значи 3 пъти ми връщата същия диск ,дето е гаранционен и се получават лоши сектори на първата седмица.Още от втория път настоявам за смяна но те се обясняват кат п... ,сега 4-и път казаха че ще го носят в СФ от фирмата си доставчик.(от провинцията съм) ,То ест ще ги чакам 2-3 седмици .И междувременно се обясняват че и в СФ щели да направят същотото (то ест формат на ниско ниво с Партишън Меджик или други там бози) ,дето до сега те го правеха.Но явно диска си е скапан,щом до седмица след това се прецаква пак. И накрая излиза че трябва сам да си търся нов диск с мои пари-наглост безподобна.Та как се процедира с такива олигофрени,някой може ли да подскаже. Това за тухла в джамовете го знамНо има ли някъв друг начин да искам смяна на диска и толкоз,имам гаранционна карта ,как да ги принудя? между впрочем диска е 40/MAXTOR/7200/ATA133
а да че и 15 лв ми бяха взели за "форматирането на ниско ниво" ,че и се сърдеха дето после си ги поисках обратно,но тях поне ги върнаха де . Казах им че ще им пратя данъчни,ако трябва и в СФ централата,но да видим дали са се уплашили.Сега ако ми върнат пак същия диск-направо с него по кратуните-друг начин не виждам.