Страница 10 от 61 ПърваПърва ... 891011122060 ... ПоследноПоследно
Резултати от 136 до 150 от общо 908

Media Player - Zinwell (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

Re:Имате ли информация за Media Player Zinwell ZP-500 ?

Някой да разбира от програмиране за Линукс? Сиреч някой да пише програми за Пингвина? Май ще ни трябва за да поуправим визията и съпорта на плеъра ... Имам разни идеи, но не съм програмист и не мога да ги реализирам ... поне с моите знания в тази област :-(
    Имам намерението да направим един български релийз от всичките фирмуери излезли досега, а и за излизащите в бъдеще пак не пречи ;-) Какво ще кажете ?

2.  

3. Тук е от
    Sep 2009

Wi-Fi адаптера от Xtreamer (802.11n) работи на 100% на Zinwell zp-500 с фърмуера 1,7 на Astone!

Цитирам от бразилския форум.

4. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

Цитат Първоначално публикувано от tomazs
    Wi-Fi адаптера от Xtreamer (802.11n) работи на 100% на Zinwell zp-500 с фърмуера 1,7 на Astone!

Цитирам от бразилския форум.
    В това не се съмнявам и без да чета бразилския форум. Поддръжката за WiFi-то е една и съща за всички клонинги, защото основният фирмуер идва само от Realtek заради чипсета. Давайте програмисти за Пингвински софтуер и хардуер ... ;-)

Направил съм запитване и заявка за Repotec USB WiFi 11n, но нямам още резултат за доставката и ако е повече от 2 седмици ще поръчам от оригиналните, въпреки че ми се искаше да е 2T2R модел ... някой нещо друго измисли ли ?

5. Тук е от
    Aug 2009

Имате ли линкче към 1.7 фърмуеъра?

6. Member
    Тук е от
    Sep 2009

здр.чета форума от ниаколко дни и сега се рег.имам го плеера от 10 дена сложих новиа фар. и има промиана особено за субтитрите щото много ме дразниха дано опражиат проблема с звука защото за мен е проблем слушам го през оптика на ресйвър ако звука е многоканален триабва рачно да избираш от мен.за да трагне и проблем с нета влизам си в компа стигам до шарнатата папка и до там повецхе несхте да ме пусне иска парола а ас ниамам такажа исклучен е фаерлола всичко си е както триабва стигам до папка видео и до там ниакакъв акъл да ми дадете

7. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

Цитат Първоначално публикувано от miuen4o
    Имате ли линкче към 1.7 фърмуеъра?
    Ей, и сдъвкано ви го дават хората и пак не може да го глътнете сами ...

Линк Astone AP-100 1.7b firmware -> ******************.com/files/28120578...0_fw_v1.7b.zip

Цитат Първоначално публикувано от naumovi
    здр.чета форума от ниаколко дни и сега се рег.имам го плеера от 10 дена сложих новиа фар. и има промиана особено за субтитрите щото много ме дразниха дано опражиат проблема с звука защото за мен е проблем слушам го през оптика на ресйвър ако звука е многоканален триабва рачно да избираш от мен.за да трагне и проблем с нета влизам си в компа стигам до шарнатата папка и до там повецхе несхте да ме пусне иска парола а ас ниамам такажа исклучен е фаерлола всичко си е както триабва стигам до папка видео и до там ниакакъв акъл да ми дадете
    1. Да, проблема с ръчното превключване на настройките за SPDIF засега е така и мен ме дразни, ама ...
    2. Сложи си наистина да имаш парола на акаунта си и пробвай пак да влезеш с нея. Ако не стане, значи имаш някакви забрани за достъп до споделените ресурси на компа си. Пробвай дали имаш достъп от друг комп (ако имаш такъв).

P.S.
    Малко ти е интересен правописа, но поне не е на латиница ...

8.  

