Лазар, благодаря ти за бързото включване
Поздрави!
Лазар, благодаря ти за бързото включване
Поздрави!
Аз не виждам разлика между това което строителя предлага и това което искаш да сложиш.
Не съм ги проверявал,а на чертежа са му изписали алтернатива с панелни радиатори и размери. Той е избрал панелните които са му написали.
п.п Вярно, че разликата е наполовина. Що са го писали, като алтернатива акъла не ми го побира. Такова чудо за първи път виждам.
Този пост е редактиран от bobivg; 16-06-19 в 10:13.
Предположих, че може да е така, но това не е важно
Здравейте,
трябва ли да се намали максималната мощност на котела спрямо серпентината на бойлера........300л. Елдом,котела е Bosch Condens 2500W WBC 24-1 DE23 – 24 KW с CT200...или той си модулира и си променя мощността.
Мерси!
Пали на макс и малко преди да изключи...намалява на около 75 %, обаче започва да се чува шум като се едно завира водата...не намалява примерно на 50% или 40%.... .. зададената температура на бойлер е 55г.
Шума спира със спирането на помпата.
Изпратено от моят PRA-LX1 с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от haribo78; 30-06-19 в 09:40.
Е, никога не пали на макс, а на мин и после вдига мощност - това първо. Второ - не знам защо искаш да намаля на 40%, той си следи температурата на водата на изхода и водата в бойлера и си определя мощността. При мощна серпентина няма защо за сваля на ниска мощност - идеята е бойлера да се стопли най-бързо.