Страница 28 от 52 ПърваПърва ... 18262728293038 ... ПоследноПоследно
Резултати от 406 до 420 от общо 778

Media Player Popcorn Hour A-200

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Popcorn Hour A-200

Защо смяташ, че трябва да има указания как да инсталираш програма, нямаща нищо общо с плеъра? То като се инсталира нещо се чете какво те пита по време на инсталацията.
    В крайна сметка хората го закачат към най-различни компютри - Mac, Windows XP, Windows 7, Linux и има най-различни драйвери за целта.
    Виж в настройките на драйверя трябва да има опция да задава всеки път автоматично буква на новооткритите дискове.

2.  

3. Тук е от
    Aug 2010

Естествено,че трябва да има указания как се използва, това че може да се върже към хиляда неща не е оправдание, все едно на телевизора да не пише как мога да вържа домашно кино,блу рей,компютър и т.н.
    Хубаво е да го има, да има и дискче с програмата емулатор, ама за това трябва да се плати ...

Пък дори да няма за това,поне за уреда да има упътване,описание на бутоните, виждам,че има какво да се научи.Така или иначе ако го развалиш от неправилна употреба гаранция не важи, е как да знам коя е правилната употреба,как да го гася, как да го пускам, кое е полезно,кое не.

4. Member
    Тук е от
    Apr 2008

За съжаление производителя все още не е пуснал пълно ръководство за А-200.
    Спокойно обаче може да се ползва това за C-200, което е на 90% същото.
    http://files.syabas.com/popcornhour/..._UserGuide.pdf

За добро или лошо, нещата в плеъра са динамични и се променят с почти всеки ъпдейт. Добавят се нови функции, променя се начина на работа на вече съществуващи и това прави много трудно поддържането на актуално ръководство.

5. Тук е от
    Aug 2010

Благодаря много.

Искам да попитам всеки донгъл за Wifi става за А-200 или само неговия си? Понеже,не че ми е затрябвало,ама имам един ,стандарт N 300mbps, на Tplink?

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Засега се води, че само неговия оригинален и антената на Xtreamer стават.
    Твоя със сигурност няма да стане, но нищо не пречи да опиташ.

7. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

Цитат Първоначално публикувано от glorious
    Искам да попитам всеки донгъл за Wifi става за А-200 или само неговия си? Понеже,не че ми е затрябвало,ама имам един ,стандарт N 300mbps, на Tplink?
    Донгълите на Дива и PlayOn!HD също стават, с две думи трябва да е с чипсет на RealTek (RTL8191SU) ;-) Също бях подкарал и един 54Mbit, но пак с RealTek чипсет.

Сигурен съм, защото имам Дива и А-200 и съм направил отдавна пробата.

Ето няколко предложения (еднакви са като чипсет):

http://shop.topdigital.bg/index.php?...od=247&mod=341

http://www.itshop.bg/product/561/a-c...v-adapter.html

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Сигурен ли си? Би ли казал някакъв конкретен модел?

10. Member
    Тук е от
    Jul 2005

Re:Media Player Popcorn Hour A-200

бях тръгнал да го поръчвам А-200 и се отказах - това устроиство като чета създава повече проблеми отколкото решава
    това не върви - онова не върви - пфффф

как така на стария двд плеър Сони чете всичко SD хвид и дивх и върви със вградените субс със aviaddxsubs на пушка със перфектно 5,1 аудио и големина на субс и позиция по желание без да създава никога проблеми и без да съм сменвал ту нов ту стар фърмуер а тия новите плеари само ядове вместо забавление

повече от 250 кинта за читав HD плеар е неразумно да се плати при това качество - ще чакам някои да се престваши и да направи тестове на LG BD-560 - PHILIPS BDP-5100 или SAMSUNG BD-C5500

11. Тук е от
    Aug 2010

Chaser, и аз така мислех като теб,четох- това не върви онова не върви, казвам си брях,как може толкова пари за такива бъгави неща.Взех обаче се реших и си поръчах А-200 с твърд диск.Фирмата монтира диска,инсталира го,сложила ми е каквито трябва фърмуери.След колко 1-2 седмици използване мога да кажа,че си върви машинката без проблеми.Звука е хубав,гледам си блурейчета по 40гб,всичко им е наред.Гледам, когато няма блурей, и релийзи по 8-10гб,вървят.Пускам си музика флак, върви.Не съм имал проблем, така че дерзай смело.Аз съм доволен.

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Chaser, нали си наясно, че тука ще пишат само хора, които имат някакъв въпрос или проблем. На който му работи всичко си трае.
    Така е във всеки форум за всеки уред.

Не знам как я определи тази цена от 250 като лимит, но ако смяташ да ползваш фунционалността, която предлага А-200 в повече спрямо по-евтините модели си заслужава.
    Ако търсиш заместник на стария си плеър и ще пренасяш по 1-2 филмчета на флашка, гледаш, триеш и с по-малко може да минеш.
    Не е зле да разцъкаш и техните теми да видиш какво пише.

13. Member
    Тук е от
    Dec 2008

При мен върви абсолютно всичко. Досега съм имал проблеми само с един филм в двд формат. И то проблеме е до толкова, че когато има субтитри на екрана образа става на сини черти. Когато субтитрите се скрият всичко е нормално. Това е може би над 100 вече изгледани филма.
    Друг е въпроса дали ще го ползваш само като плеър иле ще използваш допълнителните функции на машината.
    Ако е само плеър, няма смисъл от а-200.
    Ако ще ползваш мрежовите функции ти трябват малко повече познания от минимума. Казвам го от опит. Аз съм абсолютен профан и на мен ми коства много четене, писане по форумите и много нерви. И то само за да го вържа към домашната мрежа и да подкарам един торент клиент.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Feb 2009
    Живее в
    Usa

трябва ли да оставям място на харда на пуканката или мога да го напълня целия.В момента от 1gb съм оставил едва 390mb и засега нямам проблеми обаче искам да набутам и едни снимки и да не вземе да забива нещо

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Колко последно е празното място? 300MB или 300GB? Защото няма как диска да ти е 1GB.
    Хубаво е да има някакво празно място защото си записва разни неща по него.

17. Member
    Тук е от
    Feb 2009
    Живее в
    Usa

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Колко последно е празното място? 300MB или 300GB? Защото няма как диска да ти е 1GB.
    Хубаво е да има някакво празно място защото си записва разни неща по него.
    Грешката е моя - харда е 1TB a свободното място е 390MB.Колко да е свободното място все пак?

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не бих падал под това място.
    Даже ми се струва малко.
    Май плачеш за нов диск.
    1ТВ вече си е адски малко за тези нужди.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 28 от 52 ПърваПърва ... 18262728293038 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 22:50
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 18:33
  4. Popcorn Hour A400 Media Player мултимедиен плеър
    От asiurib във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-14, 17:19
  5. Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От soon във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 2217
    Последно: 07-01-11, 11:16

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе