Здравейте, имам въпрос относно Трансмишъна . При него има ли забиване на плеяра ако не му ограничавам скороста ?
МОД: Да, но намери най-доброто съотношение за теб без това да са максималните стойности.
Оригинален фърм Diva FullHD - v.2280 - 24.09.2009
Оригинален фърм Diva FullHD - v.4821 - 03.12.2010
Оригинален фърм Diva FullHD - v.7.3.14 r.5283 - 17.02.2011
Оригинален фърм Diva FullHD (SDK4) - v.7.5.0 r.2285 - 04.03.2011
Modfirm PlayOn!X - (by mikka) Optware friendly r.4824 rev.4 - 01.02.2011
Modfirm PlayOn!X - Optware friendly r.4824 rev.5.1 - 03.09.2011
Modfirm Mede8er - Full v.4.0.5 - 30.11.2011
Modfirm MedeOn - Full v.1 Shizzl Mod V3.2 (HD Audio) - 07.07.2011
Modfirm PlayOn!HD r.4824 - 09.01.2011
Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.x r.5440 - 16.08.2011
Друг базиран на PlayOn!HD
Друг базиран на Diva
Друг базиран на E-Boda
Друг базиран на MedeOn
Друг базиран на Iconbit
Друг базиран на Asus
Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.4.r7317 - 31.01.2012
Flashstrong IPTV MOD 5405 (SDK3)
Litoff modfirm PlayOn!HD (SDK4)
Здравейте, имам въпрос относно Трансмишъна . При него има ли забиване на плеяра ако не му ограничавам скороста ?
МОД: Да, но намери най-доброто съотношение за теб без това да са максималните стойности.
Здравейте, от няколко дни съм собственик на Previleg HD300 плеър, тъй като няма много писано за него във форума реших да попитам нещата които не са ми ясни. Мога ли да му кача друг фърм и следващия въпрос е как да му инсталирам торент клиента. Питам в тази тема защото имаше по напред два поста свързани с плеъра и от там разбрах, че е еднакъв с Дива плеърите. Благодаря.
Да виждал съм този плеър - по външен вид напълно прилича на Diva-та с тази разлика че имаше допълнително и SCART букса отзад при изходите (ако не се лъжа). Говореше се че процесора не бил точно като на Diva-ta RTD1073DD a - RTD1073DА. Така и никой не сподели опитвал ли е да качва фърмовете съвместими с Diva-та на този Previleg и какво се е случило.Първоначално публикувано от PeterPetkov
А относно торент клиента във всички оригинални фирмуери на Diva-та и каткто и оргиналните и моднати от PlayON си имат вграден торент клиент (BT) който повечето считат за бавен и нестабилен и качват допълнително алтернативния Transmission. Има и такива в които Transmission си е предварително качен като в бързия и стабилен Modfirm PlayOn!X - Optware friendly r.4824 rev.5.1 - 03.09.2011. Ако имаш мерак и кураж може да си първия който след като внимателно изчете 1-ви и 2-ри пост на тази тема ще направи нещо и ще напише какво е станало с този Previleg HD300 който навремето и аз се чудех дали да взема (тогава беше с изгодна промоция с HDD) пък и ми харесваше че има и SCART изход което е много рядко явление (хубаво е всичко да си има за различни ситуации)![]()
Да, Privileg MP300 HD има скарт, но според мен ако стане префлашването с някой друг фърм (PlayOn, Mede8er, Diva, E-Boda etc.) ще се изгуби възможността да се използва, защото няма софтуерна поддръжка за него![]()
Ми шубе ме е да не го опържа.
Иначе софтуера е версия 7.013r2440
Боотлоадера 0017.0202.0018v
Ако нещо ви говори нещо.
А за торент клиента и този го има ама не иска да се инсталират, незнайно защо. Имам HDD в него.
МОД: Според мен можеш да го флашнеш със всеки фърм който е за Дива/PlayOn!HD с всички особености и правила свързани с това (смяна на буутлоудъри и т.н.), но разбира се на своя отговорност. При успешно флашване ще имаш PlayOn!HD и ще ти работи скарта - той е хардуерен модул и не трябва да зависи от фърма.
Ето какво пише в системната му информация:
Software:v7.0.13r2440
Compilated at:.............................
Bootloader:0017.0202.0018U
HWaddr....................................
HWaddr....................................
Board:1073DD
От последния ред ме навява на мисълта, че е с RTD1073DD, но може и да бъркам. Ако е с този чип означава, че е аналогичен на DIVA и тогава всичко ще работи на 6. Утре ще пробвам да го уморяплеъра и ще кажа какво е станало. Скарта не ме интересува ако ще да работи. За Wi-Fi използвам Canyon CNP-WF518N2 не го видях в списъка с поддържаните устройства и за това го казвам, че е из тествано и работи. Ето така изглежда:
Лека вечер Благодаря за помощта.
