Кириле, за времето , за което се облепя с найлон, гърба с турбината пада. Специално при триото.
Иначе крайния резултат е почти същия.
Изпратено от моят MI 6 с помощта на Tapatalk
Кириле, за времето , за което се облепя с найлон, гърба с турбината пада. Специално при триото.
Иначе крайния резултат е почти същия.
Изпратено от моят MI 6 с помощта на Tapatalk
Тайна
- - - - - - - - - -
Така е Ванка,но аз доста бързо се справям и с опаковането.
Някой път ги разглобявам, някой път действам по показания начин.
- - - - - - - - - -
Интересното е че под дефолт LMCA-E са с настройка да спират турбината при off на външното тяло в режим на охлаждане независимо от скороста на вентилатора и така доста бързо вмирисват.И при LUCA -та и LTC-то май е така ,но не съм сигурен.
Този пост е редактиран от bobovo; 25-08-18 в 00:16.
Някой няма ли да покаже стенна профилактика на дайсейкай-6.
Преди време 1-вите бройки от серията LMCA ги монтирах без да зная че трябва да се влезне в менюто и да се въведе кода след което да се изключи опцията energy saving и вмирисваха адски бързо.
Освен ти да направиш и покажеш
Изпратено от моят Redmi 4X с помощта на Tapatalk
Аз съм от последните бройки. Три години преди мене се е продавал, все някой трябва да го е чистил.
В долния клип, от втората минута нататък е заснета подробно процедурата:
https://youtu.be/BvmRxLBNKtg
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
И аз така външното го оправих, сега питам за вътрешното.
Пробвах се днес да я спра тая опция и на моя, но не успях. Направих няколко опита, но някъде греша в стъпките и не мога да разбера къде. Променям Function number 49 и Setting value на 00 след това бутон MODE после START/STOP после RESET дърпам шалтера за 30 секунди както пише и не става.
Някой сеща ли се каква ми е грешката?
Този пост е редактиран от bobivg; 25-08-18 в 18:49.