И вярно ли е че в сравнение с система с радиатори е по-скъпо за изработка подовото.
Изпратено от моят Lenovo A7010a48 с помощта на Tapatalk
И вярно ли е че в сравнение с система с радиатори е по-скъпо за изработка подовото.
Вземи да прочетеш темите из форума, вместо да питаш и чакаш някой да ти пише едно и също отново и отново.
Ами да речем едно 1500лв ще е по-скъпо
Не, вече многократно е отговаряно на подобни въпроси, зададени от други хора преди вас. Не сте първия, който пита подобно нещо. Има си отделни теми посветени на различните видове отопление, котли, подово, радиатори, сметки и т.н. Това ми беше мисълта. Може да се прочете там тази вече дадена информация. Поне по основните въпроси. Няма отговарящи на щат, които като роботи отново и отново да пишат едно и също. Хайде за нещо специфично добре, но за основните неща може да се запознаете от вече наличната информация.
Този пост е редактиран от VanDan; 14-01-19 в 09:56.
Благодаря ти ще ги разгледам може би просто не съм ги намерил.
Има други теми за изолацията, но един съвет от мен по темата - отоплението с котел е инертно, а вътрешната изолация намалява инертните на помещението. Ако имаш възможност - външна изолация задължително.
Ето
Раздел Отопление
Някои примерни теми, но има още доста подобни
Отоплителна инсталация - високо- или нискотемпературна?
Акценти в отоплението
Избор на метод за отопление
Колко ви струва отоплението на природeн газ с локално парно?
Отопление на газ
Отопление и топла вода, моля за съвет
Въпрос за водно подово
Избор газов котел
Помощ за изграждане на локално парно с газов котел
Отопление + БГВ на газ
Избор на седмичен стаен термостат
Подраздел Топлоизолация и дограма. Вентилация и обработка на въздуха
Подраздел Други начини за отопление
И накрая ще се самоцитирам
Благодаря ти много за извадките !!!
Разгледайте форума от компютър. От телефон е по-трудно за цялостна представа и навигация.