Вижте резултатите от анкетата: Кой фърмуер използвате на Diva FullHD

Гласували
198. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Оригинален фърм Diva FullHD - v.2280 - 24.09.2009

2 1.01%
  • Оригинален фърм Diva FullHD - v.4821 - 03.12.2010

6 3.03%
  • Оригинален фърм Diva FullHD - v.7.3.14 r.5283 - 17.02.2011

11 5.56%
  • Оригинален фърм Diva FullHD (SDK4) - v.7.5.0 r.2285 - 04.03.2011

9 4.55%
  • Modfirm PlayOn!X - (by mikka) Optware friendly r.4824 rev.4 - 01.02.2011

5 2.53%
  • Modfirm PlayOn!X - Optware friendly r.4824 rev.5.1 - 03.09.2011

6 3.03%
  • Modfirm Mede8er - Full v.4.0.5 - 30.11.2011

8 4.04%
  • Modfirm MedeOn - Full v.1 Shizzl Mod V3.2 (HD Audio) - 07.07.2011

1 0.51%
  • Modfirm PlayOn!HD r.4824 - 09.01.2011

1 0.51%
  • Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.x r.5440 - 16.08.2011

7 3.54%
  • Друг базиран на PlayOn!HD

4 2.02%
  • Друг базиран на Diva

5 2.53%
  • Друг базиран на E-Boda

2 1.01%
  • Друг базиран на MedeOn

2 1.01%
  • Друг базиран на Iconbit

4 2.02%
  • Друг базиран на Asus

1 0.51%
  • Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.4.r7317 - 31.01.2012

12 6.06%
  • Flashstrong IPTV MOD 5405 (SDK3)

5 2.53%
  • Litoff modfirm PlayOn!HD (SDK4)

107 54.04%
Страница 61 от 188 ПърваПърва ... 1151596061626371111 ... ПоследноПоследно
Резултати от 901 до 915 от общо 2807
Like Tree45Одобрявам

Media Player - DIVA (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

Re:Media Player DIVA Full HD / FAQ в 1-ви пост - част 2

Така, значи минаваме на втората процедура. Изтегляш си ПлейОнския буутлоудър (2-ри пост), сменяш го и тогава качваш фирма който е за него. Това е проверена процедура и трябва да стане. Напиши какво се е получило.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2001
    Живее в
    Sofia, Bulgaria, Bulgaria

Точно така процедирах с ПлейОнския буутлоудър и както писах резултата го виждате по горе , тръгна с playonx_r4824_rev5_1_safe само дето не успявам да си подкарам фтпто .

4. Тук е от
    Nov 2011

Здравейте, имам едно питане относно субтитрите.............значи, като пусна някой филм през wi-fi от лап топа субтитрите си тръгват без проблем, но когато вкарам папката с филма (заедно със субтитрите) директно на харда, плеъра не ги вижда.
    Мерси, поздрави.

МОД: На мен не ми стана много ясно това което си обяснил, ако някой е разбрал, нека да вземе отношение.

5. Тук е от
    Jul 2011

При опит да кача optware ми дава следния надпис
    tar: write error: No space left on device
    На харда имам близо 200гб свободно пространство

6. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

Optware може да се инсталира само на фирм, който е предвиден за това, сиреч с "optware" в заглавието. Проблема не е в свободното място на диска, а в свободното място отделено от фирма в служебните партишъни за програми.

7. Тук е от
    Jul 2011

Фирма е този: modfirm PlayOn!X - Optware friendly r4824 rev5.1 (PlayOn boot) - 03.09.2011

МОД: Мисля, че трябва да се форматира харда с този фирм от плеъра за да стане или пробвай самостоятелната инсталация на YouTube (линк от поста на @ranis5 или 2-ри пост).

8.  

9. Тук е от
    Feb 2008

Имам проблем с плеъра вече 6 филм ми се изтрива сам и в последствие папката остава празна и не може да се изтрие,опитвах с плеъра и с компютера,но не става. Моля за помощ. Хард диска ми е WD green 2TB Какъв може да е проблема?

МОД: Направи чек на диска или си запази информацията на друг хард и го форматирай отново от плеъра.

10. Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от Hell
    Трябва да сложиш поне RSS пакета, там е YouTube. Е, ако искаш си качи и другите неща. Всичко е във 2-ри пост, секция "Софтуер".
    Инсталирах optware и rss пакетите. Положението с youtube е същото, както беше и при стария фърм - отварям го, мога да търся видео, да чета описание, да видя тъмбнейл, но като му дам да плейва видео не реаргира. В xLive/Social Networks също има вкаран youtube, и оттам не ще. Предполагам от самия youtube нещо са ни резнали сървиса. Ще следя темата ако изскочи решение. thx Hell!

МОД: Пробва ли това инсталиране на YouTube ?

11. Тук е от
    Jan 2011

Здравейте, имам едно питане. Как мога да си форматирам диска с този фирм AMP POHD - amp_r6_pohd r5440 ?

12. Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от ranis5
    Инсталирах optware и rss пакетите. Положението с youtube е същото, както беше и при стария фърм - отварям го, мога да търся видео, да чета описание, да видя тъмбнейл, но като му дам да плейва видео не реаргира. В xLive/Social Networks също има вкаран youtube, и оттам не ще. Предполагам от самия youtube нещо са ни резнали сървиса. Ще следя темата ако изскочи решение. thx Hell!
    В RSS мисля че имаше RusTube и YouTube като самото YouTube е с Руски надписи но работи. И аз отначало се притесних че няма YouTube но като се поразрових по иконките го намерих и тръгна. Някои от многото интернет връзки не работят но и доста все още си работят.

13. Member Аватара на brabusbg
    Тук е от
    Nov 2010

Колеги ако искате ме наречете тъп, но и първите постове изчетох и тук всичко и не разбрах как да си инсталирам RSS пакета! Нека някой да го напише явно като за малоумен /като мен явно/!

14.  

15. Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от brabusbg
    Колеги ако искате ме наречете тъп, но и първите постове изчетох и тук всичко и не разбрах как да си инсталирам RSS пакета! Нека някой да го напише явно като за малоумен /като мен явно/!
    влизаш в уеб интерфейса влизаш меню update срещу rss натискаш това -install (WWW) и чакаш автоматично си го тегли от сървара на PlayOn!X и се инсталира само изчакай да се инсталира докрай това е за Modfirm PlayOn!X - Optware friendly r.4824 rev.5.1 - 03.09.2011 другия начин теглиш rss по точно това scripts.zip от http://playon.unixstorm.org/installation.php поставяш го в основната директория на диска чрез юсб кабела влизаш в уеб интерфейса влизаш меню update и там натискаш -install (HDD) и чакаш да се инсталне

16. Member Аватара на brabusbg
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от dan4ik
    влизаш в уеб интерфейса
    Мисля че ей това е проблема при мен - това влизане не знам и не мога да направя???

17. Тук е от
    Nov 2011

Здравейте, моля за консултация относно Diva HD BOX. Предварително ви благодаря и ви моля да е на по достъпен език .... само потребител съм. Мултимедията работи само включена с HDMI кабела с другите кабели USB и чинчове телевизора въобще не я разпознава. Телевизора е LG 3D с вграден плеър които не чете ISO файловете и не изкарва субтитри. Сега с Дива ги прочита обаче не ги събира в 3Д а ги дава разделени на 2 като само опцията конвертиране е достъпна. Възможно ли е през такъв мултимедиен плеър да се гледа 3Д. Извинявям се ако въпросите ми са много елементарни за този форум.

МОД: Засега марката Diva няма пълноценен хардуерен 3D плеър и възможностите се простират до анаглифните (с двата цвята) и 3D Half SBS/TAB филми. Очаква се да се появи и такъв модел с последния чип RTD1186DD. Според мен вие сте пуснали от втория вид, но оттам нататък трябва да се настрои и телевизора кое 3D да възпроизведе (3D Half SBS/TAB), слагате очилата от окомплектацията към ТВ-то и гледате. Ако не може да си настроите телевизора (не сте упоменали какъв е точно модела) по този начин означава, че няма да можете да гледате такива филми с наличната техника (плеър+телевизор+потребител). Последно може да ни кажете кой е филма и от къде е изтеглен за да го проверим и ние.

18. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

@brabusbg - пишеш в браузера на компа адреса на плеъра в твоята мрежа http://Diva IP (192.168.X.XXX - хиксовете са адресите от твоята вътрешна мрежа) за да отидеш на Инфосайта в плеъра и оттам горе в менюто Optware и даваш Re-Install или Update от System. Преди това трябва да си сложил фирм с възможност за Optware и да си копирал вече разархивиран този пакет (файла opt.tar) в основната директория на вътрешния си хард. Това е "автоматичната" инсталация, но има и "ръчна", като там е малко по различно (telnet to PlayOn!HD and execute following: tar xvf /home/opt.tar -C /tmp/hdd/root). Всичко това го пише в сайта на PlayOn!X и сме дали достатъчно препратки към нещата там.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - Apacer (всички модели)
    От RoliS във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 199
    Последно: 08-05-18, 18:50
  4. Media Player - HiMedia (всички модели)
    От orlie във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 99
    Последно: 17-12-17, 14:04
  5. Media Player - Zinwell (всички модели)
    От elcos във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 907
    Последно: 28-03-14, 14:49

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе