Страница 14 от 119 ПърваПърва ... 412131415162464 ... ПоследноПоследно
Резултати от 196 до 210 от общо 1775
Like Tree1Одобрявам

Media Player DIVA Full HD / FAQ в 1-ви пост

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. dsp
    dsp е офлайн

Тук е от
    Nov 2009

Re:DIVA FullHD Multimedia player

М... по-добре изчакай са получат Дейзи. Дистанционното е малко нестандартно на това устройство докато при дейзи е точно копие на A.C.Ryan, освен това после ако ти се наложи гаранционно обслучване си е мъка, а пък ще ти дойде на почти същата цена, така като гледам... и със сигурност доставката от хонгконг ще отнеме повече от 2 седмици - то само за да ти го пратят ще им трябват наколко дни (пише 3, но може и повече да отнеме), а после докато се довлече още 14 бизнес дни (това са 3 седмици не 2) - те са си казали хората - до 20 бизнес дни може да стигне времето за доставка (т.е. един месец). Особено сега по коледа очаквай забавяния... но ти си знаеш.

P.S. ето това обаче ми е по-интересно - близнак на mede8ter плеъра с тези допълнителни бутончета...

2.  

3. Тук е от
    Oct 2009

Свободата на Интернет търговията! Оставете човека да опита. В Ebay е колкото примамливо толкова и рисково! Казвам го от личен опит. Както и да е.

Wi-Fi Wireless adaptor-ите наистина пристигат днес. ДА, в навсякъде ще ги има като окомплектация към новата партида от плейъри.

А за тези които вече са си закупили ще направим една доста преференциална цена. В началото на другата седмица ще ги има и в нашия онлайн магазин. Веднага щом сме готови с продажбите на дребно /края на тази или началото на следващата седмица/ ще обявя информацията тук.

п.п. Преговарям за префернциални цени за колегите съфорумници

4. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

@dsp -> ето го близнака, бих казал първообраза или може да е копие ;-) http://www.datage.com.cn/index.php?s=/product/det/id/39

@myDiva -> благодаря и чакаме инфо

5. Тук е от
    Jan 2009

Благодаря за поздравленията и пожеланията отпреди повече от месец, когато си купих плейърчето!
    Засега мога само да кажа, че съм много доволен. Но за такава прекрасна машинка трябва хубав телевизор, иначе не си заслужава. Филми от блу-рей дискове с 1080/1920-формат и 24p изглеждат невероятно на 100-херцов 1080p-LCD. И при 50i и 60i пак е хубаво. Свикнеш ли на стоте херца, вече трудно понасяш „нормална” честота. Моят е рециклиран Самсунг 40" шеста серия от миналата година за 1200 лв.
    От близо година съм абонат на Булсатком, защото исках да гледам 2-3 HD-канала срещу 10лв. допълнително на месец. Не съм доволен – нито от обновяването на филмите, а понякога от резолюцията или опресняването на изображението, дори стоте херца на LCD-то не помагат! По ирония на съдбата научих за Дивата от човека, който преди година ми настрои сателитната чиния и нейния мотор. А Дивата много добре се справя с понякога тежки m2ts-, mkv- или ts-файлове. Работи хармонично с TV-то и сто-херцовото кадруване. Досега само 2-3 пъти съм забелязал насичане за по 2-3 секунди. Документалният филм South pacific, който е 1080p, изглежда просто убийствено! Заема 90 GB от диска в Дивата, но едва ли някога ще го изтрия. Сат-приемника съм свързал през стерео към аудио-системата, а плейъра по оптика (и през двете връзки се предава 5.1-канален звук към ProLogic2 на аудио-системата). Дивата прави DTS-даунмикс.
    Понякога забива, ако твърде бързо действам с копчетата при пускането на някой файл, и се налага да прекъсна захранването, за да рестартира, но досега нито веднъж не съм губил настройки. Но забиването, слава богу, се случва рядко. При преминаване между файлове не се бави особено. Изчаквам да "загрее" 1 минута, защото понякога се случва да "вижда" празен 1,5TB-я диск. Дивата е най-доброто предложение с карта-четец и възможност за вътрешен хард-диск.
    Като цяло съм супер доволен!

6. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Новите собственици на това чудо ще са по-доволни , понеже сега се предлага и usb wi-fi донгъл и hdmi кабел към Дивата , на цена от 299 лв. , което си е супер оферта !

7. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Това го разбрах !Просто идеята беше да не чакаш от Дейзи /доколкото разбрах в момента нямат наличности/, а да си го купиш веднага !

8.  

9. Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от myDiva
    Свободата на Интернет търговията! Оставете човека да опита. В Ebay е колкото примамливо толкова и рисково! Казвам го от личен опит. Както и да е.

Wi-Fi Wireless adaptor-ите наистина пристигат днес. ДА, в навсякъде ще ги има като окомплектация към новата партида от плейъри.

А за тези които вече са си закупили ще направим една доста преференциална цена. В началото на другата седмица ще ги има и в нашия онлайн магазин. Веднага щом сме готови с продажбите на дребно /края на тази или началото на следващата седмица/ ще обявя информацията тук.

п.п. Преговарям за префернциални цени за колегите съфорумници

Вижте ситния шрифт най отдолу. Аз имам Zinwel и ще си взема и Diva за втория TV. Дано да се получи нещо.

10. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

Машинката е прекрасна, чакам донгълчето на Diva

11. prt
    prt е офлайн
    Member Аватара на prt
    Тук е от
    Feb 2004

@myDiva
    Скоро очаква ли се поддръжката на APE формата?

12. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

@milstan -> донгълът на Зинвела е същия, така че ако имаш намерение си го вземи от онлайн магазина на Дейзи ММ, там го има вече

http://shop.topdigital.bg/index.php?...od=247&mod=341

@prt -> все още не се надявайте на поддръжка на APE формата, има по-важни неща за доизглаждане и не зависи може би само от Дейзи

13. Тук е от
    Oct 2009

Добър ден на всички

Wireless-N USB адапторите вече са факт.На нашия онлайн магазин може да си поръчате. Преборих се и за отстъпки специално за активните съфорумници . За което ще трябва да ми изпратите съобщение на лични. Може и да се възползвате от специалната оферта за Wireless-N USB+HDMI кабел.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2001

Цитат Първоначално публикувано от myDiva
    Добър ден на всички
    Wireless-N USB адапторите вече са факт.На нашия онлайн магазин може да си поръчате. Преборих се и за отстъпки специално за активните съфорумници . За което ще трябва да ми изпратите съобщение на лични. Може и да се възползвате от специалната оферта за Wireless-N USB+HDMI кабел.
    А няма ли да има специална оферта-бъндъл от този донгъл и препоръчван от вас рутер?

И въпреки, че чисто теоретично този донгъл би трябвало да става и за Zinwell плеъра - пробвал ли си го и с такъв???
    И има ли някакви отстъпки за количества? Може а ми драснеш и на лични.

16. Тук е от
    Nov 2009

Леко разочарование...
    Изтеглих един от любимите ми серии - "Planet.Earth.2006.1080p.HDDVD.x264-AJP" страхотен документален филм на BBC. Имам го на DVD и преди ден реших да пусна FULL HD-то през Дивата - за съжаление е негледаем, всичко е на зелени/лилави квадрати и общо взето само един на всеки 20 кадъра(примерно) се вижда нормално.

Някой дали е пробвал същия сериал?
    Аз съм с послдният фърм от Дейзи.

17. Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от StanB
    Леко разочарование...
    Изтеглих един от любимите ми серии - "Planet.Earth.2006.1080p.HDDVD.x264-AJP" ..............
    Върни се няколко страници назад в темата. Точно този релийз е обсъждан доста обстойно. Успокоителното е, че практически само с компютър можеш да го гледаш, т.е. вината не е в Дивата.

18. Тук е от
    Aug 2009

След много мислене дали си заслужава или не най накрая го измислих . Отидох в Метро и си го купих в комплект с wifi адаптера и hdim кабела.
    За няколко месеца ще го ползвам с обикновен телевизор до края на април догодина .И послеще мисля за LCD / Plasma телевизор с FULLHD резолюция .
    Сега трябва да ходя да му диря хард диск . Какъв по евтин диск да му бодна 1тб за около 100 - 120 лева .Или това са малко пари за хард.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 14 от 119 ПърваПърва ... 412131415162464 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 3
    Последно: 06-05-14, 16:33
  2. Продавам Media Player DIVA Full HD+Wi-Fi Adaptor + HDMI1.8m
    От kokonvz във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 06-02-13, 10:06
  3. Продавам Media Player DIVA Full HD Explorer
    От patzolino във форум Приключили продажби
    Отговори: 5
    Последно: 23-01-13, 15:56
  4. Media Player Diva Mini/HD Box 2.5'' Slim/HD BOX/ FAQ в 1-ви пост
    От Hell във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 41
    Последно: 04-12-12, 09:45
  5. Продавам Media Player DIVA Full HD+Wi-Fi Adaptor + HDMI + 500GB HDD
    От pakan във форум Приключили продажби
    Отговори: 1
    Последно: 14-03-11, 16:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе