Аз също се сдобих с WD TV плеъра преди още да изчета темата. Свързал съм го с HDMI към HD Ready плазма Panasonic 37pv8p. Първоначално бях с 1.02.07 firmware, сега съм с 1.02.08, изтеглен чрез линк даден оттук. Дизайнът е супер, лесно и бързо се работи с машинката. Свързал съм го с портативен хард и с една флашка SanDisc Cruzer (и двата трябваше да ги преформатирам на NTFS, за да мога да качвам и големи файлове). Плеърът чете всичко, което съм опитал, картината е много добра. Засега го оценям като положителна покупка!)
Натъкнах се на няколко проблема (споменати и тук):
1) DTS звука. За щастие сега виждам, че DVD системата ми (Panasonic SA-PT550) има Optical In и смятам тези дни да си купя един кабел. Би трябвало да тръгне, нали?
2) Хардът върти след като се спре устройството. Ако го eject-на после не го намира само, а трябва да се включва наново.
3) Някъде четох за 10 минутно превъртане. Как става?
и основният проблем:
4) На панорамни сцени и когато камерата се движи се надблюдава леко насичане. Не мога със сигурност да го свържа с някаква резолюция или формат, но на HD (720p) си личи повече. Зададох 720p 60Hz от настройките, но не виждам промяна (дотогава бях на Auto). Не вярвам проблемът да идва от носителя (хард, флашка)? Дали с нов firmware има шанс да се оправят нещата? Някакви други настройки по устройството или телевизора могат ли да помогнат?
Благодаря предварително!