Мислиш ли че ще се изложи,и то във форума. Трябва повече да подкрепяме съвестните хора тук,защото и без това са малко.Всички профита са тук не само за реклама а най вече от любов към професията. Как мислиш цял ден работят и след това до кое време са тук във форума. За мен това не е за печелбарство. Да са живи и здрави,и ние с тях.
Дефроста на Велев трябва да е започнал!
Верно! Велев да не ми се мотае под балкона, ми да ходи да снима дефроста!
Няма го още явно в дефросопауза е не му идва. Касапа фърляй кинтите на улицата.
Велев, вися ти 2 лева. Кажи като идваш до София
Какви ветрове, бре.Моя III е на северозапад между две къщи, там е като в аеродинамичен тунел.Като задуха и ламелите свирят ледена песен.Ама хич не му дреме.И Хитачи-то е в такъв тунел, ма от другата страна на къщата.В сняг и вятър и то се бори геройски, ама не я кара като на Баби машината.Дори Мидейката на вилата не се излага така.Май на Баби машината нещо се е сдухала, и аз не виждам друго обяснение на ситуацията.
Еди, твоята тройка и на баба таралясниците са със 700м денивелация. Освен това той живее в горите тилилейски /при ламята Спаска/ - северен склон със всички екстри. Та като цяло, не намирам поведението на машината му за нелогично.
Дам. И аз затова се учудих, че Велевият не прави контролен на 4-тия час (18:30 - 22:30). Той Велев го е намалил на 18 градуса, че да ми вземе парите :P
Денивелацията на моята ЛУКА е 7 етажа нагоре. Не съм по горите, нито в полите на Витоша. В квартала на изгряващото слънце съм.
Купувайте си Hitachi - по един дефрост на месец правят!