добре момчета значи като за първо време евтин HD плеър.кажете само кои и го вземам.да чете повече формати и лесно да се работи с него ми са езискванията.ще се гледа на 52W5500 ресивър YAMAHA RX565 И колони YAMAHA 5бр.
добре момчета значи като за първо време евтин HD плеър.кажете само кои и го вземам.да чете повече формати и лесно да се работи с него ми са езискванията.ще се гледа на 52W5500 ресивър YAMAHA RX565 И колони YAMAHA 5бр.
Вариантите са WDTV Live или Diva. Евентуално и ZInwell ZP-500, но за него нямам впечатления.
ами незнам кавото кажеш това взимам които мислиш че е по добър за аудио и наи вече за филми 1080р
Най-важно е да прецениш дали ти трябва вграден диск в плеъра или ще ползваш флашка/външен диск.
Този показател определя начина на ползване най-много.
ами честно казано незнам ти какво ще ме посъветваш?четох че DIVA FullHD Multimedia player може да синхронизира тайминга на субтитрите според речта, независимо дали са вградени или външни, включително sub-format?
WDTV Live може ли?и ако можеш да ми нахвърлиш + - на двата та да реша.
Единия е много лесен за ползване, не изисква някакви познания в областа. Записваш 2-3 филма на флашката, пускаш и гледаш. Другия позволява да се монтира твърд диск, да си записваш филми.
Това за синхронизирането колко мислиш, че ще го ползваш? И при мен Попкорна го има, но дали и 5-6 пъти съм го използвал за 2 години.
ами да ти кажа честно маи по лесният за ползване бих предпочел
също не ми е ясно за HDMI 1,3 кабел каква е разликата от HDMI обикновен и аз какъв и от каде да взема за тез HD плеъри и наличната ми техника
Продават се по магазините. Просто търси да пише 1.3.
Нещо от сорта:
http://shop.vali.bg/product.php?ProductID=1057
а има ли значение за бързината и качеството дали ще използвам външен хард или ще взема плеъра които може да му се вгради
lazarus 18 немога да разбера защо толкова много пишат за ДИВАТА а за WDTV Live почти никои и нищо.
За бързината има значение ако ползваш еСата кабел , но тези плеъри нямат такъв вход / трансфера на данни е в пъти по-бърз от обикновено usb /! За някой приложения е необходим вътрешен диск , но не е задължително , но пък затова е много удобно - всичко ти е на едно място !
Дивата е правен за БГ / по поръчка на Дейзи /и е с добра цена и качество/функции/възможности .WD TV Live също е много добър плеър , лесен за употреба и е малко по-евтин / 40-50 лв /!![]()
за 50 лв въобще няма да го правия на въпрос важното е по доброто да взема които да ми чете и нои големите неща без насичане и проблеми и да е лесен за употреба
Колега , както е писано много пъти , няма идеален плеър , но повечето проблеми се решават с нов софтуер ! Той плеъра си е компютър и без софтуер е една кутия с електроника , негодна за нищо !Някои производители вадят софтуер 2 пъти месечно / примерно / , а някои 1 път на 6 месеца , което не е без значение !
здравейте с помоща на форума си избрах тв и сега идва на ред и плеяр,при избора ми на тв не се водех от това да има вграден такъв тъй като имат ограничени възможности малко или много,гледам коменират се Diva,WD,Popcorn и т.н. но мисля че се пропуска да се отбележи навлизането на неттоп като от тях се откроява AsRoc ION 330 HT http://www.techpowerup.com/reviews/ASRock/ION_330HT_BD това е един малък комп. който плейва без проблем FULL HD а и спокойно може да се ползва за ровене из нета и това че може да се поръча и с блурей ,има ли някой преки наблюдения върху модела .
Това е така , спор няма ! Но повечето хора вече имат комп и искат само HD плеър , който в повечето случаи е по-евтин ! Ако почваш от нулата това е един много добър вариант ! В нета има доста писано за това / сравнение , за и против и т. н. / , но иска търсене и четене !