Първоначално публикувано от Alexi
Брей,тия -2 в Пловдив не съм ги усещал от Димитровден.В тоя сняг и виелица,ако не размразява,да си е удвоил килограмите.
-2 на 8мия етаж иначе долу -7Първоначално публикувано от johny01
-2 може да е вътре в стаята .. тука в момента е -14 ,тая нощ ще удари към -18 ми се чини ..
В Русе тази сутрин - 20.климатика е HAIER HSU 12 HA 103 R2 DB монтиран в 20 квадрата хол с дървена скапана дограма с вътрешна изолация .зададени 22 градуса в стаята от 21-22 варира .Размразява мн. рядко за цялата нощ 2 пати. Няма лед по външната пита. Абе за такова дравце сам си доволен
Каквото платиш това получаваш. Митака 12-ка в нас си топли 35 кв и си мърка. Няма и капчица лед по него харчи по-малко от полюлещ в хола, какво му трябва на човек
Щастливец Хората дават по 2-3 бона за климатик а ти...Първоначално публикувано от pif_40
Чувал съм че старите Хайер били много добри. На мой колега родителите му имат стара къща без изолация и я топлят с 3 Хайера вече 6-та година и не са мръднали и топлели здраво.
Моя е на 3 години.Извадил сам късмет .Дано се така си работи .
Топля се с AUX от Техномаркет за 480 лв. Тази сутрин навън -13 градуса в стаята 24 при зададени 24 градуса.Много рядко размразява-само като се натрупа лед и като го пусна на по-високи градуси. Иначе на 23 градуса не размразява. Не знам защо. Дограмата е дървена на 40 години.
Защо повтаряш 1 и същ пост?
Леле идват топли дни какво ще правим? Аз си свикнах на -15-20
Това, дали може да се ползва без риск за климатика. Примерно за 5-10 мин. и да се спре.
Предимството е че вътрешната температура не се следи, а недостатък High вентилатор.
Като вариант при голямо заледяване или проблем със дефроста. Нямам такъв проблем, но някой може да има и лесно става. Един бутон за 10 сек.-Старт , ОН-ОФФ на дистанционното - Стоп.
В Русе от бая време не са ставали + че чак Дунава замръзна,ще ни изядат Руманските вълци
Има едни саморегулиращи нагревателни кабели. По принцип се използват при улуци, покриви и т. н. , въобще навсякъде където трябва да се предпази някаква зона от замръзване. Гледам по разни сайтове, мощността е от 10w до над 100W на линеен метър и например ако се увие с 2-3 метра външното тяло на климатика, дали би имало някакъв положителен ефект върху ефективността му?