Вижте резултатите от анкетата: Кой фърмуер използвате на Diva FullHD

Гласували
198. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Оригинален фърм Diva FullHD - v.2280 - 24.09.2009

2 1.01%
  • Оригинален фърм Diva FullHD - v.4821 - 03.12.2010

6 3.03%
  • Оригинален фърм Diva FullHD - v.7.3.14 r.5283 - 17.02.2011

11 5.56%
  • Оригинален фърм Diva FullHD (SDK4) - v.7.5.0 r.2285 - 04.03.2011

9 4.55%
  • Modfirm PlayOn!X - (by mikka) Optware friendly r.4824 rev.4 - 01.02.2011

5 2.53%
  • Modfirm PlayOn!X - Optware friendly r.4824 rev.5.1 - 03.09.2011

6 3.03%
  • Modfirm Mede8er - Full v.4.0.5 - 30.11.2011

8 4.04%
  • Modfirm MedeOn - Full v.1 Shizzl Mod V3.2 (HD Audio) - 07.07.2011

1 0.51%
  • Modfirm PlayOn!HD r.4824 - 09.01.2011

1 0.51%
  • Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.x r.5440 - 16.08.2011

7 3.54%
  • Друг базиран на PlayOn!HD

4 2.02%
  • Друг базиран на Diva

5 2.53%
  • Друг базиран на E-Boda

2 1.01%
  • Друг базиран на MedeOn

2 1.01%
  • Друг базиран на Iconbit

4 2.02%
  • Друг базиран на Asus

1 0.51%
  • Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.4.r7317 - 31.01.2012

12 6.06%
  • Flashstrong IPTV MOD 5405 (SDK3)

5 2.53%
  • Litoff modfirm PlayOn!HD (SDK4)

107 54.04%
Страница 87 от 188 ПърваПърва ... 3777858687888997137 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,291 до 1,305 от общо 2807
Like Tree45Одобрявам

Media Player - DIVA (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2011

Re:Media Player DIVA Full HD Explorer (RTD1185DD)/ FAQ в 1-ви пост

Някой може ли да каже има ли опция с която се изключва дивата след като свърши филма , пробвах сHDD spin down но не се получава. И още един въпрос - пускам филма , звука тръгва тихо и после се усилва сам , някой да знае защо е така ?

МОД: А няма ли да кажеш с кой фърм си ? Според мен отговорите са:

1. Не съм виждал засега фърм с такава опция. В последните фърмове (след 7ХХХ) в сетъпа (меню Система) има настройка (Auto standby) за изключване след определено време (30 min - 4 h). HDD spindown е времето за изключване на харда след като не се извършва достъп до него (ако имаш пуснати торенти това няма да се случи никога).
    2. В сетъпа, в меню "Аудио" си настрой "Нощен режим" - Изключен

А иначе как са ти аудио настройките и през какво слушаш звука ?

_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1332071760[/time]_________________________________________________

С v9.5.00 r5992 съм , Относно аудиото не съм включвал никога нощен режим , нямам идея защо така се получава.

2.  

3. Тук е от
    Jun 2011

Re:Media Player DIVA Full HD (RTD1073DD/DD+)/ FAQ в 1-ви пост - част 2

Цитат Първоначално публикувано от krasimladeja
    Здравейте.Първо да се извиня за въпроса ми,може би е разискван но търсих и не намерих никъде отговора ми.Искам да си купя такъв плеър, но искам да знам субтитрите дали могат да се направят да се виждат със черна лента зад тях,ето така:
    http://prikachi.com/images/89/4532089U.png

А и още нещо.На снимките не виждам USB портовете.Къде по точно се намират на устройството?

Благодаря ви.
    УСБ портовете са отстрани (дясно ако гледаш предната част на плеъра) За субтитрите в оригиналните фърмове май нямаше, но на някой custom firmware може и да има такава опция. Някой от колегите да сподели за това

4. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Hell, ще пробвам тези дни, но не обещавам да е скоро. Просто ми се налга доста да пътувам напоследък...

5. Тук е от
    Mar 2012

Цитат Първоначално публикувано от frizera
    Пробвах този фирм. Резултата е : Добавените IPTV работят добре - 69 на брой (пробвах почти всичките), а торента е направо уникален!!! Сваля без да се налага каквото и да е ограничение,не забива и прекъсва.За тези които държат на това могат да го инсталират. Интерфейса е много стар (няма никакви анимирани подменюта освен основното). Като цяло плеъра се държа много стабилно без тотални забивки и др. подобни. Който желае да го ползва. Вече е тестван
    Спосибо и от меня колега flashstrong
    Качих същият фирм-но не може да отвори youtube и iptv-някакви идеи.

6. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Качих същият фирм-но не може да отвори youtube и iptv-някакви идеи.
    Свали това http://narod.ru/disk/43444177001.c1e...vcast2.7z.html . Разархивирай на харда на плеъра и ще ти се създаде папка плейлист в която ще имаш файл m3u. Разархивирай в основната директория на харда не го тикай из папки. Това е. Успех

7. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2005

Цитат Първоначално публикувано от krasimladeja
    Здравейте.Първо да се извиня за въпроса ми,може би е разискван но търсих и не намерих никъде отговора ми.Искам да си купя такъв плеър, но искам да знам субтитрите дали могат да се направят да се виждат със черна лента зад тях,ето така:
    http://prikachi.com/images/89/4532089U.png

А и още нещо.На снимките не виждам USB портовете.Къде по точно се намират на устройството?

Благодаря ви.
    Flashtrong 5405 има черна сянка зад белите субтитри. Не е лента, но според мен е по-добрия вариант. Вижда се на бяла картина отлично.

8.  

9. Тук е от
    Dec 2011

HDMI режим - LPCM
    SPDIF изход - LPCM
    Surround Sound - без значение

Звукът ми отива направо към телевизора , но няма как да е от настройките на тв-то защото на кабеларката не го прави това. Не е болка за умиране така или иначе

МОД: Я пробвай HDMI - Passthru
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1332181140[/time]_________________________________________________

Сега пробвах , звука тръгва равномерно , но на някои филми прави проблем. Без значение дали увеличавам или намалям звука от дистанционното , промяна няма , Звука е един и същ . Като го дам на 0 си спира. Това го прави на едни руски филми с еднакъв тип аудио - Долби дигитал 48кхз

МОД: Ако това се получава само при няколко филма, проблема може би е в тяхното кодиране и това не се случва за първи път.

10. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

По въпроса за МЕГАЛАН IPTV разговарях с хелпдеска на Виваком (те са ми доставчик) и от там ме увериха че не са необходими никакви допълнителни настройки за да работят каналите (а те не ми работят). Обещаха че ако им предоставя повече информация ще проучат въпроса и ще реагират "адекватно". Някъде по-назад беше дискутиран въпроса и помня че имаше мнение че тази "услуга" зависи от доставчика. За това питам че да мога да пре-предам та да се реши този проблем и да може абонатите на Виваком да ползват приложението в r7317. Благодаря на отзовалите се !!!!!!

11. Member
    Тук е от
    Oct 2010

iptv.megalan.bg e услуга само за клиенти на Мегалан нетуърк. Те нямат права за официално излъчване в други мрежи от самите телевизии, за което може да се сърдиме на телевизиите. Предполагам, че може да се гледат и от Спектрумнет. Мегалан си имат форум в които описват коректно услугите си. Ти като си на Виваком, те на ли се хвалеха, че ще имат IPTV? Да ли тяхното излъчване ще е достъпно за други ИСП? Знам за още неколко мрежи които имат подобни затворени излъчвания. Ако Ви дразни Мегалан ИПТВ ще го махна.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1332277020[/time]_________________________________________________

И ако може да попиташ Виваком защо сайта http://www.4fun.bg/ е само за клиенти на Виваком и не е достъпен за други мрежи.
    Всеки труд струва нещо и може би е хубаво да се цени труда на хората

12. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от litoff
    iptv.megalan.bg e услуга само за клиенти на Мегалан нетуърк. Те нямат права за официално излъчване в други мрежи от самите телевизии, за което може да се сърдиме на телевизиите. Предполагам, че може да се гледат и от Спектрумнет. Мегалан си имат форум в които описват коректно услугите си. Ти като си на Виваком, те на ли се хвалеха, че ще имат IPTV? Да ли тяхното излъчване ще е достъпно за други ИСП? Знам за още неколко мрежи които имат подобни затворени излъчвания. Ако Ви дразни Мегалан ИПТВ ще го махна.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1332277020[/time]_________________________________________________

И ако може да попиташ Виваком защо сайта http://www.4fun.bg/ е само за клиенти на Виваком и не е достъпен за други мрежи.
    Изобщо и дума не обелиха по въпроса за някаква телевизия. Моето запитване било първото подобно и за това искат да изложа нещата в писмена форма пък те щели да направят проучване и да разрешат проблема. Може би по същата причина не е достъпен и 4fun.bg за други мрежи, но за 10 годишен абонат нито веднъж не съм влизал там. Между другото съм решил да се разделям с Виваком. Що се отнася до МЕГАЛАН мен лично не ме дразни изобщо че е наличен - дразни ме факта че не е споделен с Виваком и не мога (поне аз) да ползвам приложението. Ще изчакам да се посъберат още мнения и ще им драсна едно писъмце пък те да решават дали искат да си разширят услугите или ще губят абонати. Не може при договор за 10MB неограничен достъп да получаваш 700-850KB, да прекъсва постоянно и те твърдят че всичко е о.к.
    Хубав ден на всички

13. Member
    Тук е от
    Dec 2009

iptv.megalan.bg e услуга само за клиенти на Мегалан нетуърк. Ако Ви дразни Мегалан ИПТВ ще го махна.

