Вижте резултатите от анкетата: Какъв мултимедиен плейър имате ?

Гласували
446. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Popcorn Hour

99 22.20%
  • Western Digital

85 19.06%
  • Dune

36 8.07%
  • Diva

123 27.58%
  • Apacer

15 3.36%
  • AC Ryan

15 3.36%
  • Zinwell

9 2.02%
  • Xtreamer

6 1.35%
  • Asus

23 5.16%
  • Egreat

13 2.91%
  • Hyundai

14 3.14%
  • LG

6 1.35%
  • Philips

2 0.45%
Страница 72 от 118 ПърваПърва ... 2262707172737482 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,066 до 1,080 от общо 1760
Like Tree93Одобрявам

Помощ при избор на мултимедиен плейър .

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Отговор: Помощ при избор на мултимедиен плейър .

A-300 няма 3D поддръжка.
    Можеш да пускаш единствено нещо от сорта на SBS рипове в mkv, но както е споменал колегата със субтитрите е играчка.
    Мисли за А-400 или Base 3D.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2013

Цитат Първоначално публикувано от zmija Виж публикацията
    Здравейте, моля за помощ при избор на плейър между Popcorn Hour A-300 и Popcorn Hour C-200. Виждам че процесора на А-300 е по-добър и има 3Д поддръжка. За съжаление финансите не стигат за А-400 което според мен е най-доброто в момента. Предимно ще се пускат FULL HD 3D филми. И дали ако се поръчам от Германия (виждам че А-300 струва 209 Евро + 12 Евро доставка) ще трябва да се плаща мито и ДДС тук в България. Благодаря
    Както ти казаха А-300 няма 3Д. Далеч по-евтин и идеален вариант е Дива-та. Струва 300лв и има пълна поддръжка на 3D. По LAN мрежа плейва без грижи 40-50 Mbps клиповe. Чудя се защо се хвърляте на скъпи продукти, като има далеч по-евтини предложения, при това с доста сериозна софтуерна поддръжка.

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Под сериозна поддръжка имаш предвид, че трябва да смениш 10-15 различни версии за да намериш нещо, което работи донякъде?

5. Member Аватара на alphabeta
    Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    София

Dune Base 3D поддържа ли Blu Ray 3D iso?

6. Тук е от
    Jul 2011

Тогава кое в за предпочитане Dune Base 3D или Popcorn hour A-400?

Dune Base 3D поддържа ли Blu Ray 3D iso?
    Мисля че поддържа.

7. Тук е от
    Jan 2013

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18 Виж публикацията
    Под сериозна поддръжка имаш предвид, че трябва да смениш 10-15 различни версии за да намериш нещо, което работи донякъде?
    ми не е необходимо. Слагаш последния на iNEXT и всичко пее. До сега съм гледал поне 20 3D филма, и всичките си имат меню, динамични субтитри и всичко си е наред. Без значение дали е SBS или Top-Bottom. Не виждам кое те притеснява. Да ОК, не може да сменяш големината и шрифта на динамичните субтитри, но не мисля, че е голям зор, така или иначе са достатъчно големи. Имаш дълбочина на 3D-то, която е видимо по-добра от на среден клас 3D телевизор. Имаш абсолютно пълна поддръжка на iso, m2ts и ts файлове. За mkv няма да говоря, че това не е blu-ray реално, но и там няма никакви ядове.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Да, Base 3D поддържа 3D BD iso дори и по мрежа лично изпробвано . А колкото до избора на между А 400 и Base 3d ще ти кажа само ,че аз повече Попкорн няма си купя какъвто и да е . Имал съм А110 и А 300 и общото ми мнение е че след като си купиш машината и изчакаш 3-4 ъпдейта (1-2 години) чак тогава тия от попкорн си оправят бъговете . При Dune софта е по изпипан и по добре работи. Ползвам и Diva Full HD на 3 години и съм супер доволен .

10. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2009

А как се справят тези три плеъра(A400, Base 3D и Diva Full HD) със свалянето на торенти? И аз се двоумя, дали да дам повече пари, но да мога да тегля и гледам филми едновременно. Доколкото съм чел Дивата има проблеми със свалянето на торенти, като забиване или насичане на видеото, ако се гледа филм.

11. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от martovojda Виж публикацията
    А как се справят тези три плеъра(A400, Base 3D и Diva Full HD) със свалянето на торенти? И аз се двоумя, дали да дам повече пари, но да мога да тегля и гледам филми едновременно. Доколкото съм чел Дивата има проблеми със свалянето на торенти, като забиване или насичане на видеото, ако се гледа филм.
    Много добър въпрос !!! За Diva Full HD е ясно че не може, но ще е интересно някой да даде точен отговор относно новите модели. То се знае че ще се харчат пари ама нека да знаем по вече за минусите отколкото за плюсовете. Пуканката А-400 от както е излязъл на позара има вече 7 ъпдейта, за Dune не знам.

12. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Dune по принцип вадят рядко ъпдейти, но стоиностни и наистина оправят нещо а попкорн имат през няколко месеца ъпдейт които оправя нещо а разваля друго. Нормално ли е да си купиш плеър скъп (а300) уж най доброто на момента и след една година и няколко ъпдейта и многократно коментирани бъгов в официалния форум да няма реален резултат . Аз съм потебител и искам да си дам парите за нещо нормално работещо. Е откакто съм с dune base 3D нямам вече такива проблеми нямам и се наслаждавам на филми и музика без проблеми. Вие си решете .

13. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от digital11 Виж публикацията
    Dune по принцип вадят рядко ъпдейти, но стоиностни и наистина оправят нещо а попкорн имат през няколко месеца ъпдейт които оправя нещо а разваля друго. Нормално ли е да си купиш плеър скъп (а300) уж най доброто на момента и след една година и няколко ъпдейта и многократно коментирани бъгов в официалния форум да няма реален резултат . Аз съм потебител и искам да си дам парите за нещо нормално работещо. Е откакто съм с dune base 3D нямам вече такива проблеми нямам и се наслаждавам на филми и музика без проблеми. Вие си решете .
    А какво стана със свалянето на филми? Справя ли се или не Dune base 3D? А Popcornhour A400 как се справя с тази задача?

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не можеш да вадиш генерални заключения за поддръжката от А-300. При него наистина останаха някои бъгове неоправени - най-вече заради поради проблеми с чипа, които зависят от Сигма. Преди това моделите бяха изчистени перфектно.
    В А-400 са вложени много надежди заради 3D и подозирам, че ще оправят първоначалните проблеми.

16. Тук е от
    Jul 2011

Май везните се накланят към Popcorn hour A-400,като се има предвид че имат еднакви функции с Dune, но пуканката има по-голям хардуерен потенциал. Според мен това ще бъде решаващо при моя избор на плейър. Благодаря на всички за полезните съвети.

17. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Щом ти харесва взимай , все пак тези 2 марки са най сериозните в медиаплеърите , въпреки моето недоволство от Попкорн не мога да да отрека , че машината е сериозна и е добър избор . Взимай смело това което ти е на сърце , което от двете да избереш няма да сгрешиш. Поздрави.

18. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Така и не можах да се уредя с Diva FullHD Premium 3D, защото са свършили навсякъде. Сега се чудя да изчакам ли до средата за април, когато се очаква да има пак, или да си вземаhttp://www.mede8er.eu/en/index.php?d=1000x3d MED1000X3D-WP?
    Като изключим формата на летяща чиния, която никак не ми се нрави, какво бихте казали за качествата му като 3D плеър а също така и като браузер? Някой срещал ли е това "чудо"?
    Благодаря ви предварително.

Ще редактирам поста си с добавката, че се сдобих с Mede8er- а . Сега се запознаваме един с друг. Веднага отчитам факта че ще трябва да се снабдя с клавиатура. Нещо от сорта на тази: http://prodavalnik.com/mini-bezzhich...hpad-i13127493
    Във връзка с това, някой има ли наблюдения за този тип клавиатури? Интересно ми е до колко съвпадат кирилските букви с бутоните на латиница.
    Благодаря на всички за помощта.
    Този пост е редактиран от bager; 12-03-13 в 11:16.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 72 от 118 ПърваПърва ... 2262707172737482 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Продава-Мултимедиен плейър
    От Mitko R във форум Продава
    Отговори: 3
    Последно: 26-05-13, 01:16
  2. Избор на мултимедиен плейър?
    От DimIl във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 7
    Последно: 27-08-12, 11:28
  3. Продавам мултимедиен плейър WD LIVE HD
    От vasta във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 16-07-12, 01:57
  4. Избор на мултимедиен плейър и рекордер
    От renault_fen във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 8
    Последно: 07-07-11, 13:00
  5. Отговори: 0
    Последно: 16-10-06, 12:29

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе