Намерих и цаката да размразява безпроблемно до суха пита,климата е Midea-CSU09HHAA,вентилатора оставих на макс и започна да размразява по начесто и не образува лед.Проблема ми е че стана нетърпимо шумна,направо стърже,възможно ли е да е натрупала лед под компресора и от това да е толкова шумна.климата е под прозореца и не мога да погледна отпред.До преди няколко дни я поливах по 2 пъти на ден с вода,защото не размразяваше,може ли от поливането да съм вкарал вода под компресора.Благодаря на всички от форума,научих много полезни неща от тях за климите.
Забравих да спомена че първата ми клима е Mitsubishi - SRK 25 ZD-S1 ,на две години,нито се чува външното нито вътрешното тяло,лед по него не съм виждал,само лек скреж,абе направо съм го забравил,тая мидеа ми разказа играта.тази година съседите монтираха на съседната тераса до мен Самсунг смарт инвертер,първият път като го пуснаха дъщеря ми ме извика че нещо става с МХИ-то,като излязох на терасата видях това чудо на техниката-Самсунга,така бучи,че треперят терасите.МХИ е върха,жалко че нямах пари и вторият да бе такъв и сега да не пишех по форумите за клими.