За WD е ясно вече, въпроса е за Popcorn. Давинкото е със чипа на WD , но не сечеше. Значи е от софтуера (фирмуер в случая).
За WD е ясно вече, въпроса е за Popcorn. Давинкото е със чипа на WD , но не сечеше. Значи е от софтуера (фирмуер в случая).
Честно да ви кажа разлика между 1080p и 720p аз немога да видя![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Моя телевизор е само HD Ready - 720P
Пуснах на 1080p и почна да трепери целия. Внимавайте при настройките според мен може да се повреди. Ползвам устройството, чрез HDMI. В началото като тръгне на Auto го пуска 1080p.
Може ли с някоя програма -SubRip или Subtitleworkshop , да увелеча субтитрите та да излизат на плеара по- голями.
Имам си WD TV от два дена и естествено се сблъсках с проблема с DTS - плейвам директно чрез HDMI към телевизора. С конвертиране се оправя, но е досадна работа. Някой може ли да ми даде идея може ли да си взема някоя 2.1 примерно система, през която да сиизкарвам звука? Категорично не търся 5.1 - няма къде да разположа колонките. Трябва ми нещо евтино и възможно най-компактно.
Просто трябва да си търсиш 2.1 система с Оптичен Аудио Вход !
Този диск дали ще е съвместим с устойството,че съм го намерил на изгодна цена...
http://www.speedcomputers.biz/index.php?productID=11321
Здравейте,страно защо не мога да кача файлове по големи от 4GB на My Passport 160GB всичко по малко се качва без проблеми,имам свободни над 130GB а ми казва че нямам памет и трябва да истрия нещо? Не разбирам каде ми е грешката,моля помагайте.
Погледни хард диска да не е Фат 32, ако е трябва да го конвериташ в НТФС.Първоначално публикувано от joriic
Имах същия проблем, но не ми казваше, че не мога защото няма място, а зарди това че не може на тази файлова система да се качват по големи от 4Г файлове.
Фат 32 е ,но нямам представа как става конвертирането възможно ли е да опишеш процеса?Първоначално публикувано от mas_ter
![]()
![]()
Пише го малко по-назад, предната или по-предната страница на тая тема.Първоначално публикувано от joriic
Или виж тук:
http://www.aumha.org/win5/a/ntfscvt.php
БГ:
Ето и начина:
1. Влизаме в cmd (Command Prompt) пишем - convert c: /fs:ntfs като не забаравяме да смени буквата "с:" с буквата на устройството.
2. Преди да почне конвертирането ни пита за лайот. Трябва да се погледне как се казва устройството и да го напишем точно, заедно с растояния главни букви и т.н. (много зор видях докато го нацеля) :default и воала вече почва да го конвертира. Става без загуба на данни.
Иначе чети темата!
и seagate пуснаха нещо такова - Seagate Theatre HD
99 евро
![]()
Същото ама съвсем различно. Няма HDMI изход и не поддържа 1080p. Не плейва MKV!Първоначално публикувано от chilko
Много дървовидно ми изглежда лично на мен!