Скарта и да работи, няма да има настройки за него, това имах предвид, но не се доизказах
Ако е RTD1073DD наистина, значи работата би трябвало да стане
Edit: За Wi-Fi става, защото "Canyon CNP-WF518N2 is based on the Realtek RTL8188SU chipset"
И това въобще не е сигурно - скарта може да е едно просто разклонение на композитния ТV AUT (да е вързан паралелно) и да си бачка както си работи той само че и с друга букса. То и за композитния ТV aut и сега няма настройка при Diva-та просто винаги е включен :-) А плеърчето наистина може и да е с RTD1073DD защото никой така и не го потвърди (да махне радиатора и да прочете какво пише на процесора като направих аз на Diva-та например :-) А това че чипа на Privilega e RTD1073DА навремето го пусна колегата myDiva който се появява във форума вече само да обявява когато Дигитален свят са пуснали нов оригинален фирм за Diva-та и да пуска мухата на форумец който пита за Privilega - HD плеър конкурент, че е с друг чип - разбира се по-лош, без DTS даунмикс, и който няма ресивер, да го забравиПървоначално публикувано от ivoant
Така че ако PeterPetkov потвърди за чипа в същност какъв е няма да е никак лошо
Флашвайте Привилега на воля![]()
НОВО - достъп до украински сървери с филми с руски дублаж
PlayRSS -> Main Menu -> Application
UA Kino и www.filmy.net.ua
http://playrss.litoff.info
Нищо чудно и така да са направили да спестят малко материал :D иначе щом пише на информация Board: RTD1073DD няма какъв друг да еПървоначално публикувано от nestorbg55
![]()
Един въпрос : има ли програма като YAMJ , но само за музикални файлове? YAMJ не поддържа инфо за музика. А сетих се и още нещо - какво правим когато заглавието филма започва с буква "J" ? Виждам че YAMJ пропуска тази буква и в меню Title също я няма.? Иначе е ясно от къде да си пусна филма, но ми е интересно при вас колеги как е? Фирмуера е r7317 litoff , но това не е проблем от фирмуера.
Благодаря на всички които са направили тази тема. Успях да сменя софтуера и буутлоудъра на въпросния Privileg. Инсталиарах първо това буутлоудър 0202.1026L от PlayOn - 10.06.2011, всичко мина по вода, при флашването изкарах само харда да не го затрия нещо. След това му сложих това Mod2Firmware_PV73100_v7.4.4.r7317_European на litoff и сега плеърчето е бомба. За чипсета, наистина е 1073DD като го отворих на самата платка точно до чипсета е отпечатано. Благодаря на всички за помоща.![]()
Е, вече е потвърдено, че и Privileg-a става
Няма такова нещо като YAMJ за музика, достатъчно е да си оправиш таговете на песните през PC и да си ги пуснеш през музикалния плеър
Благодаря за инфото на PeterPetkov. От доста отдавна (когато още се чудех дали да взимам) такъв Privileg HD300 ме глождеше въпроса и тогава питах, но ми пуснаха "мухата" че е с с RTD1073DA и няма DTS downmix. Е оказа се че е само "муха" и Privileg HD300 е с RTD1073DD и си има DTS downmix което означава че фърмовете са съвместими (е ще кажат че по-старите модели може и да са били с DA) DA ама НЕПървоначално публикувано от PeterPetkov
![]()
Дайте да не правим трагедия от старата информация за Privileg MP300 HD. Ако си спомняте, но през не толкова далечната 2009 г. имаше плеъри с чипсет RTD1073DA - първите PlayOn!HD, тестови бройки на Дива и много други марки. Нищо чудно и първите Привилези да са били с този чипсет. Според мен трябваше някой мераклия да отиде на място в Privileg-BG (C2k) и да види с кой процесор е плеъра и информационното затъмнение щеше да приключи. Съответно да бяха написали в описанието с кой процесор е, както е написано за Дива в сайта на Дигитален Свят. Аз лично разбрах за този модел след като вече си бях купил Дивата и за мен тази информация вече беше без значение. Само за протокола ще кажа, че все още са назад с материала, защото последната Дива е с RTD1073DD+, a Plivileg-a не, да не говорим, че последния им официален фърм е от 19.11.2009 г. Ако я нямаше Дивата нямаше да има тази тема, този дебат и не знам кой фърм щяхте да пробвате на Privileg в момента
![]()