Не съм го намалявал утре на излизане ще го сваля на 20 сега само му погледнах консумацията 289вата.
Не съм го намалявал утре на излизане ще го сваля на 20 сега само му погледнах консумацията 289вата.
Касапе, ти си ясен, на горната земя си.Баби е на средната, ама пак не ми се вижда нормална работата на машината му.Хитачи си е дзвер, в мъгла и студ си дефроства и пишка доволно, ма топли повече от колкото може да се очаква.Моя не мре, вече 3 поколения машини се изредиха и все не му иде ред за смяна.
Този пост е редактиран от Viking72; 23-01-18 в 00:25.
Не замръзват. Голяма сила са. Продавам ги, защото вече не ми трябват. В помещения са, които вече не се ползват.
Пиши на лични за 50 GV.
Баба ми,изтриха мненито ми за ЛГ-то ноу фрост хладилник,то също работи по часовник,сигурно има защо?
Понеже съм на друго мнение за дефрости-ЗНачи мнението ми е грешно?!
Няма перфектно нещо/техника/!
Ако сме коректни,трябва да показваме преимущество и недостатъци на дадена техника.
Но дали е така?
Има инженери за тази работа!
Дали ВИЕ господа сте съгласни с тях е друга работа.
Ами щом има някой по-добър нека направи перфектен софтуер за управление и дефрости.
Ама няма!
Вижте основно вече пиша за ремонт на перални.Дали правя евала на мерцедесите Миле?Едва ли щом се о..не пропускам, слабите места съм ги изкарал!Независимо,че ползвам такава пералня.
И как на някой от Вас да препоръчам тази машина,която е над два бона?!И между шестата и десета година го очаква ремонт над хиляда лева,това ако си сръчко.
Този пост е редактиран от Viking72; 23-01-18 в 01:22.
Няма грешно мнение. Всеки си има неговата истина.
Моето виждане е, че аз не съм асперж, нито кашкавал. Аз съм човек и имам предпочитания. За зеленчуците в хладилника е без значение операцията по разскрежаване.
При климатичната техника обаче си има висш пилотаж в тази сфера и така трябва да бъде, защото машината обслужва шиви същества, а не хранителни продукти.
Виж една документация на ДайСейКай или на Мицубиши Хеви и прочети колко сложно написани са алгоритмите за дефрост. Направо ще ти се замае главата от параметри и условия. И точно поради тази причина машините работят добре.
Баба ми съгласен.
Повечето клими,които се ползват са разработени от японски инженери.
Няма значение къде са произведени,щом заводите са тяхни.Софтуери,алгоритми и т.н
Всичко това не е случайно.
Пак казвам,щом има рАзбирач да пише софтуер така,че машината да е перфектна.
Ние хората не сме перфектни,а искаме вещите да ни са идеални.
Много неща трябва да се променят в климатичният раздел.
Не само купи ,примерно 18lfca,Защото отвява всички други клими.
Ама да се изкара всичко за него.
Щото така и аз мога да давам мнение,ама смятам и топлозагуби.
Коректно е когато има проблеми с даден модел,да не се крие.
Примерно,аз съм монтирал 30бр.18 lfca.
Два са дали дефект в гаранция,пет клиента се оплакват от скърцане на пластмаси...
Говорим за модели,които са години на пазара,за нови е ясно.
Този пост е редактиран от Viking72; 23-01-18 в 02:01.
Имам един въпрос за двете Хевита 20ZS-S от подписа ми.. Монтирани са в две стаи, които са една над друга. Първия е в офиса ми, който е 14м2 в приземен етаж на който се отоплява само тавана отгоре от детската стая 12м2, където е монтирано второто MHI.. Външните тела и на двата са монтирани с около 6м.тръбен път един до друг на паразитна стена с южно изложение. И двата работят настроени на 23гр.с вентилатор на минимум. Този в офиса харчи около 9kW/h дневно и натрупва малко лед по долната част на външното тяло, а другия дърпа около 6 kW/h дневно и външното тяло му е абсолютно чисто. Въпроса е има ли нещо нередно в това обледеняване на единия, защото са монтирани наскоро и този който трупа лед е с удължавани тръби..
Този в офиса ти определено е по-натоварен и е нормално да трупа повече лед. Успява ли да затопли при вентилатор на минимум?
Вчера се прибрах към 18 часа, 50ZSX-S в хола беше оставен на 20 градуса, вдигнах го на 22 и така кара до 0.30 без един дефрост. Питата на външното тяло беше съвсем леко заскрежена, температура към -2.
Предишните дни, когато валеше сняг и беше към 0 градуса, заради по-високата влажност трупаше много лед, съответно си размразяваше. Интересно ми е какъв алгоритъм има за дефростите и от какви датчици взема инфо за това, та да ги прави когато е необходимо само?