Вижте резултатите от анкетата: Какъв мултимедиен плейър имате ?

Гласували
446. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Popcorn Hour

99 22.20%
  • Western Digital

85 19.06%
  • Dune

36 8.07%
  • Diva

123 27.58%
  • Apacer

15 3.36%
  • AC Ryan

15 3.36%
  • Zinwell

9 2.02%
  • Xtreamer

6 1.35%
  • Asus

23 5.16%
  • Egreat

13 2.91%
  • Hyundai

14 3.14%
  • LG

6 1.35%
  • Philips

2 0.45%
Страница 73 от 118 ПърваПърва ... 2363717273747583 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,081 до 1,095 от общо 1760
Like Tree93Одобрявам

Помощ при избор на мултимедиен плейър .

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2013

Отговор: Помощ при избор на мултимедиен плейър .

Здравейте,
    нуждая се от вашето компетентно мнение относно избор на мултимедиен плейър. Предполагам че повечето устройства ще покриват изискванията ми, въпроса е кои в най-голяма степен.
    1. Да има изход за аналогов CRT телевизор (S-Video, Scart, Composite).
    2. Да поддържа най-разпространените аудио/видео кодеци и контейнери (480p, 720p, DivX/XviD, H.264, AVI, MKV).
    3. Да поддържа стандартните файлови формати SUB и SRT на кирилица, са да с достатъчна големина.
    4. Цена - да не е твърде висока, защото няма да се ползва като основен плейър у дома.
    Всички останали екстри са несъществени. Ще ползвам плейъра в спалнята към стария CRT телевизор колкото за по една серия преди лягане.
    Този пост е редактиран от Koleff72; 12-03-13 в 11:38.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2009
    Живее в
    София

Re: Помощ при избор на мултимедиен плейър .

@Koleff72
    Ако си намериш някоя Diva или WDTV 2 генерация (с лан) на старо, ще си най-щастлив. Устройства утвърдили се като доста универсални и с изчистени проблеми в доста голяма степен, на прилични цени. Оглеждай се, излизат оферти.
    Успех!

4. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Здравейте,
    Оглеждам се за ММП, но са толкова много и затова реших да се консултирам с Вас, за да направя правилния избор.
    Като изисквания предпочитам:
    1. Да е изчистен максимално от грешки = на добра поддръжка от производителя
    2. Да чете най-разпространените аудио и видео формати и да поддържа повечето аудио и видео кодеци
    3. Да има задължително WiFi свързаност
    4. Да поддръжа BitTorrent клиент - не е задължително, но е желателно (ако е наличен може ли да се записват филмите към външен HDD?)
    5. Няма да откажа ако има възможност за монтаж на вътрешен HDD
    6. Да има БГ меню и четене на БГ субтитри (предполагам това го имат повечето плеъри)
    При ориентировъчен бюджет 350-400лв., накрая като тегля чертата списъка се оформи по следния начин:
    1. Egreat R300 3D WiFi
    2. Himedia HD900B WiFi или Himedia HD910B WiFi
    3. Mede8er MED1000X3D WiFi или Mede8er MED600X3D WiFi
    4. Xtreamer SideWinder3 SE
    5. Diva FullHD 3D WiFi
    Отворен съм и към други предложения в този ценови диапазон.

Разполагам с:
    1. WiFi рутер Netgear WNDR3700v2
    2. Външен HDD 2TБ (предполагам като го свържа за ММП ще възпроизвежда Blu-Ray ISO файлове без да насича или бъркам, ще има ли нужда от форматиране на диска за да се гледат филмите?), който в момента е свързан към рутера
    3. JBL Cinema 300 5.1 Home Theater Speaker System и AV Receiver - скоро...(все още не съм решил какъв ще бъде)

Благодаря на отзовалите се!

5. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Няма ли да се намери някой, който е по-навътре в материята, за да сподели впечатления или да ме насочи към изброените (може и други) ММП?!

6. Member
    Тук е от
    Apr 2012
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от gnf Виж публикацията
    Няма ли да се намери някой, който е по-навътре в материята, за да сподели впечатления или да ме насочи към изброените (може и други) ММП?!
    Всички, които си изброил са в ценовия диапазон +/- 50 лв., всички са базирани на RTD1186DD, т.е. изпълняват твоите изисквания - аз лично бих се спрял на номера 3 или 4, макар че разполагам с номер 5 и е без забележки, има много адаптиран софт за него. Всичко, което имам като мултимедия го разпознава и най-голямото предимство, е че го получаваш с гаранция тук в България, може би и HiMedia го има, но за другите не знам. В общи линии всеки сам си решава. Успех!

7. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от ra6o74 Виж публикацията
    ...най-голямото предимство, е че го получаваш с гаранция тук в България...
    Благодаря за включването!
    С изключение на Xtreamer SideWinder3 SE всички останали се предлагат в БГ с гаранция, а Xtreamer-а е на 129 евро в електронния им магазин с безплатна доставка до БГ и се явява като най-евтин измежду изброените. Та затова дилемата е голяма и желанието ми плеъра да е с минимум бъгове и добра софтуерна поддръжка от производителя. Кой от списъка притежава тези предимства не знам и затова потърсих помощта на знаещите във форума.

По
    тези въпроси може ли да вземеш отношение?
    4. Да поддържа BitTorrent клиент - не е задължително, но е желателно (ако е наличен може ли да се записват филмите към външен HDD?)
    2. Външен HDD 2TБ (предполагам като го свържа за ММП ще възпроизвежда Blu-Ray ISO файлове без да насича или бъркам, ще има ли нужда от форматиране на диска за да се гледат филмите?), който в момента е свързан към рутера

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

В момента номер 5 го няма в България, чака се внос. Точно поради тази причина си взех номер 3(Mede8er MED1000X3D WiFi) и нямам повод за съжаление. Очаквах по-добро браузване, но за някой друг форум, фейсбук и проверка на пощата става. Подкара всяко 3D, което свалих от торентите досега. Ползвам го с вътрешен 3.5' хард и насичане никога не е имало. Бг меню има, както четене на бг субтитри. Има USB 3.0 за свързване с аналогичен източник. Форума на Mede8er е доста активен и има добра поддръжка. Има вграден торент клиент и записвам директно на вътрешия диск. С DLNA - то пускам от телефоните вкъщи снимки и клипчета, като има програмки, които инсталирах на телефона и мога да го използвам за дистанционно на плеъра. Общо взето - Mede8er MED1000X3D WiFi си заслужава парите. Казвам това единствено и само като обикновен потребител, като споделям впечатления от конкретния плеър, без да имам впечатления от други такива плеъри.

10. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Разгледай и това предложение със SMP867X with 700MHz MIPS CPU by Sigma Designs

http://xtreamertv.xtreamer.net/en/specs.php

Xtreamer EUROPEAN Official Shop

100 Евро с безплатна доставка и wifi антена, която е една от най-добрите които съм ползвал

11. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Този плеър не е в категорията на другите, така че отпада

12. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Здравейте!

Препоръчайте 3D player като ъпгрейд на DIVA Full HD. Изискванията са да чете 3D Blu Ray ISO, да поддържа 3D субтитри и най-вече да е стабилен поне колкото DIVA Full HD (да не забива често, да има добра софтуерна поддръжка). Колекцията ми се намира на NAS, ще е свързан към него с LAN кабел (не държа на WiFi и възможност за вграждане на HDD), не държа и на никакви допълнителни екстри като торент клиенти, браузъри и т.н. смарт неща. Най-вече ъпгрейда го правя заради желанието ми да гледам 3D Blu Ray ISO-та на PANASONIC TX-P50ST50E със субтитри. За момента се оглеждам в следните 2 модела:

1) Dune HD Base 3D
    2) Popcorn Hour A-400

Но нямам против да ми препоръчате и нещо по-евтино

Мерси предварително!

13. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Виж и този Mede8er MED1000X3D, макар че ако искаш качество като че ли най-доброто е Dune.
    За
    Popcorn Hour A-400 няма хубави отзиви в темата за този плеър.
    DIVA Full HD Premium 3D си беше добър вариант, но за съжаление го няма на пазара.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Сега забелязах, че Dune като че ли няма поддръжка на 3D Blu Ray ISO?!

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

И двата поддържат Blu-ray 3D ISO и BDMV.

17. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18 Виж публикацията
    И двата поддържат Blu-ray 3D ISO и BDMV.
    Сигурно ли е? Защото не го намирам описано в спецификациите...

A какво ще кажете за двойно по-евтиния Mede8er MED600X3D?
    Този пост е редактиран от Creep; 19-04-13 в 22:02.

18. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Сигурно е ползвам Dune base 3D от както излезе чете форматите без проблем , взимай няма да съжаляваш

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 73 от 118 ПърваПърва ... 2363717273747583 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Продава-Мултимедиен плейър
    От Mitko R във форум Продава
    Отговори: 3
    Последно: 26-05-13, 01:16
  2. Избор на мултимедиен плейър?
    От DimIl във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 7
    Последно: 27-08-12, 11:28
  3. Продавам мултимедиен плейър WD LIVE HD
    От vasta във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 16-07-12, 01:57
  4. Избор на мултимедиен плейър и рекордер
    От renault_fen във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 8
    Последно: 07-07-11, 13:00
  5. Отговори: 0
    Последно: 16-10-06, 12:29

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе