Моя е форматиран точно с r7317 Нямам никакъв проблем с плеъра
Хубаво е да форматирате харда с някоя програма, която ще разпознае и скритите партишъни, за да е сигурно, че няма да има остатъци от стари фирмове
Оригинален фърм Diva FullHD - v.2280 - 24.09.2009
Оригинален фърм Diva FullHD - v.4821 - 03.12.2010
Оригинален фърм Diva FullHD - v.7.3.14 r.5283 - 17.02.2011
Оригинален фърм Diva FullHD (SDK4) - v.7.5.0 r.2285 - 04.03.2011
Modfirm PlayOn!X - (by mikka) Optware friendly r.4824 rev.4 - 01.02.2011
Modfirm PlayOn!X - Optware friendly r.4824 rev.5.1 - 03.09.2011
Modfirm Mede8er - Full v.4.0.5 - 30.11.2011
Modfirm MedeOn - Full v.1 Shizzl Mod V3.2 (HD Audio) - 07.07.2011
Modfirm PlayOn!HD r.4824 - 09.01.2011
Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.x r.5440 - 16.08.2011
Друг базиран на PlayOn!HD
Друг базиран на Diva
Друг базиран на E-Boda
Друг базиран на MedeOn
Друг базиран на Iconbit
Друг базиран на Asus
Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.4.r7317 - 31.01.2012
Flashstrong IPTV MOD 5405 (SDK3)
Litoff modfirm PlayOn!HD (SDK4)
Моя е форматиран точно с r7317 Нямам никакъв проблем с плеъра
Хубаво е да форматирате харда с някоя програма, която ще разпознае и скритите партишъни, за да е сигурно, че няма да има остатъци от стари фирмове
То при формат нищо не остава скрито покрито.Ето моя случай: по търговски описания диска е 1ТВ реално не е точно толкова.След форматирането имам следното:999.7GB свободно място. Предварително от менюто изключих Prompt HDD. Според мен е редно устройството което ще ползва диска то да си го форматира стига да има необходимия софтуер.
Нормално е да има липсващи GB, а да не са точно 1000 при мен от HDD 750GB имам за използвяне 697,5GB, защото хара си заделя 50GB за неговите си нужди...Първоначално публикувано от frizera
При формат от уиндоуса ти форматираш само единия партишън (Ако преди си форматирал харда с дивата тя е създала общо 3 партишъна от които само 1 на който качваш филми и т.н. е видим за теб) Останалите 2 и те трябва да се форматират Аз за най-удобно закачвам хард-а към компа с SATA и през инсталацита на XP изтривам всички партишъни от този хард Просто на мен не ми се занимава със друг софтуер и с инсталацията на XP става най-удобно за мен
Производителите на хард дискове смятат хардуерните 1Kbyte=1000byte, а софтуерът го дели на 1024 и оттам разликата. Сиреч 1Kbyte=979,43byte и вече кратните на тях, а използваемите са по малко заради мястото, което заема служебната информация на диска.
http://narod.ru/disk/43252516001.806...%20V4.rar.html коригирани грешки
МОД: Спасибо ;-) А какой буутлоудър (Iconbit) надo поставить на нашем плеаре или прошивка универсалная ? Ако някой се престраши да пробва този фърм да каже резултата.
Това на Iconbit фирм ли е ?
универсальнаПървоначално публикувано от flashstrong
МОД: ОК
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1331539080[/time]_________________________________________________
http://narod.ru/disk/43252516001.806...%20V4.rar.html SDK3!!!! след мига, за да създадете папка на вашия твърд диск playlist, и го сложи в файл m3u (http://narod.ru/disk/43444177001.c1e...vcast2.7z.html)
открих още един бъг - когато гледаш през мрежата филм и поради някаква причина устройството къде се намира филма спре, то DIVA-та забива и не може да се оправи без да и спреш тока.
МОД: С кой фърм си в момента - 5992 или 7082 ?
5992 и да допълня когато пуснеш мрежовото у-во, DIVA-та работиПървоначално публикувано от maddog9
МОД: За какво мрежово у-во става въпрос - комп, NAS или рутер ? По принцип няма значение, но мисля че е нормално да забие плеъра след като изчезне източника. Това става не само при Дива, а и при WD Live Hub плеърите - това е проблем на фърма.
Пробвах този фирм. Резултата е : Добавените IPTV работят добре - 69 на брой (пробвах почти всичките), а торента е направо уникален!!! Сваля без да се налага каквото и да е ограничение,не забива и прекъсва.За тези които държат на това могат да го инсталират. Интерфейса е много стар (няма никакви анимирани подменюта освен основното). Като цяло плеъра се държа много стабилно без тотални забивки и др. подобни. Който желае да го ползва. Вече е тестванПървоначално публикувано от flashstrong
Спосибо и от меня колега flashstrong
Бърз, стабилен и качествен. Отдавна не съм бил толкова доволен от фърмуер. Въпрос: ако нямам харддиск в плеъра мога ли да добавя някак IPTV пейлиста?Първоначално публикувано от frizera
ако няма твърд диск, който е USB флаш устройствоПървоначално публикувано от kamelot
Някой пробва ли последния amp_r8_pohd модфърм ?
Чие дело е този фирм? Бих пробвал ако знам поне малко за източникаПървоначално публикувано от Hell
МОД: Делото е на братята руснаци, правещи модфърмове за Realtek базирани плеъри. И преди сме анонсирали Amp rX фърмове и имаше доволни.
Здравейте.Първо да се извиня за въпроса ми,може би е разискван но търсих и не намерих никъде отговора ми.Искам да си купя такъв плеър, но искам да знам субтитрите дали могат да се направят да се виждат със черна лента зад тях,ето така:
http://prikachi.com/images/89/4532089U.png
А и още нещо.На снимките не виждам USB портовете.Къде по точно се намират на устройството?
Благодаря ви.