Страница 109 от 119 ПърваПърва ... 5999107108109110111 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,621 до 1,635 от общо 1775
Like Tree1Одобрявам

Media Player DIVA Full HD / FAQ в 1-ви пост

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2010

Re:Media Player DIVA Full HD / FAQ в 1-ви пост

само 1 ще кажа след упдейта --->>

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2005

Цитат Първоначално публикувано от interfan
    само 1 ще кажа след упдейта --->>

Е дай повече инфо, какво е новото, какво има толкова готино ?

4. Тук е от
    Dec 2010

ами оправи ми сички проблеми + екстри.
    аз бях с оригиналния фирм.

1 Радиото вече ми работи.
    2 Има youtube , flicker , picasa , weather report ,news
    3 Оправи ми проблема с WI FI донгала вече работи перфектно
    4 Добавил е поне още толкова опции в settings колкото имаше и се важни
    5 Пипнато е по самия интерфейс и дори при плейването на филма
    абе просто нямам думи да опиша сички детайли.
    Да не говорим за добавените 100 опции за настройка на интернета и възможност за PPPOE

5. Тук е от
    Jan 2010

Излезе нова мечка V4BETA5.

@Amonev @Hell

Ако намерите хакната новата версия да става на Diva,
    може да подадете линка да тестваме

Иначе ето официален Buglist:
    http://www.mede8erforum.com/index.php/topic,3712.0.html

P.S. Не мога да разбера защо това им е такъв проблем и още не е оправено и в тая версия:

16] italic tag (<i>) inside SRT/SMI/SSA not working. e.g. Giving <i>I amar prestar aen.</i> In stead of Italic without the codes around.
    P.S.2 Аз вече съм се побъркал от толкова много различни firmware... ама мисля че съм влюбен в мечката.

P.S.3 Една пуйка мислила мислила мислила и се пръснала... а другата пуйка станала професор. Така че не мислете много кой firmware да сложите.

6. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2005

Цитат Първоначално публикувано от amonev
    След няколко опита давам следното заключение за нововъведенията

1. Boot-a не иска да се ъпдейтне ако има инсталиран вече версия 1026 от MTEC. Дано на тези с версия 0017 стане.
    2. Новия фирм не е по-различен от този на Playon, с разликата че менюто е старото. Интерфейса не е пипан.

Моето мнение е че фирм v4 ot Mede8er все още е най-добрият, макар и липсата на торент клиент.

Работя върху въпроса за смяна на boot-логото. Има известна надежда да си върнем старото.

пп - Ако имате проблеми с ъпдейта на boot-a по начина посочен от колегата "mydiva", направете следното - разархивирайте файла install.img на флашката. Втория файл - package_MP.tar, също дезархивирайте, това е архив на флашката. Трябва да се получи един файл и една директория на флашката ви преди да започнете ъпдейта.

Дано съм бил полезен.

Потвърждавам, ако имате bootloader 1026 не можете да инсталирате този от Daisy (за да се върна оригиналната картинка). Някой успял ли е досега ? Иначе фърмуера си се инсталира и засега работи супер.

7. Тук е от
    Jun 2010

пробвах буутлоадера и фирма ето резултат: май само фирма съм сменил.
    това sdk 4 ли е, или 3? С този буутлоадер може ли да се пусне v4 на "Мечката" ?

Как се работи а NAS, FTP и PPPoP ?

Много въпроси станаха затова , който има желание да отговаря. Благодаря.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

8.  

9. Тук е от
    Dec 2010

Така като гледам всичко си ъпдейтнал. 1026L bootloader

Цитат Първоначално публикувано от hubavarabota
    пробвах буутлоадера и фирма ето резултат: май само фирма съм сменил.
    това sdk 4 ли е, или 3? С този буутлоадер може ли да се пусне v4 на "Мечката" ?

Как се работи а NAS, FTP и PPPoP ?

Много въпроси станаха затова , който има желание да отговаря. Благодаря.

10. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2005

Някой може ли да обясни как точно се ползва торент клиента на Diva ? Никаде не е обяснено...

11. Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от kamelot
    Някой може ли да обясни как точно се ползва торент клиента на Diva ? Никаде не е обяснено...
    Упътване на руски :http://www.acryan.com/downloads/manu...100_Manual.pdf

12. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Здравейте съфорумци!
    Сложих новия официален буутлоадер и фърмуеър (досега винаги съм карал с официалните - не съм разбирач) и впечатленията ми са много положителни. След една нощ човъркане съм оптимистично настроен - повече функции, някои от флак-овете, които не вървяха сега тръгнаха, повече мрежови настройки (ама там съм лаик), торент клиента може да се наблюдава от устройството (и работи забележително по-добре). Само не знам така ли ми се струва, или си е така, ама като че ли зарежда приложенията (филми, музика) доста по-бавно - като че ли не му достига процесорна мощ. И в добавка - светна му бутона в червено в режим на стенд бай

13. Тук е от
    Dec 2009

Струва ли си да се дадат 100 лв. отгоре за PopCorn Hour A-110, при положение, че няма да гледам BlueRay филми, т.е. не ми трябва DTS HD Master Audio и т.н.
    И между новия AC Playon! и Дивата кое да избера? AC Playon! е с 60 лв отгоре. И пак при положение, че няма да гледам Blueray филми, а максимум Full HD. Не ми се занимава да тегля 50 Гб, про положение, че мога да мина и с 5-10 ГБ.

14.  

15. Member Аватара на dzver
    Тук е от
    Dec 2005

Цитат Първоначално публикувано от amonev
    Ето и линк за теглене на най-новия фирм на базата на SDK4 от руския аналога на Дивата - HDSL.

pp - инсталирайте само ако сте ъпдейтнали bootloader-a до версия 1026!

http://forum.iconbit.ru/0fw/fw_HDS6-7L_SDK4_r438.zip
    Инсталирах въпросната алфа на СДК4 и не знам дали си внушавам, но проблемът с коректно плейване на 23,976 (или т.нар. microstutter, който се появява на всеки ~42 сек.) май е решен или не се забелязва толкова, колкото при СДК3 фърмуерите. Ако не съм довидял нещо ще редактирам поста по-късно

Edit: Все още явно не е оправено и продължава да плейва 23,976 на 24.

16. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от LexHammer
    Струва ли си да се дадат 100 лв. отгоре за PopCorn Hour A-110, при положение, че няма да гледам BlueRay филми, т.е. не ми трябва DTS HD Master Audio и т.н.
    И между новия AC Playon! и Дивата кое да избера? AC Playon! е с 60 лв отгоре. И пак при положение, че няма да гледам Blueray филми, а максимум Full HD. Не ми се занимава да тегля 50 Гб, про положение, че мога да мина и с 5-10 ГБ.
    За струване си струва , но А-110 се намира трудно нов , за всеки влак си има пътници ! Дивата си е Плейон , но някои предпочитат " българското " , нищо че е сглобявано в Китай , но кое ли не е ! Дивата си е добра за тези пари , а и ти нямаш големи претенции и не е нужно да даваш повече пари !

17. Тук е от
    Oct 2010

Цитат Първоначално публикувано от dzver
    Инсталирах въпросната алфа на СДК4 и не знам дали си внушавам, но проблемът с коректно плейване на 23,976 (или т.нар. microstutter, който се появява на всеки ~42 сек.) май е решен или не се забелязва толкова, колкото при СДК3 фърмуерите. Ако не съм довидял нещо ще редактирам поста по-късно
    Здравейте,
    Инсталирах си новия boot-loader на Дивата.
    И на мен ми се струва малко по-бавна, в сравнение със старите роми от 1-ва страница.
    Другото, което забелязах е, че при вкл. самба,
    не ми приема акаунта, с който преди влиазах на шернатите папки на лаптопа ми.

След като си ъпдейтнах bootloader-a до версия 1026, реших да пробвам и най-новия фирм на базата на SDK4 от руския аналог на Дива.
    Инсталира ми се нормално, но след логото, ми зацепва на черен екран и ... ни приема, ни предава. На някой друг да му се е случвало?

18. Тук е от
    Apr 2009

Айде сега една задачка: Свалете си този Blueray https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=245506&hit=1 и ми кажете как се пуска самия филм и то с Български събтитри ? Когато го пускам на части ми тръгва филма но след всяка част зарежда следващата и така иначе суб има трети подред без име са Бг.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 3
    Последно: 06-05-14, 16:33
  2. Продавам Media Player DIVA Full HD+Wi-Fi Adaptor + HDMI1.8m
    От kokonvz във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 06-02-13, 10:06
  3. Продавам Media Player DIVA Full HD Explorer
    От patzolino във форум Приключили продажби
    Отговори: 5
    Последно: 23-01-13, 15:56
  4. Media Player Diva Mini/HD Box 2.5'' Slim/HD BOX/ FAQ в 1-ви пост
    От Hell във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 41
    Последно: 04-12-12, 09:45
  5. Продавам Media Player DIVA Full HD+Wi-Fi Adaptor + HDMI + 500GB HDD
    От pakan във форум Приключили продажби
    Отговори: 1
    Последно: 14-03-11, 16:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе