само 1 ще кажа след упдейта --->>
само 1 ще кажа след упдейта --->>
Е дай повече инфо, какво е новото, какво има толкова готино ?Първоначално публикувано от interfan
ами оправи ми сички проблеми + екстри.
аз бях с оригиналния фирм.
1 Радиото вече ми работи.
2 Има youtube , flicker , picasa , weather report ,news
3 Оправи ми проблема с WI FI донгала вече работи перфектно
4 Добавил е поне още толкова опции в settings колкото имаше и се важни
5 Пипнато е по самия интерфейс и дори при плейването на филма
абе просто нямам думи да опиша сички детайли.
Да не говорим за добавените 100 опции за настройка на интернета и възможност за PPPOE
Излезе нова мечка V4BETA5.
@Amonev @Hell
Ако намерите хакната новата версия да става на Diva,
може да подадете линка да тестваме
Иначе ето официален Buglist:
http://www.mede8erforum.com/index.php/topic,3712.0.html
P.S. Не мога да разбера защо това им е такъв проблем и още не е оправено и в тая версия:
P.S.2 Аз вече съм се побъркал от толкова много различни firmware... ама мисля че съм влюбен в мечката.16] italic tag (<i>) inside SRT/SMI/SSA not working. e.g. Giving <i>I amar prestar aen.</i> In stead of Italic without the codes around.
P.S.3 Една пуйка мислила мислила мислила и се пръснала... а другата пуйка станала професор. Така че не мислете много кой firmware да сложите.
Потвърждавам, ако имате bootloader 1026 не можете да инсталирате този от Daisy (за да се върна оригиналната картинка). Някой успял ли е досега ? Иначе фърмуера си се инсталира и засега работи супер.Първоначално публикувано от amonev
пробвах буутлоадера и фирма ето резултат: май само фирма съм сменил.
това sdk 4 ли е, или 3? С този буутлоадер може ли да се пусне v4 на "Мечката" ?
Как се работи а NAS, FTP и PPPoP ?
Много въпроси станаха затова , който има желание да отговаря. Благодаря.
Така като гледам всичко си ъпдейтнал. 1026L bootloader
Първоначално публикувано от hubavarabota
Някой може ли да обясни как точно се ползва торент клиента на Diva ? Никаде не е обяснено...
Упътване на руски :http://www.acryan.com/downloads/manu...100_Manual.pdfПървоначално публикувано от kamelot
Здравейте съфорумци!
Сложих новия официален буутлоадер и фърмуеър (досега винаги съм карал с официалните - не съм разбирач) и впечатленията ми са много положителни. След една нощ човъркане съм оптимистично настроен - повече функции, някои от флак-овете, които не вървяха сега тръгнаха, повече мрежови настройки (ама там съм лаик), торент клиента може да се наблюдава от устройството (и работи забележително по-добре). Само не знам така ли ми се струва, или си е така, ама като че ли зарежда приложенията (филми, музика) доста по-бавно - като че ли не му достига процесорна мощ. И в добавка - светна му бутона в червено в режим на стенд бай
Струва ли си да се дадат 100 лв. отгоре за PopCorn Hour A-110, при положение, че няма да гледам BlueRay филми, т.е. не ми трябва DTS HD Master Audio и т.н.
И между новия AC Playon! и Дивата кое да избера? AC Playon! е с 60 лв отгоре. И пак при положение, че няма да гледам Blueray филми, а максимум Full HD. Не ми се занимава да тегля 50 Гб, про положение, че мога да мина и с 5-10 ГБ.
Инсталирах въпросната алфа на СДК4 и не знам дали си внушавам, но проблемът с коректно плейване на 23,976 (или т.нар. microstutter, който се появява на всеки ~42 сек.) май е решен или не се забелязва толкова, колкото при СДК3 фърмуерите. Ако не съм довидял нещо ще редактирам поста по-късноПървоначално публикувано от amonev
Edit: Все още явно не е оправено и продължава да плейва 23,976 на 24.
За струване си струва , но А-110 се намира трудно нов , за всеки влак си има пътници ! Дивата си е Плейон , но някои предпочитат " българското " , нищо че е сглобявано в Китай , но кое ли не е ! Дивата си е добра за тези пари , а и ти нямаш големи претенции и не е нужно да даваш повече пари !Първоначално публикувано от LexHammer
Здравейте,Първоначално публикувано от dzver
Инсталирах си новия boot-loader на Дивата.
И на мен ми се струва малко по-бавна, в сравнение със старите роми от 1-ва страница.
Другото, което забелязах е, че при вкл. самба,
не ми приема акаунта, с който преди влиазах на шернатите папки на лаптопа ми.
След като си ъпдейтнах bootloader-a до версия 1026, реших да пробвам и най-новия фирм на базата на SDK4 от руския аналог на Дива.
Инсталира ми се нормално, но след логото, ми зацепва на черен екран и ... ни приема, ни предава. На някой друг да му се е случвало?
Айде сега една задачка: Свалете си този Blueray https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=245506&hit=1 и ми кажете как се пуска самия филм и то с Български събтитри ? Когато го пускам на части ми тръгва филма но след всяка част зарежда следващата и така иначе суб има трети подред без име са Бг.