Пръсакането с какво и да е влошава топлообмена. Най-добре климатика само да си определя точното време за размразяване.
Пръсакането с какво и да е влошава топлообмена. Най-добре климатика само да си определя точното време за размразяване.
badr : Аз си седя на топло и не мръзна ,с антифризчето , ти не знам как си в тези мъгли ,пък нека са простотии.Опасно е да се ядът и гъби
rsvr : Очаквам този Флуид ,но да ти кажа при самолетите всичко е хидравлика относно възлите.
Това е ясно за хидравликата, ама те отвънка изпръскват почти цялото тяло на самолета и струвало около 500 евро за ту-154.Първоначално публикувано от toto1
Преди време едни нашенци се били изциганили при излитане от Мюнхен та замалко да изтрепат над 100 души, не искали да платят на летището за обработката против обледяване и нататък се сещай, едвам са кацнали
Мият ги с антифриз онази вечер гледахо дискавъри точно за една катастрофа даваха и това го показах и казаха антифриз.
това с антифриза ще се изпробва на Мидеята в офиса че ми стана интересно .. може пък да не се обледява
Точно мидеята не се нуждае да я поливаш с антифриз аз до сега несъм видял замръзнала мидея те имат добре работеща система за размразяване.
И при най-гъстата мъгла мойто Фагорче си работи без "грам" заскрежаване и заледяване
Чудя се!...да дам "луди пари" за клима, за който после да се притеснявам, че се заскрежава и заледява
Липсата на "грам" заскрежаване при мъгла може да е признак на спаднала отоплителна мощност при ниски температури/ често се среща при т.н. "кучи марки" климатици/
Вчера пробвах метода с антифриз. Размрази се и един ден работи като че ли по добре. Говоря за район с много влага и мъгла. Вижте си и дренажите защото ако се запуши дренажа и водата от размразяването не изтече от външното тяло на по късен етап замръзва. Така за два дни може да се образува ледена буца, която ще се стопи чак пролетта и ще намали КПД-то на климатика. Иначе антифриза нищо не уврежда но е отровен и трябва да се избягва поглъщане и попадане в очите. Не казвам че ще го пиете, но си измийте ръцете след операцията по размразяване. Нарушавал се топлобмена, то като се обледи топлообмена е супер, глупости. На някой си му работел чудесно марковия климатик, естествено ако е на проветриво и сухо място. Я да го донесе в Лом до река Дунав и пак да каже че работи без да заскрежава. Действайте смело. Няма никакъв проблем но ефекта е краткотраен.
Какво ще кажеш за влажността във Варна. Целогодишни е доста висока и масово по къщите има мухал. Вярно е, че м оже да се види клиамтик целия във лед при 10 градуса, както и хубава машина при 0 градуса без никакъв лед. В момента даже влажността в София е по висока от тази в Лом, а морето е доста по голямо от река Дунав и съм сигурен, че по-голяма част от годината влажността е по-ниска, независимо че сте до река.
Накрая С-4 (Semperit) Леда изчезва заедно с климатика и част от стената.Първоначално публикувано от muchoto
В моя случай не е такаПървоначално публикувано от dan66
Дванайска (на топло 3800 вата) има тежката задача да отоплява 75куб.метра и до сега (min -5°C) се справя отлично!
Влажноста на въздуха е първоопределяща за заскрежаването, а не много-минусова температура. Най-лошо е при -2 ДО +2,тогава и мъглата е много яка.При -4 градуса и надолу ,влагата във въздуха е много по-малка от +4 например.Първоначално публикувано от tyo_bg
На който не му размразява качествено външното тяло, може да си сложи двойно це-ка ключе на кабелите на външното тяло /на вентилатора и на винтила/ и да си го размръзява ръчно през извесно време, като пусне за 10 минути на отопление и готово![]()
а не може ли да си го пуска на отопление от дистанционното ,или модела за който говориш няма дистанционно![]()