@ceco7 Преди години ми донесоха от щатите А110, трябваше само да си купя преходник за щепсела за 1-2 лв., всичко друго си беше ок, виж в сайта на производителя какво е захранването, обикновено е 110-220 В
@ceco7 Преди години ми донесоха от щатите А110, трябваше само да си купя преходник за щепсела за 1-2 лв., всичко друго си беше ок, виж в сайта на производителя какво е захранването, обикновено е 110-220 В
Murrey, ако ти се наложи ремонт, до щатите ли го пращаш или си купуваш нов?
Evlampio ,може пък за 200 лв разлика да си струва риска .
Evlampio, въпросът е много уместен, тъй като тези дни ми гръмна пуканката в следствие на токов удар и не е ясно, дали ще може да се оправи. Така че по-високата цена в БГ поне ти гарантира някаква поддръжка, т.е. въпрос на избор и риск. Иначе човекът питаше дали плеарът е съвместим с нашите стандарти.
Ще спестиш единствено ако някой ти го донесе лично. При доставка отвън нищо не спестяваш предивид митото и ДДС-то, което се плаща. Изпробвано е и дори и да ти спестят митото дължиш 20% ДДС върху цената на плеъра и транспорта.Първоначално публикувано от Vanquished
Малко offtopic ,но има ли някой в България който да предлага Popbox 3d или Popbox v8 или поне да си ги е купил и да има преки впечатления.Спор да няма а-300 е най-доброто в своя клас ,но доста хора ги спира цената ,а тези модели като спецификации и като софтуер и цена почти съм сигурен че са по-добри от това което се предлага тук с realtek чипове и странна подръжка
Здравейте!А-300 някой пробвал ли я е на SBS 3D филми? Дали субтитрите излизат нормално?Имам в предвид на двата екрана субтитри и като обединиш картината стават едни.Благодаря
lazarus18 , ceco7 каза " Здравейте,ако ми купят плеъра в САЩ " , което предполага ,че ще му го донесат , не е питал дали , ако си го поръча .
Murrey - повреди в следствие на токов удар често не се покриват гаранционно у нас .
ето го и новият C-300 -http://www.networkedmediatank.com/sh....php?tid=57079 Само че дизайна му пак не е нищо особенно и само заради едно чекмедже май не струва пред А-300.Поне да бяха сложили чип с пълна поддръжка на 3D
ми примерно SMP8910 или някакъв по-нов.Все пак това им е флагманската С-серия.Ясно е че дизайна не им е силната страна то поне технически да превъзхожда другите конкуренти
SMP8910 още не е готов.
За момента само един на Realtek и един на Marvell имат хардуерна поддръжка за 3д, но и те имат проблеми.
Някой може ли да коментира гигабита на А300? Защото аз още не мога да простя този кален номер дето ми го спретнаха с А200 :/
Чета за скорости между 15-20МВ/сек. през SAMBA и 20-25МВ/сек през NFS.Първоначално публикувано от SongBird
Наскоро и аз си купих пуканка
Искам да питам няколко неща:
- Може ли торентите да се управляват от самата пуканка?
Тоест да се зареди, пусне, спре торент през менюто или нещо такова.
Интересното е че в ръководството на A-210 пише че бутона "BT" на дистанционното
за нищо не служи, но имат намерение за в бъдеще да се ползва. Според мен съкращението
е на "BitTorrent" и може би ще е точно за работа с торенти през самата пуканка...
Иначе за сега и това върши работа: http://xxx.xxx.x.xxx:8077/transmission/web/ през web менюто на PC.
По принцип май единствената опция в пуканката е да спреш или включиш BT поддръжката. Така ако си
изгасил PC то и не искаш да си хабиш интернета, може да спреш тегленето на торетни... Или просто да
не ти лагва/бави пуканката, не знам...
- Задължително ли харда в пуканката трябва да бъде с файлова система EXT3?
Може ли да бъде 1 дял харда и да има файлова система NTFS, да се инсталират там всички неща от "NMT Setup Wizard" (Samba, FTP, NFS, Torrent Client...).
И след това да се създадат пак тия папки (между другото задължително ли трябва да ги има?): download, video, music... които пуканката сама си ги прави ако се форматира от самата нея харда.
Ако пък не може NTFS, тогава може ли 2 дяла. Единия EXT3 за всички неща на пуканкана, другия NTFS за допълнителни неща.
Понеже не обичам всичко да бъде на 1 място, голяма е депресията ако нещо се прецака... същата тенденция като при компютрите, по-добре да има дял C:\ и D:\.
Плюс това ако са само EXT3 трябва да се инсталира допълнителната програма Ext2Mgr, за да може да ги опознае на Windows. Не че е проблем, но при NTFS всичко тръгва веднага.
Ако има 2 дяла NTFS или 1 дял EXT3 и 1 дял NTFS, ще може ли Jukebox да ги намира и 2 та без проблем и да си тегли там информацията от интернет за филмите?
Иначе гледам, че си има и едни системни дялове, но тях няма да ги пипаме. Просто ако може да има един допълнителен NTFS дял или направо и основния EXT3 да стане NTFS,
стига да може да се инсталират нещата на него (Samba, FTP, NFS, Torrent Client...) да работи Jukebox и т.н.
- Какви USB Wi-Fi адаптери може да се ползват, освен оригиналния на пуканката? Ако има някъде нещо като лист със съвместимите.
- Сега малко за скоростите. При мен лично са такива:
Скорост със USB 3 кабела (синия) сложен на PC USB 2 порт е следната: от Пуканка към PC и съответно обратното = 30 MB/S твърдо без да мърда. От начало е повече, но се закрепва към 30.
Скорост със USB 3 кабела (синия) сложен на PC USB 3 порт е следната: от Пуканка към PC и съответно обратното = 95 MB/S твърдо без да мърда. От начало е повече, но се закрепва към 95.
Скорост със LAN кабел свързан от Пуканка към рутер (поддържащ Gigabit мрежа) и PC свързано с LAN кабел към рутер (като от компютъра с Win7 използвам "Network" за достъп, не FTP и подобни) = 11 MB/S и в 2 те посоки.
Това е при положение, че в пуканката е избрано на мрежа - Advance - Ethernet configuration - 10/100 mbps (с последния firmware съм).
Ако се избере в Ethernet configuration - Auto, скоростта е = 11 MB/S от Пуканка към PC, но от PC към Пуканка пада на 7 MB/S. Не знам, направо е потресаващо... сигурно ми е ментелив LAN кабела или нещо
по настройките бъркам. Рутера е Linksys E4200, ако има значение. А може би има други начини за прехвърляне? Надявах се поне на 20-25МВ/S, ще се тества още с FTP и каквото друго се сетя...
Скорост с Wi-Fi сложена на пуканка = Не съм пробвал, защото нямам. Ако някой друг може да сподели скоростта?
Кажете вие какви скорости имате и как ги постигате?
Ако се сетя нещо друго ще питам пак, че стана роман...