Страница 15 от 119 ПърваПърва ... 513141516172565 ... ПоследноПоследно
Резултати от 211 до 225 от общо 1775
Like Tree1Одобрявам

Media Player DIVA Full HD / FAQ в 1-ви пост

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

Re:DIVA FullHD Multimedia player

@FireFox -> Добре дошъл в клуба и честита придобивка !

Може би не си сбъркал в избора ;-)

За тези пари можеш да си купиш 640-750Gb хард, но гледай да е "зелена" серия иначе ще топли и шуми доста. Ако не ти е наложително, можеш да караш и без вътрешен хард. 1Tb са от около 150 лв нагоре, зависи от марката и модела, а най-изгоден е 1.5Tb за около 200 лв.

На 1-ва страница няма хардове под 1Tb, защото се смятат за икономически неизгодни ;-)

Препоръчвам ти марките WD, Hitachi или Seagate, като трябва да са SATA2. Успех в избора !

2.  

3. Тук е от
    Aug 2009

То за момента и 500 gb са ми достатъчни . А пък за след време ще му мисля. Има ли читави такива за 100 - 120 лева.
    Не виждам 500 гб хардове които стават в реютo на първа страница.

4. dsp
    dsp е офлайн

Тук е от
    Nov 2009

Аз съм сложил един 500ГБ WD Green - ама го имах от преди - беше на един от компютрите ми (сега там има 1.5ТБ WD Green)... сега не знам дали се намират още 500ГБ-ови такива - би трябвало да има - и са горе-долу в твоя ценови диапазон. От друга страна има и вариант за USB диск, ако вече имаш такъв, да не даваш излишни $$$

P.S. Сега гледам че има в наличност по фирмите 640 GB WD Caviar Green - за около 100 лева

@Hell - аз моя 1.5 WD Green го взех за 195 лева мисля паднали са цените напоследък...

5. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

Цитат Първоначално публикувано от mitak1969
    Здравейте, монтирах Уестърн Дижитал 640гб. Зелена серия, почвам експерименти
    SATA2,16 mb кеш, 7200 об.
    Първо впечатление, не чувам работата му, да видим нататък

Значи и на мен не тръгна от УСБ то на лицевия панел на компа, ползвах друг отзад, Дивата си разчита диска като 595 гб.....
    Платен 95лв с три годишна гаранция

6. Тук е от
    Aug 2009

Този дали е добър и дали ще тръгне на плеъра. http://stealtech.org/?_cid=2&spid=10149

7. Member Аватара на BaHko_goTuHoTo
    Тук е от
    Sep 2009

Ще тръгне има го в списъка на първия пост.
    Аз искам да попитам при свързване на Дивата с компютър чрез USB, PC-то разпознава ли някакво устройство? Защото при мен нещо не работи тази функция. USB Device май ми е прецаканна Дивата.

8.  

9. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

@BaHko -> на компа трябва да ти излезе като външен USB хард (през USB Slave), но трябва да го потвърдиш от Дивата за влизане в този режим.

10. kek
    kek е офлайн

Тук е от
    Jan 2004

BaHko_goTuHoTo -> При мен имаше подобен проблем, на компа в трея излизаше жълт предупредителен знак, с някакво съобщение от рода, че тока е голям(или малък, вече не си спомням). Пробвах с поне 3 лаптопа и беше същото. Не съм пробвал със Десктоп ПЦ, те по принцип на задните УСБ-та имат по-голям ток, и там би могло да стане(имаше някъде нагоре в мненията, нещо такова).
    Оказа се, че съм имал някакъв малък проблем с USB-хост порта на Дивата, но благодарение на съдействието на myDiva , вече всичко е ОК!

11. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте!
    От всичко прочетено до тук разбрах че машинката си струва.
    Само едно конкретно питане..просто не ми стана ясно...Имам свалени няколко филма blu r на харда..варират около 36 до 42 ГБ...имат специфична структура..нещо като на ДВД...та ме интересува това чудо може ли да го плейне цялото,имам предвид дори без менюта но да не пускам всеки файл с разширение м2ts..благодаря предварително

12. Тук е от
    Oct 2007

Здравейте! И аз мисля да си взема плеъра на Дива тези дни,искам да попитам до колко голям хард може да поддържа Дивата? Четох в упътването и,че работи с ДО 1GB? Това значи ли,че няма да тръгне с по-голям? И вторият ми въпрос е-мога ли да гледам на нормална плазма през DVI входа докато си взема HD телевизор? Виждал съм такива кабели по магазините,но не знам при тях има ли посока на предавана в смисъл HDMI-DVI или DVI-HDMI? На мен ми трябва първия вариант мисля...? Благодаря предварително!

13. kek
    kek е офлайн

Тук е от
    Jan 2004

Цитат Първоначално публикувано от novev
    Здравейте! И аз мисля да си взема плеъра на Дива тези дни,искам да попитам до колко голям хард може да поддържа Дивата? Четох в упътването и,че работи с ДО 1GB? Това значи ли,че няма да тръгне с по-голям? И вторият ми въпрос е-мога ли да гледам на нормална плазма през DVI входа докато си взема HD телевизор? Виждал съм такива кабели по магазините,но не знам при тях има ли посока на предавана в смисъл HDMI-DVI или DVI-HDMI? На мен ми трябва първия вариант мисля...? Благодаря предварително!
    на първа страница има изброени съвместимите дискове. гарантирано при мен 1.5 ТБ WD Caviar Green работи.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

Цитат Първоначално публикувано от BaHko_goTuHoTo
    Ще тръгне има го в списъка на първия пост.
    Аз искам да попитам при свързване на Дивата с компютър чрез USB, PC-то разпознава ли някакво устройство? Защото при мен нещо не работи тази функция. USB Device май ми е прецаканна Дивата.
    Здравей, аз имах подобен проблем, при опит да свържа Дивата с усб от лицевия панел на компа- не става. Стана с монтираните отзад усб- та.
    На лицевите работят ц. фотоапарати, явно точат по-малко ток

16. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Здравейте,

от днес и аз съм щастлив собственик на плеарчето На първо четене, всичко си е 6+, но имам проблеми с Wi-Fi то. Кънектва се към мрежата но след няма и 30 сек. връзката прекъсва и дотам. Firmware на дивата и рутера са последните, но не мога да разбера защо губи връзката.

Някой може ли да помогне, защото смятам само през безжичната мрежа да го ползвам.

Благодаря предварително.

17. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

@amonev -> Добре дошъл в клуба и честит плеър !

Напиши с кой "последен" фирм си на Дивата, проблемът най-вероятно може да е от фирма. Пробвай и на другият конектор. Също е важно и как е настроена мрежата ти (криптирането). Най-добре е с MAC Filtering без други защити.

@novev -> последният фирм поддържа и показва до 2Tb HDD. DVI и HDMI се различават само по конекторите (и двата са цифрови интерфейси) и че през HDMI върви и звук (цифров). Трабва ти кабел HDMI -> DVI и отделно да си пуснеш звук.

@BaHko -> плеърът не дърпа ток от USB-то, но най-добре да пробваш със задните конектори ако си с настолен комп

@bacemaci -> плеърът възпроизвежда BluRаy рипове (m2ts) със вградените субове, само трябва да пуснеш най-големият файл от "Stream" директорията. Поддържа и BD ISO.

... и прочетете темата отново ...

18. Тук е от
    May 2006

Здравейте !

От няколко дни имам плеъра и първоначалните ми впечатления са много добри.Засега го ползвам с фирм-а от 24.09.2009 (фабрично вграденият).
    Свързан е безжично с PC чрез G- router и оригиналния Wi-Fi донгъл (n) .Сигналът е с WPA 2 encription с 18 символа парола.При тази конфигурация стриймвам без насичане филми 720р.Торентите се свалят с около 600 KB/sec

@amonev -> Когато стартирах за първи път Samba -та , при няколко опита за копиране на файл от PC на харда на плеъра връзката се разпадаше след около 10 -15 мин .След рестарт на плеъра с изключване от ел. захранване за няколко минути всичко се нормализира.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 15 от 119 ПърваПърва ... 513141516172565 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 3
    Последно: 06-05-14, 16:33
  2. Продавам Media Player DIVA Full HD+Wi-Fi Adaptor + HDMI1.8m
    От kokonvz във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 06-02-13, 10:06
  3. Продавам Media Player DIVA Full HD Explorer
    От patzolino във форум Приключили продажби
    Отговори: 5
    Последно: 23-01-13, 15:56
  4. Media Player Diva Mini/HD Box 2.5'' Slim/HD BOX/ FAQ в 1-ви пост
    От Hell във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 41
    Последно: 04-12-12, 09:45
  5. Продавам Media Player DIVA Full HD+Wi-Fi Adaptor + HDMI + 500GB HDD
    От pakan във форум Приключили продажби
    Отговори: 1
    Последно: 14-03-11, 16:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе