Здравейте,
някой потребител има ли опит и мнение за този продукт на ASUS
http://www.asus.com/Multimedia/Digit...specifications
Благодаря!
Здравейте,
някой потребител има ли опит и мнение за този продукт на ASUS
http://www.asus.com/Multimedia/Digit...specifications
Благодаря!
Има филми на които ХД звука накъсва и проблема не е само при мен ЦЪК. Дюн смениха информацията на сайта си за 101/301 и вече не пише ,че поддържат ДТС-ХД и Долби ТруХД . Уж се очаква нов firmware ,който да оправи нещата .Първоначално публикувано от lazarus18
PS . Ето и един пост описващ точно проблема .
Здравейте,
От 1-2 седмици се мъча да избера мултимедиен плеър по следните критерии:
-Да чете VOB/SUB (за 3D SBS субтитри)
-Да чете DTS audio
-Да възпроизвежда 3D Blu-Ray .iso
Гледах Himedia 900b, но никъде го няма. Някакви алтернативи?![]()
Здравейте, някой може ли да ми помогне с отговор на следния въпрос - интересува ме кой от плеърите на пазара в момента може да извади сравнително най-голям шрифт субтитри на бг? Интересуват ме сравнително нисък до среден клас плеъри за .mp4 и .avi
Здравейте, някой разглеждал ли е този плейър http://en.egreatworld.com/en/product-detail-294.html (EGREAT R 300). Някой бе споменал, че харесва продуктите на Egreat. Сега се чудя кое ще по-добре да си взема Egreat R300 или Himedia HD900B http://www.himedia-tech.cn/en/product_show.php?id=27 Ако има желание някой, да помага![]()
Тези от Egreat доста се излагат напоследък.
Имаха един фен тука ама го натириха май и вече не пише.
Потърси по чуджи форуми как е този модел, как му е софтуера и тн. Тука едва ли някой ще ти е полезен.
Явно все ще има някой, който да се увлича по разни екзотики. В случая Egreat не е най-точния пример за такава, но в темата не липсват запитвания. Вероятно ниските цени на въпросните екзотики са водещ мотив, знам ли.
Писано е неведнъж - колкото и мощен и качествен да е хардуеъра, колкото и примамлива да е цената или пък заглавието - най-важна е поддръжката. Гледа се историята на обновяване на фирмуеърите на даден производител (ако въобще има такава), честотата на изданията и дали актуализациите са смислени (реално добавят и оправят или са само козметични).
Никой ли не може да даде съвет за тия пусти букви? Търся нещо елементарно за mp4 но с голям шрифт за възрастен човек с очила.
Мисля, че всичко на пазара ще ти свърши работа. mp4 е доста обширен формат обаче с най-различни кодеци за звук и видео в него. Понеже подозирам, че става дума за някакви клипове, заснети с фотоапарат е добре да провериш дали тръгват на конретния модел плеър с наличния за него софтуер.Първоначално публикувано от Vlado2D
Едва ли ще са клипове от фотоапарат, ако човека пита за едър шрифт на субтитрите.
Аз пък подозирам, че иде реч за ония малоразмерни 720p издания (2-3 GB) от чужди тракери с H264 или XviD видео и AAC звук. Както и да е, действително, както е писал lazarus18 почти всеки плейър с добра поддръжка се справя доволно с големината на буквите. В тази връзка и във връзка с ценовото изискване бих препоръчал A-110 на старо (130-160 лв.) - максимално изчистен фирмуеър и качествен, макар и бавен хардуеър. Е, остаря завалийката, но за мен е все още най-добрия (комплексна оценка).Първоначално публикувано от Vlado2D
Трябва обаче да се има предвид, че ако прекомерно се увеличи шрифта, някои по-некадърно направени субтитри с дъ-ълги редове биха могли да излязат извън екрана и да не може да се прочете всичко от тях.
Дори не са и по 2-3 гб ами по 200мб, за тв епизоди с букви става дума, които не са и 720p. А на старо не бих купувал вече. Не че новото е много по-качествено, но поне има някаква гаранция черно на бяло. Ако вдигнем парите до 200-250лв, към кой модел да гледам?
За гаранциите може да се поспори. Някой ефтин нов модел може да не спре да дефектира дорде му изтече гаранцията. Освен това, този род техника или работи, или не. За някакво износване едва ли може да става дума. Някога A-110 струваше повече около 500 лв. нов. Сигурно е имало защо и щом е издържал проверката на времето и е доживял да му изтече гаранцията и да се продава вече на старо, може би си струва.
Инак виж там някоя Diva от новите или WD TV Live, също ще ти свършат работа. Другите по-неизвестни и по-неразпространени ефтинджоси едва ли си струват риска.
Ясно, Кире. Мерси за бързия отговор!
Четох , четох и установих , че гледай ки си старата Diva HD , съм поизостанал, а проблема ми е че местя NAS-a на вилата и трябва да купя на децата за лятото, плеър с който да може да плейвам единствено и само по мрежа (гигабитова) всичко и да е Без насичане. Това е единственото ми изискване и после цената де
Та кажете кое е актуалното към момента предложение за тази задача, за да не мрънкат децата .... (старата Diva е обсъждана и насича по мрежа на 1080p филми ...)