Я прозвъни вносителите на каква цена ще се окаже платката. Навремето много бързо свърших работата с дайсейкай-6.![]()
Я прозвъни вносителите на каква цена ще се окаже платката. Навремето много бързо свърших работата с дайсейкай-6.![]()
Е така е, но явно на ..... им се занимава. Аз лично не бих се занимавал, директно го продавам. Засега при мен най-застрашени са панасониците, ма им се размина, заради липсата на зима. Но тия дефрости ме побъркват, при мен на 40 мин.
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
Моят МЕ SF50 не издържа и 10 месеца от закупуването си, именно заради дефростите. При това, тогава изобщо не обръщах внимание на климите, както сега и не знаех какво точно се случва. Въпреки това, тия дефрости ни вкараха в приключения. От негово чудо почнах да чета и пиша тук. [emoji16]
Sent from my iPhone using Tapatalk
4 часа дефрост е ок. Дали е заскрежен или не също не ме интересува. Искам само да не чакам 17 минути преди да почне пак да духа топло. И то при 0 градуса...
Ето, при Велев например работи като хората и то в по-голямо помещение. Това ме кара да се позанимавам.
Но в краен случай ще го махна, де.
Да се занимаваш ако има смисъл... В случая, БабаМи колкото и платки да смени, от лука - дайсекай няма как да произведе.
Според мен тук някъде се крие разковничето. Впрочем, надявам се, следващата ти стъпка да не е разширяване на помещението...![]()
Може и да сте прави. Значи като оправим припукването на капака при отваряне/затваряне (тоест включване/изключване) направо го засилвам в OLX. Тука през форума явно няма как да стане, защото аз вече много го "рекламирах" :D
Контролен дефрост на Фуджиуцу е точно 5 мин ( от тия на 4 часа ),ако е повече се търси причината ( вятър ,датчик с грешна стойност ).
Този пост е редактиран от avenger; 26-01-18 в 18:30.
[QUOTE=Kasap;858450]Да се занимаваш ако има смисъл... В случая, БабаМи колкото и платки да смени, от лука - дайсекай няма как да произведе.
Е ,то не че на Дайсейкая е по-къс дефроста но както и да е (15 мин.).![]()
babati, що не викнеш да го видят от сервиза. Все пак нали знаеш в колко часа ще е дефроста.
Аз бих закачил един термистор до дефрост термистора и бих направил клипче по време на дефроста. Ако има контактен термометър пък с него. Да се видят какви са температурите за начало и край на дефроста.
Първо трябва да се измери нещо, да се помисли пък тогава решенията.
Сподели сега, има ли силен вятър при дългите дефрости - отбягваш отговора нещо.
Аз мисля че има още условия за влизане в дефрост, защото ако са само тези щях да видя много празни дефрости при LGC.
Условията всеки път са различни. Сервиз ще идва скоро![]()
Не отбягвам. Просто не искам да спамя темата повече, че да не досадя на хоратаПисал съм много в тази тема:
https://forum.setcombg.com/%D0%BA%D0...shg12luca.html
Сега е по-студено навън до 23.00 ще видим дали ще има дефрост. Баба, що се нервиш на 4 часа дефрост е добре 15 минути и моя дефроства когато валя снега. На 12LKC в старото жилище дефростваха доста по- кратко като време,въпреки че също бяха много редки. Пробвай на 22 градуса и на втора степен фан като на моя и виж как ще е.
Този пост е редактиран от avenger; 26-01-18 в 18:32.
Верно, Баба... дай подробности за режима на работа. И опитай в режима, който препоръчва Велев - да видим как ще се държи хайванина.