Вижте резултатите от анкетата: Кой фърмуер използвате на Diva FullHD

Гласували
198. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Оригинален фърм Diva FullHD - v.2280 - 24.09.2009

2 1.01%
  • Оригинален фърм Diva FullHD - v.4821 - 03.12.2010

6 3.03%
  • Оригинален фърм Diva FullHD - v.7.3.14 r.5283 - 17.02.2011

11 5.56%
  • Оригинален фърм Diva FullHD (SDK4) - v.7.5.0 r.2285 - 04.03.2011

9 4.55%
  • Modfirm PlayOn!X - (by mikka) Optware friendly r.4824 rev.4 - 01.02.2011

5 2.53%
  • Modfirm PlayOn!X - Optware friendly r.4824 rev.5.1 - 03.09.2011

6 3.03%
  • Modfirm Mede8er - Full v.4.0.5 - 30.11.2011

8 4.04%
  • Modfirm MedeOn - Full v.1 Shizzl Mod V3.2 (HD Audio) - 07.07.2011

1 0.51%
  • Modfirm PlayOn!HD r.4824 - 09.01.2011

1 0.51%
  • Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.x r.5440 - 16.08.2011

7 3.54%
  • Друг базиран на PlayOn!HD

4 2.02%
  • Друг базиран на Diva

5 2.53%
  • Друг базиран на E-Boda

2 1.01%
  • Друг базиран на MedeOn

2 1.01%
  • Друг базиран на Iconbit

4 2.02%
  • Друг базиран на Asus

1 0.51%
  • Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.4.r7317 - 31.01.2012

12 6.06%
  • Flashstrong IPTV MOD 5405 (SDK3)

5 2.53%
  • Litoff modfirm PlayOn!HD (SDK4)

107 54.04%
Страница 104 от 188 ПърваПърва ... 5494102103104105106114154 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,546 до 1,560 от общо 2808
Like Tree45Одобрявам

Media Player - DIVA (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Apr 2012
    Живее в
    София

Re:Media Player Diva Full HD Premium 3D (RTD1186DD-3D)

Цитат Първоначално публикувано от 100jan
    Здравейте !
    от вчера и аз вече си имам една медийка, която честно казано в стравнение c Acryan playon HD е направо самолет. До тук добре забележки нямама, само ако може някой да ми разясни няклоко неща:
    1. Как се инсталират приложения, защото кавито и *.apk да му сложа не ги инсталира и не ги инсталира. - Дал съм отметката "неизвестни източници"
    2. Някой успял ли е да подкара vbox-a
    За vbox-a не знам. но за приложенията - Diva-та е с Android 2.2.1 и за това не всички приложения ще се инсталират. Аз се мъчих как ли не с едно - XBMC Player. На телефона се инсталира (Android 4..), но на Diva-та не за съжаление.

2.  

3. Тук е от
    Apr 2009

Тук прочетеното ми хареса за 3 д субтитри и обмислям да сменя Попкорна а200 с тази машинка.На прв път ли съм , защото подкарването на 3д суб е малко казано приключение на а 200.

4. Member
    Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от kilmister
    Тук прочетеното ми хареса за 3 д субтитри и обмислям да сменя Попкорна а200 с тази машинка.На прв път ли съм , защото подкарването на 3д суб е малко казано приключение на а 200.
    Със субтитрите, конвертирани в 3D, няма никакви проблеми, но понякога не ги зарежда автоматично с пускането на филма и трябва от бутона за избор на субтитри да се пуснат отделно.
    Понякога и нормални субтитри показва в 3D без да бъдат конвертирани, но задължително трябва да са
    в отделна папка и да се пуснат бързо, преди телевизора да е минал в 2D режим.

5. Тук е от
    Sep 2005

Здравейте , някой пробвал ли гледането на клипове в youtube .Благодаря

Вижте това - ревю на варианта продаван в *****
    http://hd-players.com/review/281-obz...xt-3d-kid.html ,
    http://www.exler.ru/expromt/27-06-2012.htm ,
    http://www.hifi-club.com.ua/iNeXT_HD1_review.html
    и сайта на производитела http://inext-hd.eu/

6. Member
    Тук е от
    Apr 2012
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от naskonr

Вижте това - ревю на варианта продаван в *****
    http://hd-players.com/review/281-obz...xt-3d-kid.html ,
    http://www.exler.ru/expromt/27-06-2012.htm ,
    http://www.hifi-club.com.ua/iNeXT_HD1_review.html
    и сайта на производитела http://inext-hd.eu/
    Всичко това е супер, но кога ще има фърмуер от Топдиджитал, за да почнат флашванията.....?!

7. Тук е от
    Jun 2010

Както и да го мъча,не мога да си вляза в PC-то.Иска ID и парола.Нищо не става.Линка към регфайла на първа страница не работи.Направо се отчаях.

8.  

9. Тук е от
    Sep 2005

Интересно е дали могат да се гледат клипове от vbox7 понеже поне аз не видях поддръжка на флаш ,но на доста места гледах плеери с 1186DD които поддържат флаш,трябва да се запита фирмат вносител за флаш поддръжката - въпрос е на фирмуер. това е сайта на вноситела http://www.topdigital4you.com/index....bg&p=2&lang=bg

а, това е един от плеерите с подръжка на FLV , почти не се различава от Дива-та
    http://xinyutech.gmc.globalmarket.co...86-487902.html
    и при пробелеми форума за техния плеер където има доста полезни неща и решение на проблема със забиването при даунлауд и плейване http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=60:3198-3

10. Member
    Тук е от
    Apr 2012
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от emoray
    Както и да го мъча,не мога да си вляза в PC-то.Иска ID и парола.Нищо не става.Линка към регфайла на първа страница не работи.Направо се отчаях.
    ID и паролата ги оставяш празни полета. Регфайла от първия пост има обяснение как се ползва.

11. Тук е от
    Oct 2010

Такаа, колкото до vbox-a маймай мача ще се играе като излезе нов фирм.
    А между другото, някой да знае къде се намира setting.json на тази медия, че не ме кефи мястото, на което transmission тегли.....
    и някой да знае как с какви юзър и пас се влиза във ftp-то

12. Member
    Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от 100jan
    Такаа, колкото до vbox-a маймай мача ще се играе като излезе нов фирм.

и някой да знае как с какви юзър и пас се влиза във ftp-то
    Данните за достъп до FTP-то ги дава админа му.
    За гледане на vbox-a е нужно да се инсталира Flash Player за Андроид 2.2.
    Това не е стандартният Флаш - версии 10, 11 за Андроид 4, а някакво орязано негово подобие.
    Както за всяко едно приложение за Андроид, първо си правиш акаунт в Google Play!
    След това трябва да се влезе в магазина и се регистрира акаунта, запаметен от Дивата при създаването му и устройството, с което влизаш да сваляш.
    Проблема е, че като се влезе в магазина през екрана на Андроида, Флаш не е достъпен, а влизайки в Google Play през търсачката, не позволява инсталация, именно заради това, че не си влязъл през магазина. Става като в "Параграф 22" работата.
    Пробвах да инсталирам някакви си там "приложения" от флашка. Игрици, разни, с някаква извратено малка резолюция, които трябва да си мазохист за да джъткаш, се инсталираха и деинсталираха без проблем! Затова пък Флаш плеър и подобни - не ги приема и това е!

Цитат Първоначално публикувано от naskonr
    Колега, освен с Youtube, плеърът се справя прекрасно и с Video и Radio Podcast, Dayily Motion и т.н. сайтове, всички достъпни от меню Приложения!

13. Тук е от
    Jun 2010

Пробвах свързване с компа през LAN,и през AD HOc, и през WI-FI и какво ли още не.И не мога и не мога.Компа се вижда и лаптопа се вижда.WORKGROUP - PC - ID мрежа,парола -празни полета - LOGON FAIL,LOGON FAIL ,LOGON FAIL и това е.Някой може ли да ми обясни на прост български какво да направя?Правя всички настройки.Използвах и регфайла.Нищо.Иначе плеъра работи чудесно,но май ще го върна,ако продължава така.Жалко!

14.  

15. Member
    Тук е от
    Apr 2012
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от emoray
    Пробвах свързване с компа през LAN,и през AD HOc, и през WI-FI и какво ли още не.И не мога и не мога.Компа се вижда и лаптопа се вижда.WORKGROUP - PC - ID мрежа,парола -празни полета - LOGON FAIL,LOGON FAIL ,LOGON FAIL и това е.Някой може ли да ми обясни на прост български какво да направя?Правя всички настройки.Използвах и регфайла.Нищо.Иначе плеъра работи чудесно,но май ще го върна,ако продължава така.Жалко!
    1. Плеъра трябва да е свързан към домашната мрежа (WiFi или ЛАН без значение е, но по-добре LAN)
    2. Отиваш на File Manager, след това Мрежа и в My_Shorcuts
    3. Натискаш червения бутон и след това добави
    4. Полетата ID на мрежа (тук се пише user name с който се влиза в самия компютър, ако няма такъв - оставаяш празно поле)
    5. Парола на мрежата - пишете паролата с кочто се логвате в самия компютър, ако няма такава - празно поле
    6. Специфич. IP файл - пишете IP адреса на РС-то който е получил от рутера, Давате ОК и след като видите добавения ИП адрес натискате ОК. Вече би трябвало да виждате шернатите папки

Дано да съм помогнал!

16. Тук е от
    Jun 2010

Велико!!!Дълбоки благодарности, Ra6o74!Два дена си играх и за малко машинката да я метна през терасата.МНОГО БЛАГОДАРЯ!

17. Member
    Тук е от
    Jul 2011

И аз си играх два дена точно по описаният от колегата начин. Комп и плеър се виждат през мрежата, но никакъв шанс плеъра да прочетечете споделените файлове от компа. А от копма имах достъп до харда в плеъра. Тогава използвах този рег.файл от първа страница. Нещата станаха още по-зле, до там, че ми искаше пароли и при опит да копирам нещо на харда на плеъра през ЛАН-а.
    Избрах по-малкото зло и върнах регистъра както си беше преди модификацията.
    За вас лъжа, за мен истина, но след рестарта - всичко си дойде на мястото.
    Дали ще са вързани в Ад-Хок, в Лан или безжично /АР/, стана все едно.
    Единствената разлика е, че според съответното свързване - само стойностите на битрейта при различните видео формати са различни.

18. Тук е от
    Sep 2005

Много е интересно дали фирмуерите на руския вариант iNeXT HD1 който е точно като Дивата (само стая разлика че има дисплей и бутоните са отпред ) като менюта и възможности са напълно индентични , не бих се учудил ако ги правят в един и съща фирма , днес дива утре iNeXT HD1 ,дали фирмуерите стават стават понеже постоянно излизат нови ,горе долу като дата и версия са индентични на дивата v.10.1.18r8183 при руските iNeXT FW r8198 от Выпущена 16/04/2012 ..Като постоянно излизат нови версии с оправени бъгове и фиксове от риалтек и неофициални фирмуери с нова по добра графика ,иконки и др. Трябва да се говори с вносителя да се види имат ли намерения да осъществяват някаква поддръжка въобще защото руснаците имат поне 4 официални нови версии и един куп неофициални. като при новите са оправени много от нещата.Това е официалната страница за новите фирмуери за украинците за да видите колко неща са оправени и ПОДОБРЕНИ http://inext.ua/inext-hd1/firmwares/

А относно Андроид програмите има такива предназначени за работа под чип RTD1186DD ето линковете http://www.ex.ua/view_storage/516949659433 и http://www.ex.ua/view_storage/793323412565

МОД: Фърмове от повечето други клонинг плеъри не стават да се флашват директно - трябва да се преработят заради проверката на фърма за бранда на плеъра и версията на буутлоудъра. Ако буутлоудъра е съвместима версия, то тогава фърма може би и да може да се флашне, но вече ще сте с друго лого и буутлоудър и тогава може би няма да можете да флашвате оригинални фърмове, но и за това има лек ;-) Също не се заблуждавайте, че обновени фърмове от една и съща серия (напр. 8ххх) се различават много един от друг. Да не говорим, че понякога се налага да се връща по-стара версия, защото новата е с повече бъгове и проблеми. Говоря от личен опит. Например за Popcorn излизат по 2-3 фърма на година и това не пречи да се ползват плеърите през другото време. А сега да попитам - какви проблеми имате с плеъра, че веднага търсите нов фърм и си мислите, че по този начин се решават нещата ? Ако имате въпроси ги задавайте тук, нали е затова този форум, кой с каквото може да помага.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - Apacer (всички модели)
    От RoliS във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 199
    Последно: 08-05-18, 18:50
  4. Media Player - HiMedia (всички модели)
    От orlie във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 99
    Последно: 17-12-17, 14:04
  5. Media Player - Zinwell (всички модели)
    От elcos във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 907
    Последно: 28-03-14, 14:49

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе