Страница 10 от 16 ПърваПърва ... 89101112 ... ПоследноПоследно
Резултати от 136 до 150 от общо 237

Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Re:Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2

Може ли да видим информация за поне два от проблемните файлове (примерно от media info)? Освен това няма да е лошо да упоменеш и версията на фирмуеъра, който ползваш понастоящем.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2008

Последният фирм е,но филмите ги изтрих,снощи имах проблем с 'Карибски пирати" последната част 720p релийза.Просто започна и спря още на първият кадър,като тук таме имаше звук и субтитрите си вървяха горе долу.

4. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Става въпрос за четене от вътрешен диск, нали? Бих посъветвал преди да се вземат крути мерки (префлашване, преформатиране) да опиташ две относително прости неща - същия проблемен филм по възможност да опиташ да го пуснеш от външен диск през някое от двете USB, и от менюто на плейъра да направиш един ресет на същия към фабричните му настройки.

5. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от kirretto
    Става въпрос за четене от вътрешен диск, нали? Бих посъветвал преди да се вземат крути мерки (префлашване, преформатиране) да опиташ две относително прости неща - същия проблемен филм по възможност да опиташ да го пуснеш от външен диск през някое от двете USB, и от менюто на плейъра да направиш един ресет на същия към фабричните му настройки.
    Искаш да кажеш да ресетна плеъра с друг външен хард(защото моят е вътрешен) и пак всичко на ново,защото ако ресетна настройките на плеъра дали ще ми се загубят всички данни от вътрешният хард?

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Тия дни беше жега голяма. Да не би да е прегрял нещо?

7. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Не, искам да кажа да опиташ да пуснеш същия проблемен филм от външен хард диск, и отделно от това да направиш ресет на плейъра, но от менюто му, не от малкото скрито бутонче на лицевия му панел. Няма да загубиш никакви данни при това ,само ще трябва наново да си настроиш някои неща в менютата. Разбираш ли, опитвам се да изолирам проблема. Ако филма тръгне от външен диск, значи вградения вече нещо не му харесва и тогава насочваш вниманието си към него - формат ли ще бъде, друго ли. Ако пък не тръгне отново филма и от този външен диск (който ако го имаш въобще, предполагаме, че е читав), тогава правиш ресет на плейъра, може да се е поомотал, случва се.

8.  

9. Тук е от
    Dec 2008

Привет, от известно време изчезна FTP протокола, рисетвах, рестартирах.... нищо не помага. Всички други настройки работят, само тази е неактивна и това си е..... От няколко дни имам пломблем с възпоизвеждането на музика!?!? Всички файлове от вътрешния и външен диск направо ДРЪНЧАТ.!!?!? направо ужас.... на филм звука е супер, но на музика е трагедия... Не е от ресивъра, защото и ТВто и ДВДто минават през него и са безупречни като звук. Моля за помощ.....

10. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Не знам дали си опитвал следното: от менюто на плейъра - setup - maintenance - reset to factory settings - ok. Поне за изгубени протоколи върши работа.

11. Тук е от
    Mar 2011

Някой би ли бил така добър да ми припомни къде в темата да прочета как да си шерна диска на PC-то при Win 7 дал съм им "share" но пуканката не ги вижда

Благодаря ви!

12. Тук е от
    Feb 2010

Инсталирай myiHome на компа и от там си избери какво искаш да шернеш.
    http://www.popcornhour.com/download/...e/myihome.html

13. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

@kalcho.k - Пробвай това упътване или този готов регфайл, трябва да стане, нищо че е от темата за Дива ;-)

14.  

15. Тук е от
    Mar 2011

Благодаря ви!
    За Myihome знам че става ,но искам без него нещо излишна програма ми се струва.
    WMP върши горе долу същата работа ,но и там нещо не се справих с шерването, пуканката ми вижда WMP , но директориите са празни

16. Тук е от
    May 2003

Колеги,

Моля Ви да ми дадете няколко варианта за BackUp на харда който е в пуканката, че май ще се налага да инсталирам наново начисто пуканката, че ми прави проблеми. Просто не мога да намеря къде е писано за това в темата и затова ви моля за варианти !

Поздрави !

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Закачаш към компютъра, копираш си файловете, после форматираш на чисто диска от плеъра и връщаш файловете обратно.
    Какви проблеми ти прави?

18. Тук е от
    May 2003

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Закачаш към компютъра, копираш си файловете, после форматираш на чисто диска от плеъра и връщаш файловете обратно.
    Какви проблеми ти прави?
    Изгрява само ако е на Ауто сложена резолюцията при първоначално включване. Докато работи гасне понякога и пак изгрява. НЕ знам защо се появи този проблем с резолюцията след един ъпдейт на фърмуера. Когато изгасне и само с TVMode+ 0 изгрява пак....

До сега не съм направил бекъп, защото си мислих, че няма да мога да прочета съдържанието на диска от уиндоус машината ми - тъй като харда на пуканката е на друга файлова система?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 10 от 16 ПърваПърва ... 89101112 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 18:33
  3. Popcorn Hour A400 Media Player мултимедиен плеър
    От asiurib във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-14, 17:19
  4. Media Player Popcorn Hour A-200
    От popcornhour във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 777
    Последно: 15-07-13, 21:26
  5. Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От soon във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 2217
    Последно: 07-01-11, 11:16

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе