Страница 111 от 119 ПърваПърва ... 61101109110111112113 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,651 до 1,665 от общо 1775
Like Tree1Одобрявам

Media Player DIVA Full HD / FAQ в 1-ви пост

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2010

Re:Media Player DIVA Full HD / FAQ в 1-ви пост

сложи си новия
    7,3,14,4821

http://www.topdigital.bg/index.php?c...=&p=9&prod=244
    от тук.

би трябвало да ти оправи проблема аз съм с него и съм с баракуда 1 ГБ

Цитат Първоначално публикувано от tinvall
    7.0.14

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Аз съм точно с модела като твоя и нямам никакви проблеми. Както каза колегата, смени фирмуера.

4. Тук е от
    Feb 2010

Мерси за отговора, Hell, а има ли моднат фирм за Плейон с работещ Youtube? Ютюба ми трябва повече от всички други мрежови джаджи, а инфото как се слага е оскъдно, на техния сайт също.

ПП: Официалният фирм на Дейзи всъщност стана на Плейона, само трябваше преди това да ъпдейтвам буут лодера чрез оригиналната v3582 от сайта на Плейон, след това нямаше проблем да сложа фирма на Дейзи с работещ Youtube.

ППП. фирм 4824 + metafeeds от 48 стр. на amonev = всички екстри накуп

5. Тук е от
    Nov 2004

С последния официален firmware от Дейзи You Tube-a работи

6. Тук е от
    Mar 2010

Здравейте, с последните версии на фирм V.4821, както и Mede8er 4.Beta4 имам следния проблем. Diva-та съм я свързал с телевизора посредством HDMI, както и със система за домашно кино SONY DAV-DZ280 посредством оптичен кабел. Проблема ми е, че не мога да си направя настройките всичко да се чува през аудио системата. Стерео се чува през HDMI т.е през телевизора, и 5.1 единствено през SPDIF. Ако някой се е справил, ще съм благодарен да сподели как. В момента върнах ACR 7.0.6 r.4318, и този проблем го няма.

7. Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от I_Novakov
    Здравейте, с последните версии на фирм V.4821, както и Mede8er 4.Beta4 имам следния проблем. Diva-та съм я свързал с телевизора посредством HDMI, както и със система за домашно кино SONY DAV-DZ280 посредством оптичен кабел. Проблема ми е, че не мога да си направя настройките всичко да се чува през аудио системата. Стерео се чува през HDMI т.е през телевизора, и 5.1 единствено през SPDIF. Ако някой се е справил, ще съм благодарен да сподели как. В момента върнах ACR 7.0.6 r.4318, и този проблем го няма.
    Аз си реших проблема с допълнителен кабел от изходите с чинч на Дива-та към ресивъра, и когато аудиото е стерео превключвам ресивъра. По друг начин няма как да стане, освен всеки път да променяш настройките от менюто на Дива-та.

8.  

9. Тук е от
    Mar 2010

Аз си реших проблема с допълнителен кабел от изходите с чинч на Дива-та към ресивъра, и когато аудиото е стерео превключвам ресивъра. По друг начин няма как да стане, освен всеки път да променяш настройките от менюто на Дива-та.
    [/quote]
    Да, решение е. но нямам чинч вход на ресивъра, освен стерео, оптика и коаксиален. Трябва чинч към стерео,а и чинч изходите AV на Дивата ги ползвам с аудио видео безжичен сендер и към друг телевизор, в съседна стая. И телевизора всеки път трябва да го намалявам докрай всеки път, освен ако не искам иконата за mute да ми стои на екрана. Мерси за отговора , май ще си остана с 4318 засега.

10. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте,

Някой ими ли проблем със субтитрите след инсталация на последния фирм (официален на Дивата) излизат ми с ироглифи и не мога да ги оправя?

Съвет?

11. Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Sofia

И при мен е така - стеро изхода на дивата съм го вързал с чинчовете към V1 входа на ресийвъра, а цифровия влиза на V2. И така съм го настроил много преди текущите проблеми с цифровия изход, поради факта че цифровия изход винаги отрязва първата половин до 1 секунда от файла т.е .това устройство не става за слушане на музика през цифровия изход
    Музика слушам на V1 (Neo6: Music), а филми на V2 (Neo6: Movie или DTS или Dolby Digital ако е многоканален звука на филма). Този сетъп ми позволява слушане и гледане с най малко цъкания... Иначе за HDMI-а - ами намалям си го от дистанционното... защо не са сложили едно Off не знам...
    @I_Novakov Стеро изхода на дивата може да го разклониш за сендера и за уредбата с нещо такова - струват стотинки където съм виждал

12. Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от Terra
    Здравейте,

Някой ими ли проблем със субтитрите след инсталация на последния фирм (официален на Дивата) излизат ми с ироглифи и не мога да ги оправя?

Съвет?
    Изключи Auto Detect Encoding в System менюто

13. Тук е от
    May 2010

Гледам че на сайта на дейзи има нова версия на firmware и Boot Loader

Някой може ли да ми каже дали трябва да инсталирам този Boot Loader? Как се инсталира - като Firmware ли?

Надявам се няма да ми форматира диска, защото имам много данни на него.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от stefanch2
    Гледам че на сайта на дейзи има нова версия на firmware и Boot Loader
    Някой може ли да ми каже дали трябва да инсталирам този Boot Loader? Как се инсталира - като Firmware ли?
    Надявам се няма да ми форматира диска, защото имам много данни на него.
    Върни се на страница 101 на темата и прочети. Вече няколко пъти колегите от форума описваха процедурите по флашване с новия Boot Loader и новия firmware. А относно формата на HDD мен поне не ми направи такъв, не ме и попита за формат а бях с оригиналните с които се продава Diva-та.

16. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от kokonvz
    Изключи Auto Detect Encoding в System менюто
    Благодаря, оправи се!

17. chi
    chi е офлайн

Тук е от
    Dec 2009

Здравейте,
    нещо много странно ми се случи днес..
    без никаква очевидна причина харда ми първо спря да бъде достъпен през самба ,
    след което се опитах да си пусна музика през Дивата и като цъкнах HDD се замисли за 10 сек,
    след което отвори дърво с директории които май си прави при 1ви формат -> lost+found ,btpd , ipkg ... (моите стари директории и всичката ми информация ги няма вече ) Като отворя систем инфо за харда ми дава модела и реалния капацитет - 1Тб , но отдолу дава че няма никакво свободно пространство. Пробвах да вържа дивата като USB сторидж към компа , но нищо неможе да ми зареди като инфо - показва - please insert disk или нещо от сорта. Незнам дали има нещо общо но преди няколко дни си качих последния орогинален фирм и бутлоудер от страницата на дейзи.
    Ако някой има представа на какво може да се дължи това и как да го оправя , моля да казва

18. Тук е от
    Dec 2010

Здравейте преди 2 дена си закупих DIVA Full HD Media Player направих http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg391966 всички стъпки описани тук и ми се загуби кирилизацията.. давам българки език в менюто но немие на кирилица също така искам да попитам дали другите ФОРМУЕАРИ се инсталират по същия начин? Имам също така проблем с един филм HD 720p.mkv звукат тръгва но картина няма.. пускам филма от Флаш памет която е директно във DIVA-ta. Ако може да ми обесните какво точно трябва да направя и кои фирмуеари да си инсталл.. защото нямам нищо на нея да ми препоръчате какво трябва да иснтална зада си въври всичко перфектно.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 3
    Последно: 06-05-14, 16:33
  2. Продавам Media Player DIVA Full HD+Wi-Fi Adaptor + HDMI1.8m
    От kokonvz във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 06-02-13, 10:06
  3. Продавам Media Player DIVA Full HD Explorer
    От patzolino във форум Приключили продажби
    Отговори: 5
    Последно: 23-01-13, 15:56
  4. Media Player Diva Mini/HD Box 2.5'' Slim/HD BOX/ FAQ в 1-ви пост
    От Hell във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 41
    Последно: 04-12-12, 09:45
  5. Продавам Media Player DIVA Full HD+Wi-Fi Adaptor + HDMI + 500GB HDD
    От pakan във форум Приключили продажби
    Отговори: 1
    Последно: 14-03-11, 16:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе