Довечера ще ти отговоря.![]()
Да не си тръгнал с успоредката и едри сачми за към тях..............А по същество, и при нас вали сняг, трупа малко, обаче времето е меко, нищо им няма на машинките.Нагоре към "дивия север"
гледам май нещата са по-зле, но всичко ще е до утре, няма да имат време за проблеми машините.А между другото утре се каня да отивам за риба, че ме сърбят бая ръцете.Небцето ми усеща леко препържена белевица /бряна/.
![]()
Не вярвайте на прогнозите ,приятно меко снежно временце е ,аз съм сложил едни бонфиленца да изсуша![]()
Този пост е редактиран от milanov; 25-03-18 в 12:40.
Миланов, този протокол подлежи на сериозна промяна, ако трябва да се подписва от клиента. В този си вид е пълен смях. Откъде го изрови този бисер?
Няма да казвам, но ... стриктно го спазвам,следя и дебна.
![]()
Когато бях малък, тате ми даде пари да си купя бански. Продавачът беше малко зевзек и ми каза да се хвърля от моста в Марица, за да ги изпробвам. Не го направих, а банските се представиха добре там, където трябваше. Не знам, дали ме разбра този път?
Разбрах, че ти идва кисело гроздето и затова си наблегнал на кореноплодниСигурен съм, че ме разбираш.
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Бе май по-кисело идва когато си дал "сливи за смет" , щом после си го изкарваш на "нищо неподозиращи машинки"![]()
Не е лош климатика, който се споменава по нагоре, даже си е много добър. Лошото е че не искат да го оправят.![]()
Не бе колега milanov , не казвам това. Пишем за цепениците , гроздето и сливите и имат ли те почва във форума![]()
чл. 3. Избягвaйтe дa пишeтe извън диcĸycиятa ("извън тeмaтa" cъдъpжaниe) в cepиoзнa тeмa или aĸo пишeтe гo мapĸиpaйтe ĸaтo тaĸoвa c "//Извън тeмaтa" и cин цвят. Дoпycĸaт ce дo 2 (двe) "Извън тeмaтa" изĸaзвaния, зa дa нe ce пpeвpъщa тeмaтa в гoвopилня.
Нали се сещате какво следва?
Прав сте ! Хубаво е вашата намеса да всява респект и след постове на потребители в които фигурират "технически" термини като кенефи , цепеници и чокури. Поздрави.
Някой може ли да ми даде линк към протокола подписан от Миланов,че го търсих но не го намирам нещо.Или да го постне наново ?