Имаше навремето един филмLost in Translation(Изгубени в превода ). Но иначе лошо няма
Добре дошъл във форума mbirol и приятно прекарване тук!
Имаше навремето един филмLost in Translation(Изгубени в превода ). Но иначе лошо няма
Добре дошъл във форума mbirol и приятно прекарване тук!
My comments have been deleted .. why can ..
Сигурно е станало неволно или напълно случайно. Едва ли има някаква цензура тук.
Когато се свали вътрешното тяло за профилактика,необходимо ли е след това да се правят нови конуси на тръбите свързващи го с външното ? Вакумиране знам че не е необходимо.Как мога да установя евентуални загуби на фреон ?
Вакуумиране си трябва.
Не беше ли задължително само първия път ?
Колеги, как може косвено да се разбере, дали една инверторна машина е загубила известно количество фреон, при положение че работи и не дава никакви грешки? Заскрежаване на ивици при температури около 0°С може ли да се счита за такъв признак?
Благодаря.
Петко, каква е машината?
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Тошиба, много тихо работи, няма никакви паразитни шумове, не съм замервал температури. Имам съмнения за скапан ватметър, но ме притесни едно заскрежаване на ивици при турбо режим. Искам да знам как да разбера през лятото, дали е наред. Тия дни приключваме с отоплението
Додо, тези снимки съм ги качвал. На едната е нормално заскрежаване на Toshiba, започва с малки ивици, докато изпълни цялата пита. На другата е машина с малко фреон, виж разликата. Освен това машината работи едвам-едвам. Изобщо не може да се развърти.
Този пост е редактиран от Mega; 12-03-18 в 21:25.
Моята е "междинка"! Ще я видя лятото дали се развърта. Може да е смачкано едно мъничко О-пръстенче на кранчето, фалшиви са. Ако някой знае размера, нека да пише. Продават се витонови, те са истински.
Добро утро на всички.
Може ли някой да каже,лесно ли се свалят пластмасите на този модел Осака.
Лесно, стига да знаеш какво правиш. Отдолу, по дължина, има три болта скрити с декоративни капачки. На горния капак, от вътрешната страна е закрепена платката с индикациите. С четири болта е хваната. Махаш и капачката покриваща клемореда, за да може да промушиш от там платката с индикациите. Отгоре има три щипки, които с пръст се натискат за да се откопчеят.