Няма нужда да махаш линка към Мегалан ИПТВ. Който е в тази мрежа нека си го ползва. Модификацията която правиш си е супер за което говори и анкетата отгоре (ако има избори за фирмуер ти заедно с твоята модификация ги печелите
    А относно Виваком всички вече знаят техния лаф " Вашето обаждане е много важно за нас......" учтиво ти обещават всичко и после нищо не се случва. Познавам и работя активно с много колеги от Vivacom (БТК) и когато започнах да имам многократни проблеми с тях (и аз им бях домашен клиент), след като ги попитах какво да правя те приятелски (но тихичко все пак лоялност и работа) ми подсказаха - сменяй доставчика - и ги послушах от тогава видях какво е да имаш истински интернет услуги

14.  

15. Member
    Тук е от
    Oct 2010

Нещо не разбирам тази анкета. Според нея 13 човека ползват 7317 в който единствената разлика от оригинала са двата бутона с линковете към тях. В сайта ми са регистрирани над 160 човека, които са изтеглили фирмуера. Колко реално ползват PlayRSS не знам, но предполагам, че са повече от 13

МОД: Май повечето собственици на плеъра не са забелязали че съм нулирал анкетата и че е хубаво да гласуват отново. Също всеки може да си променя гласа след като премине на друг фърм - така резултатите ще са най-актуални. Не забравяй, че има и чуждоземни дънлоудъри

16. Тук е от
    Mar 2012

Нещо не разбирам тази анкета. Според нея 13 човека ползват 7317 в който единствената разлика от оригинала са двата бутона с линковете към тях. В сайта ми са регистрирани над 160 човека, които са изтеглили фирмуера. Колко реално ползват PlayRSS не знам, но предполагам, че са повече от 13

Повече от 13 са-бъди сигурен.Може да се ъпнал два бутона-не всеки го може.Добре,че има ентусиасти като теб!

17. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2005

МОД: Май повечето собственици на плеъра не са забелязали че съм нулирал анкетата и че е хубаво да гласуват отново. Също всеки може да си променя гласа след като премине на друг фърм - така резултатите ще са най-актуални. Не забравяй, че има и чуждоземни дънлоудъри
    Аз бих се радвал, ако можеш да модифицираш този фърм Flashstrong IPTV MOD 5405, че е много стабилен и несравнимо бърз, в сравнение с последния. Няма Youtube, но пък на мен не ми пука много за това. Всичко друго работи отлично и мнооооого бързо.

18. Тук е от
    Dec 2011

Със звука съм се заблудил , явно само на този филм за пробата е тръгнал равномерно. А не е от телевизора , защото на кабеларката нямам проблеми с звука

МОД: А от кабеларката как влиза сигнала в ТВ-то, по HDMI ли ? Най-вероятно не и си виж настройките на телвизора или смени на друг HDMI вход и ако не е от това, смени фърма с 7082 (сейф метода с бутона отзад). Има още една особеност - пробвай с изваден кабел на кабелната. След като видиш резултата сподели какво е станало.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1332611340[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от galin79
    Със звука съм се заблудил , явно само на този филм за пробата е тръгнал равномерно. А не е от телевизора , защото на кабеларката нямам проблеми с звука

МОД: А от кабеларката как влиза сигнала в ТВ-то, по HDMI ли ? Най-вероятно не и си виж настройките на телвизора или смени на друг HDMI вход и ако не е от това, смени фърма с 7082 (сейф метода с бутона отзад). Има още една особеност - пробвай с изваден кабел на кабелната. След като видиш резултата сподели какво е станало.
    Кабелната е по HDMI. Смених входовете , извадих кабела на булстата , но нямаше ефект. Този фърм 7082 не беше ли бъгав ?

МОД: Абе не става, но го сложи за да видиш дали няма да се оправи проблема и после си върни 5992. Всички ъпдейти ги направи със сейф метода.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - Apacer (всички модели)
    От RoliS във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 199
    Последно: 08-05-18, 18:50
  4. Media Player - HiMedia (всички модели)
    От orlie във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 99
    Последно: 17-12-17, 14:04
  5. Media Player - Zinwell (всички модели)
    От elcos във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 907
    Последно: 28-03-14, 14:49

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе