Страница 50 от 194 ПърваПърва ... 40484950515260100 ... ПоследноПоследно
Резултати от 736 до 750 от общо 2909
Like Tree1310Одобрявам

Разскрежаване при климатиците

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Re:Размразяване на климатици

Очо,не съм в час с МЕ,само знам,че имат подобна опция.Deian е фен на МХИ (нали са подобни) и има голяма база данни,ако може някой да те упъти,ще е той.Аз ще се поровя тук-там,и ако изскочи инфо,ще ти дрънна.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Варна

Синът ми се оплака, че шум(приличал на перка удряща се в нещо,но аз не вярвам) му пречел да заспи(не знам в колко часа- 3, 4). Усетих го,че изключва климатика в нашата стая и после го пусна. Каза, че шума спрял. Нямам нагреватели, но и нямам достъп до външните тела. Само гадая размразяват ли се или "просто" се пробват климите.. Отдолу не ги виждам дали са побелели, ама знам ли дали няма лед.. Освен да си купя стълба, че да ги гледам.. Тук не е студено, само дето си духа..

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Ако нямаш достъп,как са направили монтажите?Не са ли мислили,че някога ще се наложи да се почистят или сервизират външните ти тела?

5. Member
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Варна

Със скеле. На втория етаж съм.Затова и скочих "нависоко" с избора,щото не мога да поливам с топла вода. Климите сами да се оправят. Ей сега единия ми "съска",нека съска.Профилактиката знам, че ще я плащам...

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Очо,на МЕ може да се увеличи времето на дефрост,ако имаш проблеми.Виж тук:http://forum.setcom.bg/index.php/topic,37916.0.html
    Твоите на калкан ли са?

7. Member
    Тук е от
    Aug 2006

Чета Ви и се чудя,чудя се и Ви чета.Какво става с тези ваши маркови климатици-Митсубишита,Тошиби и т.н.Вчера през деня според http://www.sinoptik.bg/?lid=100731233# на -18 в 8.00 и -12 около обяд http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09033946 е работила от 8.00часа до 20.00 часа и изобщо не е замръзвала-чиста пита./детето е грипозно,а ние с жената на работа -няма кой да запали и поддържа камината/.Перфектен климатик , но за съжеление само за една стая.В другите при тези външни температури си е студено.Заради това подкарах камината преди 2 дена.И до преди това не е замръзвала Мидеата .

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Как да замръзне,при такива ниски температури просто няма влага във въздуха.И моя от ден-два не се е размразявал,а си бичи нон-стоп.

10. Member
    Тук е от
    Aug 2008

Цитат Първоначално публикувано от naydenov69
    Чета Ви и се чудя,чудя се и Ви чета.Какво става с тези ваши маркови климатици-Митсубишита,Тошиби и т.н.Вчера през деня според http://www.sinoptik.bg/?lid=100731233# на -18 в 8.00 и -12 около обяд http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09033946 е работила от 8.00часа до 20.00 часа и изобщо не е замръзвала-чиста пита./детето е грипозно,а ние с жената на работа -няма кой да запали и поддържа камината/.Перфектен климатик , но за съжеление само за една стая.В другите при тези външни температури си е студено.Заради това подкарах камината преди 2 дена.И до преди това не е замръзвала Мидеата .
    Можеш да си щастлив че не си се пракарал като другата половина на човечеството вземайки нещо свръх качествено почти даром.. ....

11. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

TIMBERLAKE имам Crown китайско производство от 5г. си има щуцер и маркучле 60см. никога не е замръзнало дъното или щууцера. Днес сутринта беше -12 климата размразява на всеки час за по 2-3 мин. има само малка висулка на края на маркуча

12. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Това е невъзможно трябва като размразява водата да я прави на 30градуса че да може да истече което няма как да стане.

13. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Vanko НЕ ме разбра или аз не се исказах дорбе исках да кажа че по твоя начин при евтините боклуци нестава пак замръзват но ако направиш нагревателя да работи постоянно при - се получава ся на daikin , fujitsu никога не съм слагал нагреватели защото няма смисъл.Същите нагреватели ползвам и при испарителите в хладилните камери.

14.  

15. Тук е от
    Feb 2008

Timberlake,
    Остави ги хората - те вярват в машините, които имат, а и може наистина да са доволни от тях,
    Нека ние сме набутаните със скъпите инвертори

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Timberlake-Не вярно,и при "евтините боклуци"става,но не със 60 Вт,както го правиш,а със 150,както съм видял при DEVI.В техните инструкции няма разлика в климатика дали е евтин или марков.И ако се замислиш,сигурно ще се съгласиш с опита на фирма ,правещи такива неща от 65 години в целия свят.А за това дали има смисъл при марковите-чети колкото искаш оплаквания от собственици на такива.Защо МЕ имат даже серия H с фабричен нагревател,като нямало смисъл според тебе? Или инженерната мисъл на Митсубиши нещо е объркала?
    flint-наздраве!

17. Тук е от
    Feb 2008

съгласен ванко,
    на мен едно нещо ми е много интересно по принцип.
    в определени модели - така наречените нордик - се правят с вграден нагревател, но защо само за Северна Европа са тези модели, ето примерно тези дни у нас има температури вечерта под -15 - не биха ли били удачни и за нашия пазар - в смисъл да се предлагат и тук или?

18. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Сори майна но е така никога не е замръзвал . Дъното е много добре направено, аий със здраве

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 142
    Последно: 16-05-22, 19:43
  2. Разскрежаване при Fujitsu ASYA12LGC
    От p0ckata във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 40
    Последно: 26-02-11, 18:16
  3. Топло по време на разскрежаване?
    От alfonso във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 12
    Последно: 08-01-11, 11:48
  4. Силен шум преди разскрежаване - нормално ли е?
    От imegogo във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 15
    Последно: 22-12-08, 18:45
  5. Разскрежаване при климатиците
    От taralion във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 18
    Последно: 22-12-06, 00:53

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе