благодаря за бързата и полезна информация
Много странно с-200 разпознава тврдия а не може да влезна от плеара- изписва задачата не може да бъде изпълнена ,а от компа през самба никакъв проблем ,забравих да спомена че плеърът беше на ремонт без твърдия и ми го испратиха с най новия софт,преди време бях слагал _Exlo_v03_mbg скин и се чудя да не е от него а неми дава да го изтъркам прес самба от лаптопа
Ако си слагал скина през Community Software Installer, можеш да го деинсталираш. Там връзката е през FTP.
Нищо чудно да е от скина защото той е html базиран и има точно описана пътечка към твърдия, а след ремонта сигурно има промяна в описанието на твърдия диск.
Здравейте! И аз вече съм собственик на а-300. Искам да попитам, какъв безжичен адаптер е съсмвстим с тази пуканка и пълноценен заместител ли е на етернет кабела(като изключим скоростта на пренос естествено), тъй като ми е проблем да закарам кабел до него. Благодаря предварително.
Доколкото знам, освен попкорнския адаптер WN-150 става и Edimax EW-7612UAn, за който нищо не намирам по нашите ширини.
Скоростта на пренос не бива да я исключваш. В крайна сметка това е най-важното.
здравейте колеги,някой можели да ми помогне със съвет относно субтитрите при филми sbs вертикал излизат разделени вляво и дясно,кота в папките съответно sub и idx са в една папка а srt sa отделно в дир на филма,поне така тръгваха на вградения плеар на твто сега при a300 какво трябва да се промени колеги
Благодаря lazarus18. В крайна сметка май ще закарам кабела до там
Но пък като се замисля, как ще се връзва към домашната безжична мрежа?! Щото ако ръгна кабела в рутера, ще имам нет на пуканката, но няма да мога да дърпам медия от лаптопа ми, където имам доста музика филми снимки. има ли някакво решение на това, без да взимам и донгъл, тъй като нямам хард към пуканката а в момента не мога да дам още 200-300 лв и за хард? Извинявам се за лаическите въпроси, но все още си изяснвам всичките му финкции и възможнсти, а ми се ще да ползвам колкото може повече от тях![]()
Нали и лаптопа е вързан към същия рутер - с кабел или безжично?
Така двете устройства ще са в една локална мрежа и ще може да пускаш филмите по мрежата.
chilev, не съм много в час с 3D-то, но знам, че за субтитрите се ползва 3D Subtitler. С него конвертираш srt в 3d sub и после получаения файл трябва да се муксне в mkv.
ми сега го вързах с кабела за рутера и подкарах нетаобаче на нетуърк медиа менюто ми открива нетуърк медиа и лаптопа, но него не съм го шернал и не мога да вляза в него(не знам как, с уин 7 съм). пуснах на лаптопа и хоум медиа сървър, според мен трябваше да го намери поне него, телевизора го намира по длна. кво да правя, тцъ, тцъ
Някой ако има желание да помага
![]()
Просто трябва да си шернеш нужните папки на компютъра и да им дадеш права.
Ще можеш да влезнеш през Network Browser на плеъра до тях и да си гледаш всичко по Samba, без да инсталираш нищо.
Благодаря ти! Ще го пробвам. За сега се оправих като влиза през медия сървъра,инсталиран на лаптопа. Само че мамка му, не мога д аподкарам субтитрите, много се дразняабсолщтно еднакви са имената на файловете. направил съм ги от сетъп менюто да са на български, от копчето за субтитрите г и направих на кирилица и няма суб и няма!
Медия сървъра на Win7 Не поддържа субтитри. Не се мъчи, всичко е повече от елементарно през SAMBA.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1328559288[/time]_________________________________________________
Тук един колега е описал как става шерването за друг плеър, но е същото:
https://forum.setcombg.com/index.php....0;attach=2354
Страшен сииииДоста псуване ми спести
Много благодаря! По-натам ще питам още неща
![]()
По принцип WN-150 е с чип Realtek RTL8188SU. Със съшия е и CANYON CNP-WF518N2 и ASUS USB-N10 , но дали само това е достатъчно???
Ето и други със същия чип : http://www.wikidevi.com/w/index.php?...ltek+RTL8188SU