9. Member
    Тук е от
    Sep 2009

сори за правописа аз съм с ларлес рутер плеера е включен кам рутера с кабел а лаптопа ми е безжчно да не е нешто от това а пък иначе бес проблем влизам в във флашката на плеера

10. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

сори за правописа аз съм с ларлес рутер плеера е включен кам рутера с кабел а лаптопа ми е безжчно да не е нешто от това а пък иначе бес проблем влизам в във флашката на плеера
    1. Връзките ти в мрежата са както трябва. Провери дали нямаш пуснат файеруол на рутера и виж му настройките, защото и от там може да се забраняват много неща по мрежата. Ако искаш дай марката и модела на рутера ако не можеш да се оправиш с настройките му.
    2. Флашката е USB и няма нищо общо с мрежовия ти достъп. Тези неща са достъпни в плеъра по различен начин, но това теб не трябва да те вълнува. Оправи мрежата си, флашките и външните хардове ще се виждат винаги от плеъра ако са с коректен файлов формат.

!!! Важно !!!

Получих информацията, че ще има доставка на Repotec RP-WU5102 донгъл може би до месец. Ако сте решили да купувате USB WiFi за плеъра си, може да изчакате да го пробвам и да сте наясно. Ще ви държа в течение с информацията.

Абе няма ли програмисти и други компютържии дето да четат форума и тази тема ?

11. Member
    Тук е от
    Sep 2009

брат ми е програмис ама го марзи много пак и сега сме скарани иначе щях да го накарам

12. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2002
    Живее в
    София

Струва ми се, че плеърчето доста загрява при работа...нормално ли е?

13. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

брат ми е програмис ама го марзи много пак и сега сме скарани иначе щях да го накарам
    Еееееее, то един програмист да има в БГ и него го мързи да бачка ...

Цитат Първоначално публикувано от UserBG
    Струва ми се, че плеърчето доста загрява при работа...нормално ли е?
    Нормално е, само на радиатор е чипа и то не от големите ... Температурата на повърхността на радиатора се движи в рамките от 48°C до 66°C градуса в зависимост от натоварването.

Ето и резултатите от тестването ми на филма Vertical Limit (BluRay Rip)

## Video : MPEG-4 AVC Video, 30519 kbps,1080p / 23.976 fps / 16:9 / High Profile 4.1
    ## Audio : Dolby TrueHD Audio English 1465 kbps 5.1 / 48 kHz / 1465 kbps / 16-bit (AC3 Core: 5.1 / 48 kHz / 640 kbps)

Плейва се видеото без проблем и най-важното -> звукът не излиза през оптиката към ресийвъра ми в режим SPDIF RAW! Ще чакаме ъпдейтите на фирмуера ...

14.  

15. Member
    Тук е от
    Sep 2009

малко е омрял хуй абе двд формата го плейва ама не като двд а като отделни фаилове нещо да кажеш по вапроса ако намериш нови абдейти пускай ги на линк ако не е проблем

16. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

малко е омрял хуй абе двд формата го плейва ама не като двд а като отделни фаилове нещо да кажеш по вапроса ако намериш нови абдейти пускай ги на линк ако не е проблем
    За плейване на рипнато DVD с меню избираш файла VIDEO_TS.IFO

17. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

а как стои въпросът със зуума - има ли някакви опции като 'overscan', 'stretch', 'fit to screen' и т.н.?

18. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

Цитат Първоначално публикувано от OutCold
    а как стои въпросът със зуума - има ли някакви опции като 'overscan', 'stretch', 'fit to screen' и т.н.?
    Това ли е най-важното за плеъра ? Прочети темата и ще разбереш.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 10 от 61 ПърваПърва ... 891011122060 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - Dune (всички модели)
    От hristoslav2 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 535
    Последно: 18-05-21, 08:33
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - HiMedia (всички модели)
    От orlie във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 99
    Последно: 17-12-17, 14:04
  4. Media Player - ASUS (всички модели)
    От yavor44 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 177
    Последно: 29-06-14, 19:15
  5. Media Player - Hyundai (всички модели)
    От myDiva във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 508
    Последно: 29-03-14, 19:00

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе