Вижте резултатите от анкетата: Какъв мултимедиен плейър имате ?

Гласували
446. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Popcorn Hour

99 22.20%
  • Western Digital

85 19.06%
  • Dune

36 8.07%
  • Diva

123 27.58%
  • Apacer

15 3.36%
  • AC Ryan

15 3.36%
  • Zinwell

9 2.02%
  • Xtreamer

6 1.35%
  • Asus

23 5.16%
  • Egreat

13 2.91%
  • Hyundai

14 3.14%
  • LG

6 1.35%
  • Philips

2 0.45%
Страница 67 от 118 ПърваПърва ... 1757656667686977117 ... ПоследноПоследно
Резултати от 991 до 1,005 от общо 1760
Like Tree93Одобрявам

Помощ при избор на мултимедиен плейър .

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Re:Помощ при избор на мултимедиен плейър .

Здравейте,
    някой потребител има ли опит и мнение за този продукт на ASUS
    http://www.asus.com/Multimedia/Digit...specifications

Благодаря!

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    TV-101 има passthrough на HD Audio форматите.
    Какво имаш предвид под проблеми?
    Има филми на които ХД звука накъсва и проблема не е само при мен ЦЪК. Дюн смениха информацията на сайта си за 101/301 и вече не пише ,че поддържат ДТС-ХД и Долби ТруХД . Уж се очаква нов firmware ,който да оправи нещата .

PS . Ето и един пост описващ точно проблема .

4. Тук е от
    Jan 2012

Избор на плеър по няколко критерия

Здравейте,

От 1-2 седмици се мъча да избера мултимедиен плеър по следните критерии:

-Да чете VOB/SUB (за 3D SBS субтитри)
    -Да чете DTS audio
    -Да възпроизвежда 3D Blu-Ray .iso

Гледах Himedia 900b, но никъде го няма. Някакви алтернативи?

5. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

Здравейте, някой може ли да ми помогне с отговор на следния въпрос - интересува ме кой от плеърите на пазара в момента може да извади сравнително най-голям шрифт субтитри на бг? Интересуват ме сравнително нисък до среден клас плеъри за .mp4 и .avi

6. nbk
    nbk е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Jul 2011

Здравейте, някой разглеждал ли е този плейър http://en.egreatworld.com/en/product-detail-294.html (EGREAT R 300). Някой бе споменал, че харесва продуктите на Egreat. Сега се чудя кое ще по-добре да си взема Egreat R300 или Himedia HD900B http://www.himedia-tech.cn/en/product_show.php?id=27 Ако има желание някой, да помага

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Тези от Egreat доста се излагат напоследък.
    Имаха един фен тука ама го натириха май и вече не пише.
    Потърси по чуджи форуми как е този модел, как му е софтуера и тн. Тука едва ли някой ще ти е полезен.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Явно все ще има някой, който да се увлича по разни екзотики. В случая Egreat не е най-точния пример за такава, но в темата не липсват запитвания. Вероятно ниските цени на въпросните екзотики са водещ мотив, знам ли.

Писано е неведнъж - колкото и мощен и качествен да е хардуеъра, колкото и примамлива да е цената или пък заглавието - най-важна е поддръжката. Гледа се историята на обновяване на фирмуеърите на даден производител (ако въобще има такава), честотата на изданията и дали актуализациите са смислени (реално добавят и оправят или са само козметични).

10. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

Никой ли не може да даде съвет за тия пусти букви? Търся нещо елементарно за mp4 но с голям шрифт за възрастен човек с очила.

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Vlado2D
    Никой ли не може да даде съвет за тия пусти букви? Търся нещо елементарно за mp4 но с голям шрифт за възрастен човек с очила.
    Мисля, че всичко на пазара ще ти свърши работа. mp4 е доста обширен формат обаче с най-различни кодеци за звук и видео в него. Понеже подозирам, че става дума за някакви клипове, заснети с фотоапарат е добре да провериш дали тръгват на конретния модел плеър с наличния за него софтуер.

12. Member
    Тук е от
    Feb 2005

Едва ли ще са клипове от фотоапарат, ако човека пита за едър шрифт на субтитрите.

13. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от Vlado2D
    Аз пък подозирам, че иде реч за ония малоразмерни 720p издания (2-3 GB) от чужди тракери с H264 или XviD видео и AAC звук. Както и да е, действително, както е писал lazarus18 почти всеки плейър с добра поддръжка се справя доволно с големината на буквите. В тази връзка и във връзка с ценовото изискване бих препоръчал A-110 на старо (130-160 лв.) - максимално изчистен фирмуеър и качествен, макар и бавен хардуеър. Е, остаря завалийката, но за мен е все още най-добрия (комплексна оценка).

Трябва обаче да се има предвид, че ако прекомерно се увеличи шрифта, някои по-некадърно направени субтитри с дъ-ълги редове биха могли да излязат извън екрана и да не може да се прочете всичко от тях.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

Дори не са и по 2-3 гб ами по 200мб, за тв епизоди с букви става дума, които не са и 720p. А на старо не бих купувал вече. Не че новото е много по-качествено, но поне има някаква гаранция черно на бяло. Ако вдигнем парите до 200-250лв, към кой модел да гледам?

16. Member
    Тук е от
    Dec 2009

За гаранциите може да се поспори. Някой ефтин нов модел може да не спре да дефектира дорде му изтече гаранцията. Освен това, този род техника или работи, или не. За някакво износване едва ли може да става дума. Някога A-110 струваше повече около 500 лв. нов. Сигурно е имало защо и щом е издържал проверката на времето и е доживял да му изтече гаранцията и да се продава вече на старо, може би си струва.

Инак виж там някоя Diva от новите или WD TV Live, също ще ти свършат работа. Другите по-неизвестни и по-неразпространени ефтинджоси едва ли си струват риска.

17. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

Ясно, Кире. Мерси за бързия отговор!

18. Member
    Тук е от
    May 2003

Четох , четох и установих , че гледай ки си старата Diva HD , съм поизостанал, а проблема ми е че местя NAS-a на вилата и трябва да купя на децата за лятото, плеър с който да може да плейвам единствено и само по мрежа (гигабитова) всичко и да е Без насичане. Това е единственото ми изискване и после цената де
    Та кажете кое е актуалното към момента предложение за тази задача, за да не мрънкат децата .... (старата Diva е обсъждана и насича по мрежа на 1080p филми ...)

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Продава-Мултимедиен плейър
    От Mitko R във форум Продава
    Отговори: 3
    Последно: 26-05-13, 01:16
  2. Избор на мултимедиен плейър?
    От DimIl във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 7
    Последно: 27-08-12, 11:28
  3. Продавам мултимедиен плейър WD LIVE HD
    От vasta във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 16-07-12, 01:57
  4. Избор на мултимедиен плейър и рекордер
    От renault_fen във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 8
    Последно: 07-07-11, 13:00
  5. Отговори: 0
    Последно: 16-10-06, 12:29

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе