аз не знам да има таъв тип плеър, който да плейва ape формат.
Това hd wav също не ми говори нищо.
аз не знам да има таъв тип плеър, който да плейва ape формат.
Това hd wav също не ми говори нищо.
Има ! Dvico Tvix M-6500 ! А сега има и плеъри , който не ползват чипове на Сигма или Реалтек / ARM baset chip / и те го плейват този ape формат !Став въпрос за плеъри като HDX Bone / Telechips TCC 8900 / и Nationite HDVP-2 / AMlogic 8626h / , но все пак трябва да се провери дали е така !
Браво, не знаех, че са го пуснали. Преди време като имах техен модел го нямаше.Първоначално публикувано от civica
Е , те го могат това от доста време , мисля от май-юни 2009 !
Днес качих на диска Avatar в BD формат (от Замунда). Малко трудно тръгна менюто на филма, може би е грешка при копирането на оригиналния диск. Филма върви перфектно, но менюто по време на плейбек е мудно, може би този филм да е предела на възможностите на плеъра. Наистина е много тежък, много висок битрейт на видеото. Филма е голяма красота! Не съжалявам за парите, които дадох за тази джаджа!
Как точно го пусна? Налага ли се да натискш нещо за да стигнеш до филма или направо си тръгва менюто?
Някой ще опита ли как се държи неговата пуканка с този DVD филм: http://nanoset.net/torrent/14/14/161...20the%20Jackal
При мен на компютъра няма проблеми, картината е чиста, субтитрите са ОК. Но на пуканката в момента в който има показване на субтитри - картината силно се замъглява, така че нищо не се вижда. Без значение дали са БГ субтитрите или на други езици. И се питам - проблема е във филма, в моята пуканка или във всички пуканки?
Знам че при DVD филмите субтитрите са в някакъв image layer и са нещо като рисувани, на прозрачен фон на този layer за да се вижда картината на видеото. И се получава все едно този layer не е прозрачен в случая, при пуканката.
Да, същото е и след рестарта. Картината е на хоризонтални черти по времето на субтитрите, а самите те не са бели, а тъмни и очертани.
Не знам при колегата, но при мен за да тръгне, трябва да натискам Next (да превъртам) на всички кратки клипчета преди самия филм. Първото е предупреждение, че този блу-рей бил записан по нова технология, второто е на 20 Century заставката, май още едно има и накрая почва самия филм. Като почне - върви. Но ако не превъртам в началото, спира на края на първото клипче и замръзва там.Първоначално публикувано от popcornhour
Иначе менютата вървят както на всеки друг блурей, мудни са, да, но всички са така, и то защото пуканката по принцип няма кой знае колко мощен процесор за друго, освен за възпоризвеждане на видео.
Аз обаче забелязвам друго, и то не е точно проблем - в началото на всяка част от филма ми показва лента с времето и позицията в помента, както и картинка от тази част. Стоят по 5 секунди и се прибират. Изглежда е някаква настройка на самия диск май, но не мога да намеря къде. Не е кой знае какво, но малко разсейващо. От друга страна, вторият път като го гледах, ги нямаше тези неща. Да се чудиш...
Аз натискам един път Next само в началото, когато е предупреждението, оттам насетне върви без бъзикане. Днес ще пробвам релийза от Arena и ще напиша как върви.
roumen68, на А-110 върви без проблем филма. Не го въртях целия, просто го попрегледах и единствени гадния фонт на субтитрите ме подразни.
Мерси, kaloman!Първоначално публикувано от kaloman
Щом и на компютъра ми върви без проблем - остава проблема да е или в моето С-200 или във всички С-200![]()
И от Arena е същата работа! Засича на 7та секунда.