Вижте резултатите от анкетата: Какъв мултимедиен плейър имате ?

Гласували
446. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Popcorn Hour

99 22.20%
  • Western Digital

85 19.06%
  • Dune

36 8.07%
  • Diva

123 27.58%
  • Apacer

15 3.36%
  • AC Ryan

15 3.36%
  • Zinwell

9 2.02%
  • Xtreamer

6 1.35%
  • Asus

23 5.16%
  • Egreat

13 2.91%
  • Hyundai

14 3.14%
  • LG

6 1.35%
  • Philips

2 0.45%
Страница 69 от 118 ПърваПърва ... 1959676869707179 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,021 до 1,035 от общо 1760
Like Tree93Одобрявам

Помощ при избор на мултимедиен плейър .

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Отговор: Помощ при избор на мултимедиен плейър .

Това че е Филипс е по-скоро възможен минус. Не е ясно една толкова разпростряла се компание до колко ще поддържа този продукт, а дали ще може да се хакне и сложи фърмуер от друг модел със същия чип трябва да се провери.

2.  

3. Тук е от
    Jun 2012

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18 Виж публикацията
    Това че е Филипс е по-скоро възможен минус. Не е ясно една толкова разпростряла се компание до колко ще поддържа този продукт, а дали ще може да се хакне и сложи фърмуер от друг модел със същия чип трябва да се провери.
    за подръжка гарантирам че се справят а за хакване защо да го правя само за да започне да работи не както трябва ли ? Филипс си работят доста прилично :-)

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Това го казваш от опит техните плеъри или залагаш на името? Защото при телевизорите им трябваха 3 години да сложат поддръжка на субтитри и досега имат най-калпавите вградени в ТВ плеъри.

5. Тук е от
    Oct 2011
    Живее в
    гр.Русе

Здравейте на всички,

Вижте какво ми изпратиха

https://forum.setcombg.com/%D0%BF%D1...so-3d-sbs.html

Някой, който разбира може ли да го коментира.

6. Тук е от
    Jun 2012

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18 Виж публикацията
    Това го казваш от опит техните плеъри или залагаш на името? Защото при телевизорите им трябваха 3 години да сложат поддръжка на субтитри и досега имат най-калпавите вградени в ТВ плеъри.
    За ТВ плеърите си 100% прав.Аз имах предвид телевизорите защото на всеки 2мес
    излиза ъпдейт ама ТВ плеърите им наистина имат още доста да наваксват. А този медиа плеър за който аз говоря има пресен ъпдейт и това ме наведе на мисълта , че са се взели в ръце ама кой знае :-)

7. Тук е от
    Dec 2010

Здравейте,
    имам 1 ТБ хард в кутия, искам да го превърна в мрежово устройство с мултимедия възможности,
    Diva - FullHD Multimedia Center е старичек вече, но цената му е добра, справя ли се още с последните HD релизи, дали опцията за интернет/YOUTUBE работи,
    и трябва ли да проверя по някакъв начин дали харда ще стане за плейъра?
    Някакви други варианти до 200 лв?

8.  

9. Тук е от
    Oct 2011
    Живее в
    гр.Русе

Цитат Първоначално публикувано от wizli Виж публикацията
    Здравейте,
    имам 1 ТБ хард в кутия, искам да го превърна в мрежово устройство с мултимедия възможности,
    Diva - FullHD Multimedia Center е старичек вече, но цената му е добра, справя ли се още с последните HD релизи, дали опцията за интернет/YOUTUBE работи,
    и трябва ли да проверя по някакъв начин дали харда ще стане за плейъра?
    Някакви други варианти до 200 лв?

https://forum.setcombg.com/%D0%BF%D1...so-3d-sbs.html

10. Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от Julian Yordanov Виж публикацията
    Да, но няма отзиви за него - предпочитам да взема нещо с проверени качества и поддръжка.

11. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2008

Noontec V7 II Full HD Media Player или Noontec V8 някой да е тествал ?

12. Тук е от
    Jun 2012

Аз вече се чудя м/у медия плеър и с-ма за дом. кино - хм !

13. Member Аватара на spark33
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

Здравейте ! Прочетох темата, но така и не разбрах какъв мултимедиен плеър да си купя. Имам телевизор Самсунг Д6500 3Д и искам да си взема нещо що годе добро, което да плейва BD3D full, ISO BD... и др., Да поддържа DTS, DTS-HD, да има торент клиент, да има дистанционно (мишка, клавиатура ако вършат работа де), по възможност с дисплей (не държа много), да има флаш плеър, WiFi, DLNA, да има гнездо за HDD. Не разбирам много от техника и за това пиша тук ако някой има предложения и идеи с радост ще ги приема. Бюджет 300 - 500лв. + HDD-то. Благодаря предварително !
    Този пост е редактиран от spark33; 19-11-12 в 19:02. Причина: объркано изречение

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от spark33 Виж публикацията
    Здравейте ! Прочетох темата, но така и не разбрах какъв мултимедиен плеър да си купя. Имам телевизор Самсунг Д6500 3Д и искам да си взема нещо що годе добро, което да плейва BD3D full, ISO BD... и др., Да поддържа DTS, DTS-HD, да има торент клиент, да има дистанционно (мишка, клавиатура ако вършат работа де), по възможност с дисплей (не държа много), да има флаш плеър, WiFi, DLNA, да има гнездо за HDD. Не разбирам много от техника и за това пиша тук ако някой има предложения и идеи с радост ще ги приема. Бюджет 300 - 500лв. + HDD-то. Благодаря предварително !
    Извинявам се, но с тези изисквания си по-скоро за компютър. Инак се загледай по плейъри с чип Sigma SMP 8910, но май ще излезеш от бюджета. Въобще ми се струва, че имаш да дозряваш за мултимедиен плейър. Чети още. Не се обиждаш, надявам се, не ми е това целта.

16. Member Аватара на spark33
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

Не, не се обиждам. Аз за това питам, за да ме посъветвате, как по-правилно да си изхарча парите. Нали за това е форума. Да прочетеш, да помогнеш с каквото можеш, да потърсиш решение на проблемите си. Значи да разбирам, че за тия пари е по-добре да си купя само огромно HDD и да си го ползвам със здраве без да гледам FULL SBS BD 3D и без мрежови възможности ? Или да си купя хубав multimedia player с всичките му екстри, но без HDD и да му използвам мрежовите възможности и торент клиента ? Защото проблема при мен е, че не мога да си пусна DLNA-то по кабела и го гледам само по WiFi, а по този начин на full hd 3D .mkv файлове с големина над 8-10 GB почва да насича. Пък и по този начин нямам възможност да гледам ISO BD 3D. Просто се опитвам да намеря оптимално решение на проблема си. Благодаря ти за отговора !

17. Member Аватара на spark33
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

Здравейте ! В крайна сметка пак стигнах до форума Това е моят избор и приемам съвети всякакви. Дали да си купувам такова чудо или да си взема само HDD ? Само не знам дали вградения плеър на Самсунга ще може да прочете Full HD 3D ??? Ако няма да може, силно се надявам да ми помогнете в избора и в това къде мога да открия тия плеъри и изобщо дали съм харесал каквото трябва, защото всъщност не се знае дали всичките четат БГ суб. Като се замисля най-вероятно и от Wifi няма да имам нужда, а може би от RJ вход или там както се казва за да влезе интернет кабел в устройство. Та за това ще бъда страшно благодарен ако ми помогнете в избора !!!

FANTEC 3DFHDL цена ?
    FANTEC 3DS4600 + HDD 1 TB цена ?
    Hi-Media HD910A 3D + HDD 1 TB цена ?
    Hi-Media HD910B 3D + HDD 1 TB цена ?D
    Hi-Media HD900B 3D + HDD 1 TB цена ?
    BlueTimes BT3548B 3D + HDD 1 TB цена ?
    K690 Full 3D Media Player + HDD 1 TB цена ?
    Measy X5 3D HD media player + HDD 1 TB цена ?
    Egreat R900 PRO HD + HDD 1 TB цена ?

18. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Въпреки, че нямам поглед върху който и да е от изброените плейъри, Egreat - а ми се струва най-препоръчим. Въобще има няколко основни правила при избор - каква история (опит) в областта има дадения производител, каква фирмуеърна поддръжка предлага в момента и занапред във времето, качество на основния чип (примерно, поне за мен Sigma са по-добри от Realtek). Аз бих препоръчал да не се осланяш много на вградения в телевизора плейър. Все още са далеч от външните такива. А и това 3D... Всяко чудо за три дни... Ами че, виж само на фона на всички заглавия в торентите, колко от тях са 3D. Ами новите заглавия? Какво, ако има да речем на един нов филм блурей рип, ще чакаш още сума време (и то евентуално) да излезе 3D- то му ли? Съмнявам се. Веднъж на месец нов филм на кино в 3D си е напълно достатъчно, мисля? Все пак и очичките са важни, нали?
    spark33 одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 69 от 118 ПърваПърва ... 1959676869707179 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Продава-Мултимедиен плейър
    От Mitko R във форум Продава
    Отговори: 3
    Последно: 26-05-13, 01:16
  2. Избор на мултимедиен плейър?
    От DimIl във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 7
    Последно: 27-08-12, 11:28
  3. Продавам мултимедиен плейър WD LIVE HD
    От vasta във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 16-07-12, 01:57
  4. Избор на мултимедиен плейър и рекордер
    От renault_fen във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 8
    Последно: 07-07-11, 13:00
  5. Отговори: 0
    Последно: 16-10-06, 12:29

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе