Да , наистина върви без забележки, изгледах го целия, няма пиксели, накъсване и т.н.Първоначално публикувано от dsp
Ще чакам софтуерно решение на проблема за другите релийзи, ако има разбира се
Да , наистина върви без забележки, изгледах го целия, няма пиксели, накъсване и т.н.Първоначално публикувано от dsp
Ще чакам софтуерно решение на проблема за другите релийзи, ако има разбира се
Не е направено по този начин. Не е като при Пуканката. Защо ти трябва да го зуумваш плавно ? Като му дадеш 1080р/16:9 всичко се ъпскейлва до тази резолюция на изхода.Първоначално публикувано от cy_sat
Да, ще го ядем, но само за две седмици . После идва същият фирм и за DIVA-та, така че да потърпим още малко!Първоначално публикувано от Hell
Е да де, аз нямах в предвид, че ние ще ядем дървото цял живот, а собствениците на Плейона ...Първоначално публикувано от myDiva
И дано не е точно същият фирм, че има много пропуски в него и както е казал поета "Again lots of new features added but lots of new bugs too".
Няма. Има Fit (т.е. разпъва го до размерите на екрана), Fit Width, Fit Height, 2х и т.н. също както и 0.9х и т.н. Има обаче една врътка че рамерите на екрана (screen size) могат да се задават - в смисъл видимата област, и то доста плавно - така че като го комбинираш това с различните Fit режими и ето ти плавен зуум... макар че не разбирам каква е идеята?!Първоначално публикувано от cy_sat
Това мисля, че е неизбежно ! Важното е бирата да е студенаПървоначално публикувано от Hell
@myDiva -> правилно
Между другото, последният фирм за Дивата поддържа DTS-HD MA ! Не че е кой знае какво, но сме долу-горе в крачка с последните тенденции във фирмостроенето ...
идеята е че някой релийзи са по широкоекранни от 16:9, да не кажа 90% от всички. Та идеята да се запълни екрана до 16:9 като пропорцията остане, а не да се ратегля нагоре или настрани.Първоначално публикувано от dsp
Е, стандартно за американските кинофилми е 2.39:1 или 1.85:1, само разни телевизонни продукции са точно 16:9. Но какво и да е - това което искаш ти се постига с режима Fit Height. А междудругото, Филипс мисля че правеха някакви телевизори с отношение на екрана 2.40:1
Здравейте,
Искам да попитам дали е възможно да се подмени шрифта на субтитрите във фърмуера с Bold или Black. Сега буквите изглеждат малко тънки и когато фона е светъл трудно се четат. Аз ги правя жълти, но и това не помага във всички случаи.
@kamkam -> а като уголемиш шрифта нали се променя и дебелината му, пробвай и виж дали ще ти хареса ... и напиши с кой фирм си.
Както и очаквах, руснаците се погрижиха за новия фърм на райън: http://playonhd.ucoz.ru/load/fajly_o..._polzovanija/4 - Прошивка v.7.0.6 r2388 для Woxter i-Cube 750 - щото Woxter нещо дали фира - не е такъв гигант като нашата Diva явно :P То и аз мислех просто да подменя инсталатора в 2338 с този от 2160 - щото там е проверката, а иначе самия фърмуеър (който се намира в една поддиректория в img файла) след като се инсталира вече не прави проверки, но просто нямах време и необходимия софтуер... ще го пробвам довечера как се инсталира и как работи, ама не очаквам някакви чудеса.Първоначално публикувано от Hell
Здравейте,
след три дни и три нощи теглене :-) успях да изтегля тази Планета Земя-AJP, хем да я имам, хем и да видя тези птици :-)
Обаче, .... при мен е някакво мазало, не се гледа 1 минута, камо ли да стигна до 22-рата.
Ще споделите ли при вас как е? Правите ли някакво конвертиране за да го гледате на Дива-та, или си го гледате на компютър?
Благодаря!
@dsp -> аз чаках този релийз на руснаците заради optware поддръжката, но те ни изненадаха по-рано ...
@kek -> е, и при мен е зелено-розово пикселизиран, но това е от неподдържания GMC от плеъра. Надеждата е да поуправят поддръжката на повече кодеци, но винаги може да се появи несъвместимост.
Ето инфо защо е така и как да се прекодира -> http://www.acryan.com/forums/viewtopic.php?f=39&p=7758
Да, за да го гледаш на плеъра трябва да го конвертираш (прекодираш даже може би) с по-нисък профил, доколкото разбирам. Вариант е и просто да намериш друг релийз... а иначе филчета с мечета, птички и делфинчета има много из нета, този не е някакъв уникален.
До 22-рата минута можеш лесно да си превъртиш с бутона GoTo.