Я прозвъни вносителите на каква цена ще се окаже платката. Навремето много бързо свърших работата с дайсейкай-6.
Я прозвъни вносителите на каква цена ще се окаже платката. Навремето много бързо свърших работата с дайсейкай-6.
Е така е, но явно на ..... им се занимава. Аз лично не бих се занимавал, директно го продавам. Засега при мен най-застрашени са панасониците, ма им се размина, заради липсата на зима. Но тия дефрости ме побъркват, при мен на 40 мин.
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
Моят МЕ SF50 не издържа и 10 месеца от закупуването си, именно заради дефростите. При това, тогава изобщо не обръщах внимание на климите, както сега и не знаех какво точно се случва. Въпреки това, тия дефрости ни вкараха в приключения. От негово чудо почнах да чета и пиша тук. [emoji16]
Sent from my iPhone using Tapatalk
4 часа дефрост е ок. Дали е заскрежен или не също не ме интересува. Искам само да не чакам 17 минути преди да почне пак да духа топло. И то при 0 градуса...
Ето, при Велев например работи като хората и то в по-голямо помещение. Това ме кара да се позанимавам.
Но в краен случай ще го махна, де.
Да се занимаваш ако има смисъл... В случая, БабаМи колкото и платки да смени, от лука - дайсекай няма как да произведе.
Според мен тук някъде се крие разковничето. Впрочем, надявам се, следващата ти стъпка да не е разширяване на помещението...
Може и да сте прави. Значи като оправим припукването на капака при отваряне/затваряне (тоест включване/изключване) направо го засилвам в OLX. Тука през форума явно няма как да стане, защото аз вече много го "рекламирах" :D
Контролен дефрост на Фуджиуцу е точно 5 мин ( от тия на 4 часа ),ако е повече се търси причината ( вятър ,датчик с грешна стойност ).
Този пост е редактиран от avenger; 26-01-18 в 19:30.
[QUOTE=Kasap;858450]Да се занимаваш ако има смисъл... В случая, БабаМи колкото и платки да смени, от лука - дайсекай няма как да произведе.
Е ,то не че на Дайсейкая е по-къс дефроста но както и да е (15 мин.).
babati, що не викнеш да го видят от сервиза. Все пак нали знаеш в колко часа ще е дефроста.
Аз бих закачил един термистор до дефрост термистора и бих направил клипче по време на дефроста. Ако има контактен термометър пък с него. Да се видят какви са температурите за начало и край на дефроста.
Първо трябва да се измери нещо, да се помисли пък тогава решенията.
Сподели сега, има ли силен вятър при дългите дефрости - отбягваш отговора нещо.
Аз мисля че има още условия за влизане в дефрост, защото ако са само тези щях да видя много празни дефрости при LGC.
Условията всеки път са различни. Сервиз ще идва скоро
Не отбягвам. Просто не искам да спамя темата повече, че да не досадя на хората Писал съм много в тази тема:
https://forum.setcombg.com/%D0%BA%D0...shg12luca.html
Сега е по-студено навън до 23.00 ще видим дали ще има дефрост. Баба, що се нервиш на 4 часа дефрост е добре 15 минути и моя дефроства когато валя снега. На 12LKC в старото жилище дефростваха доста по- кратко като време,въпреки че също бяха много редки. Пробвай на 22 градуса и на втора степен фан като на моя и виж как ще е.
Този пост е редактиран от avenger; 26-01-18 в 19:32.
Верно, Баба... дай подробности за режима на работа. И опитай в режима, който препоръчва Велев - да видим как ще се държи хайванина.