Пак има обявена дата за очаквана доставка на 11.1.2009 !!!, за цена няма информация...
![]()
Пак има обявена дата за очаквана доставка на 11.1.2009 !!!, за цена няма информация...
![]()
Да , има нещо объркано с тази дата , може би годината трябва да е 2010 !Цената е тайна или неприятна изненада !
Датата е поправена, надяваме се да не е неприятна изненада цената за тези които чакахме толкова много
![]()
Дата, на която очаквам да пристигнат С-200 е 11.01.2010.
Не искам да се ангажирам с цена защото от митницата не могат да ми дадат конкретен отговор за митото преди да видят продукта. Засега се целим в 650 лв крайна цена без диск и Блу-рей четец.
Тъй като доста хора се интересуваха да кажа, че ще има опция за връщане на стария плеър и доплащане за стария. Това пък ще доведе до продажба на употребявани А-110 на добра цена. Всички А-110 ще бъдат основно прегледани за дефекти, със нови дистанционни и нови предни панели ако са надраскани. Ще се продават със 6 месеца гаранция.
Нещо като рефюрбишед,само че без да е било развалено.Похвална пазарна политика за нашия пазар.Първоначално публикувано от popcornhour
А как стоят нещата с А-100...тези условия няма ли да важат и за тях???Първоначално публикувано от popcornhour
Ще изчакаме малко да видим как ще е с-200, мен ме блазни това че ще може да чете Блурей , а това не е никак малко. Като гледам повечето . mkv 720p файлове са с недобро качество, Блурей си е най-доброто решение за качество в момента.
Така си е ! Стига да имаш търпение и добър нет за да изтеглиш 25-40ГБ , да не говорим че има и по 60ГБ блу-рей филми !Ако пък имаш впредвид фабрични блу-рей дискове трябва да инвестираш в четец !Но , както и да е , нека първо да дойде у нас / от официалния дилър за БГ /, че да го разцъкат и да напишат едно ревю , щото има доста бъгове за оправяне !
Аз лично ще изчакам и може би ще предприема някакви дейстава чак след 4-5 месеца, да се поизчистят малко бъговете , да понапишат малко хората мнението си и за него, пък тогава ще видим/Все пак ще се дават не малко пари /. Като гледам и БлуРей плеърите цените им падат постоянно.
Но лично С-200 ми е интересен като модел.
Да е честита Новата 2010г. на всички!
Целия форум го чета отдавна и има много полезна информация. До сега само четях, но реших и аз да попитам. Лично аз с нетърпение го чакам този плеър в България да дойде при официалния представител, защото мисля, че алтернативен източник би крил рискове (може и да греша). Проблем ще се появи ако цената не е адекватна. Не може ние българите с най-ниските заплати в Европа да плащаме най-дебелите цени за AV техника (пример Dvico Tvix цената е почти двойна!!!). Бихте ли препоръчали ел. магазин от, който мога да си поръчам плеър без риск - да подържа субтитри на български, да е окомплектован както трябва и т.н., т.е. пристига, вадя го от кутията, слагам му диска, вкючвам и гледам. И още един въпрос: как бихте ги подредили следните плеъри като качество на работа, функционалност, подръжка (да забравим за BD опцията)
- Popcorn Hour C-200
- Dvico Tvix 6600N
- HD Digitek HDX BD-1
Благодаря предварително.
Ако не те вълнува BD опцията защо ти е плеър с по-скъп чип?
Моделите с Realtek, Sigma 8635 ще ти свършат достатъчно добра работа.
Колега , такава подредба засега е неуместна , най -малкото е че информацията е много противоречива и непълна , да не казвам че за HDX BD-1 е няма никаква , освен това което е казал производителя .Най-големите форуми го чакат за да го разцъкат и да напишат ревю , но иначе има потенциал този плеър и то не малък !И още един въпрос: как бихте ги подредили следните плеъри като качество на работа, функционалност, подръжка (да забравим за BD опцията)
Подредба по цена :
1. HDX BD-1
2.Tvix 6600N
3.Popcorn Hour C-200
От Европа / Германия , Холандия ,Франция , Англия /поръчка може да се направи от всеки ел.магазин , стига да има доставка до БГ , но и да няма след преговори става , е не винаги...!Както е описана стоката така идва , а бг субтитрите зависят от софтуера , но почти всички популярни плеъри поддържат кирилица !
добре де момчета вместо да даваш 1000лв за такъв плеър.не е ли по добре да ъпгреидваш компа за 1000лв.няма ли да ти изкара същото качество на картината и звука и да има екстрите като на НD плеър.
По-новите чипове не се ли справят по-добре с по-висок битрейт т.е. да се гледа *.mkv с качество близко до Bluray.Първоначално публикувано от lazarus18
И къде по-точно ще сложиш огромната му кутия така, че да е красиво и жена ти да може без да се заяжда с теб да си пусне филм сама?! С този тип плеъри е мниго удобно и евтино, защото едно HTPC е скъпо удоволствие.Първоначално публикувано от venci79