Страница 64 от 119 ПърваПърва ... 1454626364656674114 ... ПоследноПоследно
Резултати от 946 до 960 от общо 1775
Like Tree1Одобрявам

Media Player DIVA Full HD / FAQ в 1-ви пост

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Apr 2001

Re:DIVA FULLHD Multimedia Center => FAQ в 1-ви пост

Е, твърде късно! Но от друга страна добре, че не се набутах с 1,5ТВ Идеята на таз техника не е ли да облекчи РС-то в процеса download/upload!? Ако куца в тази си част - кофти!

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Колега , както се казва няма вечно щастие ! Идеите са едно , но практиката показва друго ! На хартия всичко е перфектно , но няма плеър излязал на пазара на 100% готов , винаги има проблеми от софтуер или хардуер !

4. Member Аватара на BaHko_goTuHoTo
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от kesten
    Е, твърде късно! Но от друга страна добре, че не се набутах с 1,5ТВ Идеята на таз техника не е ли да облекчи РС-то в процеса download/upload!? Ако куца в тази си част - кофти!
    Идеята според мен е да си пускаш филмите от леглото. Поне аз за това си го взех.

5. Junior Member
    Тук е от
    May 2005

Ванко от доста месеци ти чета плитките и недомислени постове и как на всяка манджа си меродия ама този път не се сдържах и ще ти кажа каква е идеята на продавачите на тази джаджа която с всеки изминал ден започва да ме дразни все повече и повече, защото аз си го взех за да тегля торенти и да си гледам на тв-то. Ама уви .......

Diva Full HD Multimedia Center

Full HD мултимедийно дигитално устройство, съчетаващо в себе си видео, аудио и фото плейър. Интернет радио и вграден Торент клиент. Възможности за използване като външен твърд диск, като мрежови диск или като медия плейър. HDMI 1.3

Явно не е просто "Идеята според мен е да си пускаш филмите от леглото"

А твоята идея каква е като пишеш такива постове не знам

6. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Музикален плеар някой друг път Егати плейването на музика дето има откъм меню и страхотното пукане при смяна на песните !

В едно само се е доказало: гледане на видео файлове, без претенциозен GUI /интерфейс/, за друго не виждам.

7. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

Лично аз съм доволен, свалям на компютъра, от там на Дивичката и никакви грижи. Торенти моренти и разни други тъпотий не ми трябват. Единственното което не трия НИКОГА са Междузвездни войни. Наздраве

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    May 2005

То ако на компютъра и после на Дивата какъв е смисъла от нея след като може съвсем спокойно да си пуснеш филма от компютъра.

10. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от bobybravo
    То ако на компютъра и после на Дивата какъв е смисъла от нея след като може съвсем спокойно да си пуснеш филма от компютъра.
    На доста хора компютрите не могат да пуснат HD филми качествено !

11. Member
    Тук е от
    Dec 2009

А за к'во да доплащам за тая функция като има къде по-евтини плеари? Няма нищо сложно, да променят торент клиента все пак.

12. Тук е от
    Feb 2010

С нула настройки и само една зададена парола успях да закача дивата за домашната мрежа с WAP2 енкрипция и да видя настолния компютър в нейния браузър (обратното засега не става, не намирам Дивата на компа, но докато нямам хард диск на нея не е болка за умиране). Оказа се, че wi-fi връзката си е доста добра, плейвам всички шернати филми (не съм пробвал само 1080п) без насичане през две стаи и стени. Въпрос: има ли начин да пусна youtube или друго уеб видео в браузера на pc-то и да го стриймвам безжично през Дивата на ТВ-то?

13. Member Аватара на BaHko_goTuHoTo
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от bobybravo
    Ми boby толкова ли не можеш да се сетиш какъв е смисъла?...... Монитора ми е 23" а телевизора 46" ти на кое би гледал? Ако големината на твоя монитор е приблезително колкото телевизора ти това е друг въпрос. Като мине малко време ще разбереш за какво става Дивата. Дано не ти се налага да я изтрещиш в земята като ти затрие информацията. Меродията нали знаеш за какво се слага? Глупаво изказване boby. Идеята съм я написал каква е ти ако не я виждаш или разбираш твой проблем.

ranis5 няма как да стане.

14.  

15. dsp
    dsp е офлайн

Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от ranis5
    С нула настройки и само една зададена парола успях да закача дивата за домашната мрежа с WAP2 енкрипция и да видя настолния компютър в нейния браузър (обратното засега не става, не намирам Дивата на компа, но докато нямам хард диск на нея не е болка за умиране)
    За да виждаш дивата, трябва да е пуснат samba демона (или там както се казва това нещо на дивата - има си го в менюто - може да се пуска и спира), а също и да имаш все пак закачен някакъв диск (предполагам) - може и USB диск (май при по-новите фърмуери беше добавена тази екстра за USB дисковете).

Цитат Първоначално публикувано от amonev
    Отвратителен е торент клиента!!! Бях пуснал 46Gb да се теглят, изгасна тока и след това не иска да продължи докъдето е стигнало, стои на 0 процента ине зацепва /също ако забие Дивата и дръпнеш кабела й/.
    Ако кача торент файла наново тръгва само ако изтрия свалените файлове от стария /независимо че са от същия торент/
    Някой път изчезват и торентите докато се свалят, абе шибана работа поне в това отношение!!!
    Писано е вече в темата по въпроса - торент клиента в началото хешира файловете ако открие такива съществуващи... това е много еремеемка операция, за съжаление, особено за слабия процесор на дивата, то дори за декстоп машина хеширането на 46ГБ може да отнеме доста чувствително време, а за дивата може да трябват много часове... та затова и торентите не тръгват веднага при рестарт... но иначе торент клиента си работи, теглил съм с него... просто не очаквайте чудеса... не е идеалното решение... но за 250 кинта (или там колкото струва) толкова... тези "по-евтините" плеъри за които говорите си имат и други ограничения, не е само липстата на възможност за вътрешен твърд диск и торент клиент.

16. Тук е от
    Mar 2010

Здравейте,
    и аз съм вече горд собственик на Diva FullHD.
    Най-лесно за София се оказа да отскоча до Тинтява 15 (офисът на Дигитален свят) и да си го купя за ... 229 лв
    Само за справка вчера видях Дивата в Технополис, но цената там беше 299 лв

Първите ми впечатления са много добри. (Дано и така да останат)

17. Тук е от
    Dec 2009

Аз съм забелязал,че когато тегля малки като размер торенти-около гигабайт и нещо-нито прекъсва,нито разпада връзката,с една дума-държи се нормално.При големи торенти-35-45 гб прекъсва връзката.И така няколко пъти.

18. Member
    Тук е от
    Dec 2009

46Gb го дадох като пример, проблема е с всички торенти които тегля, независимо размера. Прекъснеш ли по някъв повод захранването, става

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 3
    Последно: 06-05-14, 16:33
  2. Продавам Media Player DIVA Full HD+Wi-Fi Adaptor + HDMI1.8m
    От kokonvz във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 06-02-13, 10:06
  3. Продавам Media Player DIVA Full HD Explorer
    От patzolino във форум Приключили продажби
    Отговори: 5
    Последно: 23-01-13, 15:56
  4. Media Player Diva Mini/HD Box 2.5'' Slim/HD BOX/ FAQ в 1-ви пост
    От Hell във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 41
    Последно: 04-12-12, 09:45
  5. Продавам Media Player DIVA Full HD+Wi-Fi Adaptor + HDMI + 500GB HDD
    От pakan във форум Приключили продажби
    Отговори: 1
    Последно: 14-03-11, 16:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе