Към всички, на които им пречи заскреженото вътрешно тяло, при дефрост. Ами намерете начин , да стартирате вътрешните вентилатори и скреж няма да има! Нещо като рационализация, през социализма. [emoji1]
Изпратено от моят MI 4LTE с помощта на Tapatalk
Към всички, на които им пречи заскреженото вътрешно тяло, при дефрост. Ами намерете начин , да стартирате вътрешните вентилатори и скреж няма да има! Нещо като рационализация, през социализма. [emoji1]
Изпратено от моят MI 4LTE с помощта на Tapatalk

Защо реши, че на някой трябва да му пречи нещо за да го сподели и попита за него по-знаещите?
Има ли тук някой, който още да не знае, че топлината при разскрежаването се взима от вътрешния топлообменник или от специален за целта акумулатор?
"Ами намерете начин , да стартирате вътрешните вентилатори и скреж няма да има!"
Тогава пък ще им духа студено и отиде още няколко страници дрън дрън...
Sent from my LG-H960 using SetCombG Forums mobile app
Този пост е редактиран от chany; 24-01-17 в 02:50.

На този Excel не му е много добре, въпреки, че работи постоянно.

Понеже всеки ден изразходваме по една - две кофи вряла вода за да поливаме един Финлукс,и не е приятно за хората от долу,дали ще стане номера,да купим един пистолет с горещ въздух и с него да действаме ? Със сушоар не става.
И с пистолет за горещ въздух е същото. Пак не става, но по-бързо не става.
Този пост е редактиран от Mega; 25-01-17 в 23:34.

Ми ние дадохме за него преди 4 години близо 1800 лева мисля за тая 18-ка.Тя вършеше работа през топлите предходни зими,но сега вече се предаде.Много пък е тежка текущата.
Да попитам, външните тела са ми в терасите и тези, които са на западната ( даже и слънцето не им свети ) тавите от вътре са в лед. Климите си работят, но леда вътре най- вероятно е запушел и тръбите за изтичащия конденз. Това проблем ли е ? Говорим за Митсубиши Електрик SF. Четох в темата, че същите имат нагревател, но явно несмогва.
Sent from my LG-H960 using SetCombG Forums mobile app

SF имат нагревател ... само ако си сложил.