Фирмена машина не чистена от години. Моше би и неработила,изложена на голяма влага.Иначе,не знам как се е образувал този налеп и по турбината. Иван да даде жокер.
Фирмена машина не чистена от години. Моше би и неработила,изложена на голяма влага.Иначе,не знам как се е образувал този налеп и по турбината. Иван да даде жокер.
Този пост е редактиран от avenger; 24-08-17 в 20:23.
Това може да се случи и в домашни условия за има няма седем, осем месеца...С очите съм го виждал...
Да, при напълно нормална употреба в спалня.
А възможно ли е да е работил без поставени филтри?
Не...След като ми задаваш подобни въпроси, значи не вярваш. А това е твой проблем, аз казвам какво съм виждал. Даже това което е показал Иван, е нищо, в сравнение с това което съм виждал аз...Всичко това зависи от помещение и от потребител. И подобни замърсявания се увеличават в пъти повече, с бутафорни профилактики на стената...
Фуджитсуто като гледам не е сваляно от стената? Колко време ти отне, за да постигнеш този ефект? Стените остават ли чисти?
Изпратено от ЖиСиЕм
Здравейте
Предстои ми сваляне /за почистване / на турбината на FH35VE и да попитам, необходима ли е смазка за втулката и каква ? Имам предвид някаква специфична ли трябва да търся или може и обикновена, да кажем типа на гресите .
[QUOTE=Aleksandars;832726][FONT=century gothic]
Вярвам,но ми е чудно как толкова мизерия се е събрала.
П.П.Никога не съм се съмнявал в мненията на професионално занимаващи се с материята във форума.
Този пост е редактиран от avenger; 25-08-17 в 16:56.
Мизерията се събира от влага, мръсен въздух, прах и т.н.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
С риск да стана досаден ще попитам отново . Тази грес подходяща ли е за втулката на турбината ?Грес с тефлон Weldtite TF2 Ultimate