30 gb не мога да го гледам.Винаги тръгва някакъв sample!!!Имате ли някакви идеи какво да направя???
А как го пускаш , каква е структурата на филма ? Избираш най-големия файл и го стартираш !
да аз така и правя.Няма вариант да избирам различни файлове.Отварям папката с името на филма и там има само един файл.
здравейте имам следният проблем който наблюдавам от скоро
когато пусна да гледам Remux mkv като мине половин час от филма изведнъж почва да има накъсване на картината и само връщане назад или рестарт го оправя!
причината ме накара да ъпдейтна firmware на 1.05.04 ( че разбрах с по новата версия има някои проблеми )
но при мен проблема си остава моля кажете какво да правя и какъв може да е проблема ?
От каде стартираш файла - usb , lan - ? И откаде това ремукснато mkv ? Какво му ремуксваш ?
аз сам си правя ремуксите от пълният блу-рей дискПървоначално публикувано от abatt
оставям само видеото звука и вграждам pgs субтитрите!
Защо го правиш това , при мен си тръгват субтитрите от блурей ..... option - и от там си избираш титрите Ако го пускаш по лан , може и да къса ... трябва да ползваш NFS - ама това става с фърмуера на b-rad.
Имам Live HD, но нямам външен хард диск.Моля препоръчайте добър за гледане на филми.
До колко пари , колко памет , 2.5" или 3.5" ?
На едно място се продава това - Външен твърд диск: HDD External Seagate 500GB/ST305004FDD1E1-RK 3.5V - купен на 10.07.2009г. - гаранция 24 месеца (изтекла) купен за 158лв. (при пазарна цена 189лв. , купен с отстъпка " СЛУЖИТЕЛ " ) - за 80 лв !! Пълен комплект с всички аксесоари и кутия ! Намира се в Варна , ако те заинтересува !
Здравейте. Този плеър може ли директно да сваля филми от нета по кабел или през WiFi?? Благодаря предварително.
За коя версия на софтуера говориш ? С официалния не става , но трябва да се провери дали не се е променило нещо по въпроса !
Не знам - обмислям покупка на този плеър, или на модела HUB с 1ТБ вграден хард.
То хубаво , но модела поостаря и затова сега се намира на добра цена , но има и други плеъри и то модел 2011 почти за същите пари !