09LGC - още при монтажа като че ли умишлено му сложиха лек наклон назад на външното тяло, понякога на ден размразява по 5-6 пъти, понякога хич но всичко се отича идеално и нищо не е замръзнало, незнам дали е заради наклона към дупката за отичане или просто добре се размразява...

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 1310Одобрявам
1310Одобрявам

Първоначално публикувано от TIMBERLAKE
 Първоначално публикувано от TIMBERLAKE  

Тия с Митсубишитата явно са жертва на измама(преджобването на кашоните). Последно имат ли букса и нагревател фабрично който после е взет за да им се предложи за 75-100лв или нямат? Не разбирам как в 21ви век, такава фирма като Митсубиши да не може грамотно да реализира едно размръзяване?!?(не ми се мисли другото как е направено). Крайно съм разочарован четейки оплакванията
 Тия с Митсубишитата явно са жертва на измама(преджобването на кашоните). Последно имат ли букса и нагревател фабрично който после е взет за да им се предложи за 75-100лв или нямат? Не разбирам как в 21ви век, такава фирма като Митсубиши да не може грамотно да реализира едно размръзяване?!?(не ми се мисли другото как е направено). Крайно съм разочарован четейки оплакванията