Ето какво измислиха Intel и AMD заедно
.AMD Delivers Semi-Custom Graphics Chip For New Intel Processor
Здравейте!
Синът ми си е харесал следната конфигурация:Струва ли си цената от 1600лв.?
Процесор: Шестядрен AMD Ryzen 5 1600 (3.2 GHz, 16MB Cache) Видео карта: Nvidia GeForce GTX 1060 6GB Чипсет: AMD A320 Дънна платка: A320M-DGS Памет: 8 GB DDR4 2400 MHz Твърд диск: 1 TB 7200 rpm Кутия: Cooler Master MasterBox Lite 3.1 Мрежа: 10/100/1000 Mbps Звукова карта: Вградена в дънната платка (7.1 канален висококачествен звук)
Захранване и SSD няма ли ? Какъв е модела на паметта и твърдия диск, за да се прецени по-добре стойноста на конфигурацията?
Това да не е готова конфигурация от някоя фирма? Ако е някое евтино китайско захранване всичко може да отиде по дяволите. По-добре е сам да си избере компонентите и да му ги сглобят.
призрак, кажи от кой град си и все ще се намерят съфорумци да ти съдействат за сглобяването на свястна машина, а не някаква конфекция...
1.6К не са жълти стотинки, за да ги метнеш през балкона на първия телефонаджия
Според мен няма смисъл да се скача на Ryzen 1600 при положение, че ще се ползва видеокарта GTX 1060, и с Ryzen 1500x това видео ще си стигне максимума и процесора няма да е ограничаващ фактор.
Системата ще е на Win 10, силно препоръчително да е на SSD диск.
Някакво захранване 400 вата е смешно, то вярно видеото иска минимум толкова, но истинско.
Та сглобих една примерна конфигурация без много да съм избирал компонентите и да чета подробни ревюта, нарочно не съм сложил от коя фирма е, но има офис във Враца.
DVD-та използват ли се още?
Надали 20лв. ще го съборят, по-добре да има.
И паметта да е 8 GB, различна от A-Data.