Според мен ние сме най-големия форум за разискване на RTD1073. При нас може да се намери от пиле мляко за тези плеари. Вярно е че има един два, в които се разискват по-задълбочено техните възможности, но при нас всичко е събрано на куп. Радва ме факта, че и чужденци четат информацията събрана от нас.

За съжаление при инсталацията на v9.5.42 r7547 резултата е същия the software dismach the firmware . По време на самата инсталация на екрана пишеше, че се инсталира v9.5.56.r7547 което малко ме изненада. Ако проблема е в заключения boot loader не може ли да го сменим с друг по подходящ. В крайна сметка хардуера в diva е аналогичен на съответните подобни устройства и би трябвало да може да се инсталира и техния boot loader и съответния фирмуер. В сайта на фантек има инструкция и boot loader, но не смея да го инсталирам, че да не омажа машинката и да не мога да я върна после към нормално работещо състояние.
). На A.C.Ryan PlayOn HD Mini2 отдолу капака му представлява направо почти решетка толкова много са отворите (е вярно че той е без вентилатор но пък е и без HDD).
) да се увеличи живота на хард дисковете за нашите плеъри.